Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 14 tema

Kas nors gelbekit padekit! scare.gif Mane isdure! fear.gif Niekas neperspejo, kad pries ieinant I ND albuma butina pasikonsultuoti su gydytoju arba vaistininku doctor.gif , antraip gali kilti stiprus pasalinis poveikis sveikatai! wacko.gif Jusu nuotrauku perziurejimas buvo akivaizdus smugis mano psichinei ir fizinei sveikatai. Reikalauju atimti is manes pswd ir uzblokuoti mano priejima prie sios temos! swoon.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Nu jus merginos ir pavarot! thumbup.gif O fantazija, o darbstumas, atkaklumas ir kurybiskumas! As isivaizduoju, kad prie lasiuku praleistos valandos skaiciuojamos desimtimis… O dregmes padaryta zala – simtais. lotuliukas.gif Sunku patiketi, kad visa tai padaryta namu salygomis. Oi man dar toli iki jusu… Ir niekaip neistaikau fotosesijai skirti daugiau nei pusvalandi… Nezinau, kaip cia bus su mano lasiukais… blush-anim-cl.gif
Atsakyti

QUOTE(Nikkė @ 2009 02 10, 14:56)
Kas nors gelbekit padekit! scare.gif Mane isdure! fear.gif Niekas neperspejo, kad pries ieinant I ND albuma butina pasikonsultuoti su gydytoju arba vaistininku doctor.gif , antraip gali kilti stiprus pasalinis poveikis sveikatai! wacko.gif Jusu nuotrauku perziurejimas buvo akivaizdus smugis mano psichinei ir fizinei sveikatai. Reikalauju atimti is manes pswd ir uzblokuoti mano priejima prie sios temos! swoon.gif

Atsakyti
Nikke - o ko tu tikejais? biggrin.gif neveltui mes cia tiek laiko praleidziam... biggrin.gif maniskes pastangos nzn keliom valandom skaiciuojas, bet kokiais 800 kadru tai tikrai cool.gif ir neesu patenkint dar vis... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 02 10, 13:39)
Merginos cia gi musu Saules Pugos proseneles auto  biggrin.gif

žinau mirksiukas.gif
QUOTE(Stikline @ 2009 02 10, 13:41)
Čia gi Saulės pūga  biggrin.gif autoportretas biggrin.gif

Beje dėl apdirbimo, čia įtariu  žaista su layeriais. Paimtas backgroundas senovinis ir sudėtos abidvi foto į vieną smile.gif

aš irgi taip galvojau, kažkada Saulės Pūga net buvo įdėjusi tą background'ą, bet neužsisaugojau. Turiu visokių kitokių senovinių, reiks pasibandyti.
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 02 10, 13:39)
Man patinka, kad ta mano foto vercia pasinagrinet, kas ir kaip biggrin.gif tokio efekto ir norejau  thumbup.gif

Imesk ji i Fotki albuma, kaaa? kad lengviau butu pasiekt...wink.gif

QUOTE(Nikkė @ 2009 02 10, 13:56)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liamuna: 10 vasario 2009 - 14:10
QUOTE(liamuna @ 2009 02 10, 14:09)
Imesk ji i Fotki albuma, kaaa? kad lengviau butu pasiekt...wink.gif

idejau smile.gif
Papildyta:
fui, kaip muilina tas Fotki.com nuotraukas... blink.gif cool.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 02 10, 14:05)
maniskes pastangos nzn keliom valandom skaiciuojas, bet kokiais 800 kadru tai tikrai  cool.gif  ir neesu patenkint dar vis...  unsure.gif

drinks_cheers.gif as ir unsure.gif nu negaunu to, ko noriu is tiesu cool.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaktuke @ 2009 02 10, 14:09)
aš irgi taip galvojau, kažkada Saulės Pūga net buvo įdėjusi tą background'ą, bet neužsisaugojau. Turiu visokių kitokių senovinių, reiks pasibandyti.

vat su tais backgorund'u keitimais, tai man dar iki siol mistika... g.gif butu idomu isgirst, kaip tai padaryt kokybiskai smile.gif
Atsakyti
peperoni, man irgi drinks_cheers.gif as aplamai dar su tais sluoksniais nelabai ikertu doh.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonda: 10 vasario 2009 - 14:21
Stiklinės ruoniai fantastiški (man maišosi Stiklinė ir Sidabrinė..), o Peperoni nuotraukoj niekaip neatrinkau kūno dalies (vienu metu pagalvojau, kad krūtis cool.gif )

o dėl nuotraukų joooo... va aš tai tikrai pradedanti, dar tik pora mėnesių bandau domėtis fotografija, o čia dauguma tokių nu tooooooookių pažengusių, kad net nervuoja tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 02 10, 13:51)
As noreciau su kaunietem pavaiksciot po Kauno senamiesti vakare (kol dar tamsos pakankamai) ...  wub.gif  vienai kazkaip nedrasu...  blush2.gif

aš irgi norėčiau bigsmile.gif bet su savo turima technika tai tik pažiūrėčiau kaip kitos darbuojasi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(žmogiukas @ 2009 02 10, 14:37)
Stiklinės ruoniai fantastiški (man maišosi Stiklinė ir Sidabrinė..), o Peperoni nuotraukoj niekaip neatrinkau kūno dalies (vienu metu pagalvojau, kad krūtis  cool.gif )

Gerai galvojai biggrin.gif ant jos padeta gele smile.gif
Atsakyti