peperoni o ten apacioj galva nulenkta?ar ne?ale aukstielnika nu foto nereali del pasivaiksciojimo butu liuks ale vo is manes naudos nelabai bus as vis bandau zinias issisavinti
QUOTE(Peperoni @ 2009 02 10, 14:42)
Gerai galvojai ant jos padeta gele
o as visai kita vieta issivaizdavau einu dar paziuret
nugi tikrai ant papulio gele
fotkinta is galvos puses, bet jos kadre ner, kadro linija eina nuo peties (siuo atveju jo ten ner, nes ranka pakelta i virsu ) per sona iki koju... na nz kaip cia paaiskint kitaip
QUOTE(Jurina @ 2009 02 10, 13:43)
taip būna kad kuo daugiau gilinies į kažkokią sritį ir kuo daugiau sužinai, tuo labiau atrodo kad nemoki, nesupranti ir trūksta žinių
QUOTE(Peperoni @ 2009 02 10, 13:51)
As noreciau su kaunietem pavaiksciot po Kauno senamiesti vakare (kol dar tamsos pakankamai) ... vienai kazkaip nedrasu...
Man ir ne vienai butu nedrasu Nors esu Kauniete, bet vakarinio Kauno oj kaip bijau
QUOTE(Peperoni @ 2009 02 10, 14:05)
Nikke - o ko tu tikejais? neveltui mes cia tiek laiko praleidziam... maniskes pastangos nzn keliom valandom skaiciuojas, bet kokiais 800 kadru tai tikrai ir neesu patenkint dar vis...
Oho, pasirodo cia tikra sekta
O as vis mastau ka cia pasirinkus tais 3 daiktais namu darbams, ir bijau, kaip cia ta mulinuke savo reikes kraipyti, kol gausis kazkas panasaus nu ziuresim.
O kur visos nuotrakytes jusu apie kurias cia kalbat? Ar cia pasitikejima reikia jusu igyti, kad gauti priejima
QUOTE(Teira @ 2009 02 10, 14:56)
O kur visos nuotrakytes jusu apie kurias cia kalbat? Ar cia pasitikejima reikia jusu igyti, kad gauti priejima
reik padaryt visus ND ir ne bet kaip - o gerai cia toks startinis mokestis
QUOTE(Peperoni @ 2009 02 10, 15:01)
reik padaryt visus ND ir ne bet kaip - o gerai
O kiek ju yra? Pirmaji zinau, kas dar?
QUOTE(žmogiukas @ 2009 02 10, 14:37)
* o Peperoni nuotraukoj niekaip neatrinkau kūno dalies (vienu metu pagalvojau, kad krūtis )
** o dėl nuotraukų joooo... va aš tai tikrai pradedanti, dar tik pora mėnesių bandau domėtis fotografija, o čia dauguma tokių nu tooooooookių pažengusių, kad net nervuoja
** o dėl nuotraukų joooo... va aš tai tikrai pradedanti, dar tik pora mėnesių bandau domėtis fotografija, o čia dauguma tokių nu tooooooookių pažengusių, kad net nervuoja
* Aš irgi ten įžiūrėjau krūtį, bet tylėjau, nes galvojau, kad tik aš ją įžiūriu
** Nepergyvenk, ne tu viena tokia . Aš fotografija pradėjau domėtis prieš keturis mėnesius, o čia dauguma tikrai labai pažengę.
QUOTE(Teira @ 2009 02 10, 15:02)
O kiek ju yra? Pirmaji zinau, kas dar?
viskas surasyta papunkciui yra pirmoj temos zinutej
QUOTE(Peperoni @ 2009 02 10, 15:05)
viskas surasyta papunkciui yra pirmoj temos zinutej
Supratau
QUOTE(Teira @ 2009 02 10, 14:56)
aha reikia "uzsidirbti" pasitikejima padaryti ND
idesiu savo lasiukus parodyti, kad ir su muiline kazkas gaunasi
tik kokybes dar truksta ir broko yra dar tobulint reikia
QUOTE(Armana @ 2009 02 10, 15:03)
Jeezus kaip cia viskas totaly secret
taigi nuogas tas kunas ten, nuogas ir visi jo atributai savo vietose nieks nesivaidena jums
Papildyta:
QUOTE(Valetta @ 2009 02 10, 15:08)
aha reikia "uzsidirbti" pasitikejima padaryti ND
nu puikiai toj antroj as matau zmogu susidejusi rankas maldai
QUOTE(Peperoni @ 2009 02 10, 15:12)
nu puikiai toj antroj as matau zmogu susidejusi rankas maldai
ir as matau ten paciam virsui neblogas kadriukas