Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 14 tema

peperoni o ten apacioj galva nulenkta?ar ne?ale aukstielnika blush2.gif nu foto nereali 4u.gif del pasivaiksciojimo butu liuks ale vo is manes naudos nelabai bus blush2.gif as vis bandau zinias issisavinti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 02 10, 14:42)
Gerai galvojai biggrin.gif ant jos padeta gele smile.gif

blink.gif o as visai kita vieta issivaizdavau blush2.gif einu dar paziuret biggrin.gif

nugi tikrai ant papulio gele bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Valetta: 10 vasario 2009 - 14:53
fotkinta is galvos puses, bet jos kadre ner, kadro linija eina nuo peties (siuo atveju jo ten ner, nes ranka pakelta i virsu ) per sona iki koju... na nz kaip cia paaiskint kitaip g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurina @ 2009 02 10, 13:43)
taip būna kad kuo daugiau gilinies į kažkokią sritį ir kuo daugiau sužinai, tuo labiau atrodo kad nemoki, nesupranti ir trūksta žinių

drinks_cheers.gif

QUOTE(Peperoni @ 2009 02 10, 13:51)
As noreciau su kaunietem pavaiksciot po Kauno senamiesti vakare (kol dar tamsos pakankamai) ...  wub.gif  vienai kazkaip nedrasu...  blush2.gif

Man ir ne vienai butu nedrasu biggrin.gif Nors esu Kauniete, bet vakarinio Kauno oj kaip bijau lotuliukas.gif

QUOTE(Peperoni @ 2009 02 10, 14:05)
Nikke - o ko tu tikejais? biggrin.gif neveltui mes cia tiek laiko praleidziam...  biggrin.gif  maniskes pastangos nzn keliom valandom skaiciuojas, bet kokiais 800 kadru tai tikrai  cool.gif  ir neesu patenkint dar vis...  unsure.gif

Oho, pasirodo cia tikra sekta lotuliukas.gif

O as vis mastau ka cia pasirinkus tais 3 daiktais namu darbams, ir bijau, kaip cia ta mulinuke savo reikes kraipyti, kol gausis kazkas panasaus g.gif nu ziuresim.

O kur visos nuotrakytes jusu apie kurias cia kalbat? Ar cia pasitikejima reikia jusu igyti, kad gauti priejima smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Teira: 10 vasario 2009 - 14:57
QUOTE(Teira @ 2009 02 10, 14:56)
O kur visos nuotrakytes jusu apie kurias cia kalbat? Ar cia pasitikejima reikia jusu igyti, kad gauti priejima smile.gif

reik padaryt visus ND mirksiukas.gif ir ne bet kaip - o gerai thumbup.gif cia toks startinis mokestis biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 10 vasario 2009 - 15:02
QUOTE(Peperoni @ 2009 02 10, 15:01)
reik padaryt visus ND  mirksiukas.gif  ir ne bet kaip - o gerai  thumbup.gif

O kiek ju yra? Pirmaji zinau, kas dar?
Atsakyti
QUOTE(žmogiukas @ 2009 02 10, 14:37)
*  o Peperoni nuotraukoj niekaip neatrinkau kūno dalies (vienu metu pagalvojau, kad krūtis  cool.gif )

** o dėl nuotraukų joooo... va aš tai tikrai pradedanti, dar tik pora mėnesių bandau domėtis fotografija, o čia dauguma tokių nu tooooooookių pažengusių, kad net nervuoja  tongue.gif

* Aš irgi ten įžiūrėjau krūtį, bet tylėjau, nes galvojau, kad tik aš ją įžiūriu blush2.gif

** Nepergyvenk, ne tu viena tokia irnesakyk.gif . Aš fotografija pradėjau domėtis prieš keturis mėnesius, o čia dauguma tikrai labai pažengę.
Atsakyti
QUOTE(Teira @ 2009 02 10, 15:02)
O kiek ju yra? Pirmaji zinau, kas dar?

viskas surasyta papunkciui yra pirmoj temos zinutej wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 02 10, 15:05)
viskas surasyta papunkciui  yra pirmoj temos zinutej wink.gif

Supratau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Teira @ 2009 02 10, 14:56)

aha reikia "uzsidirbti" pasitikejima mirksiukas.gif padaryti ND

idesiu savo lasiukus parodyti, kad ir su muiline kazkas gaunasi unsure.gif
user posted image user posted image
tik kokybes dar truksta ir broko yra blush2.gif dar tobulint reikia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Armana @ 2009 02 10, 15:03)
* Aš irgi ten įžiūrėjau krūtį, bet tylėjau, nes galvojau, kad tik aš ją įžiūriu blush2.gif

Jeezus kaip cia viskas totaly secret triniti.gif biggrin.gif

taigi nuogas tas kunas ten, nuogas biggrin.gif ir visi jo atributai savo vietose biggrin.gif nieks nesivaidena jums biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Valetta @ 2009 02 10, 15:08)
aha reikia "uzsidirbti" pasitikejima  mirksiukas.gif padaryti ND

idesiu savo lasiukus parodyti, kad ir su muiline kazkas  gaunasi  unsure.gif

tik kokybes dar truksta ir broko yra  blush2.gif dar tobulint reikia  4u.gif

nu puikiai thumbup.gif toj antroj as matau zmogu susidejusi rankas maldai blink.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 02 10, 15:12)
nu puikiai  thumbup.gif  toj antroj as matau zmogu susidejusi rankas maldai  blink.gif  wub.gif

bigsmile.gif ir as matau ten paciam virsui bigsmile.gif neblogas kadriukas wub.gif
Atsakyti