Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 14 tema

QUOTE(Peperoni @ 2009 02 13, 13:50)
Ninin - reik pabandyt - aciu  4u.gif  Siaip as visada geriu Ibumetin400 - man vienintelis, kuris padeda  ax.gif 

Jo - fotkiu tai nerealiai daug  biggrin.gif  jau imu abejot, ar kas nors vasara nores kartot sita tema....  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Ninin ačiū tau už recepčioką, bet įtariu ir toliau rysiu tablietkas biggrin.gif Beje vakar bandžiau galvos skausmą išsigydyt martiniu...rezultatai niekam tikę biggrin.gif

Dėl balų...man užtenka penkių, patikusias foto galima pagirti...Vistiek svarbiausios trys pirmosios...o kiek balų bebūtų, tos trys manau ir išliks pirmosios nepaisant daugiau ar mažiau balų bus duodama.

O dėl lašiukų pakartojimo...kartosiu tik su nauja technika...na arba vasarą, kai nebus ką veikt biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stikline: 13 vasario 2009 - 13:16
QUOTE(Stikline @ 2009 02 13, 14:16)
Ninin ačiū tau už recepčioką, bet įtariu ir toliau rysiu tablietkas  biggrin.gif  Beje vakar bandžiau galvos skausmą išsigydyt martiniu...rezultatai niekam tikę biggrin.gif

Dėl balų...man užtenka penkių, patikusias foto galima pagirti...Vistiek svarbiausios trys pirmosios...o kiek balų bebūtų, tos trys manau ir išliks pirmosios nepaisant daugiau ar mažiau balų bus duodama.

O dėl lašiukų pakartojimo...kartosiu tik su nauja technika...na arba vasarą, kai nebus ką veikt  biggrin.gif

auksinės mintys, aš pamiršau kad laimi tik 3 pirmosios biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Stikline @ 2009 02 13, 13:16)
Ninin ačiū tau už recepčioką, bet įtariu ir toliau rysiu tablietkas  biggrin.gif  Beje vakar bandžiau galvos skausmą išsigydyt martiniu...rezultatai niekam tikę biggrin.gif

reikejo pavartot kartu biggrin.gif tikrai butu geresni lotuliukas.gif (ibumetinas nereaguoja su alko ax.gif )

man irgi uztenka penkiu smile.gif toks kurios lieks uz ju ribos - pagirsiu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Jurina @ 2009 02 13, 13:17)
auksinės mintys, aš pamiršau kad laimi tik 3 pirmosios  biggrin.gif

nono.gif tai tik formalumas smile.gif laimi visi dalyvave smile.gif prizas - ziniu ir praktikos bagazo papildymas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 02 13, 14:19)
nono.gif tai tik formalumas smile.gif laimi visi dalyvave smile.gif prizas - ziniu ir praktikos bagazo papildymas  4u.gif

aš nieko blogo neturėjau omeny biggrin.gif
ne taip : svarbu ne laimėti, o dalyvauti , o dėl "prizo" tai nesiginčiju, jis visiems +- vienodas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 02 13, 14:19)
nono.gif tai tik formalumas smile.gif laimi visi dalyvave smile.gif prizas - ziniu ir praktikos bagazo papildymas  4u.gif

Vo čia tai tikrai auksinės mintys drinks_cheers.gif

Beje didesni skaičiai mane glumina biggrin.gif o 5 balų sistema atrodo visai nebaisiai biggrin.gif
Atsakyti
man dabar bus idomu, kaip ten gausis mirksiukas.gif lotuliukas.gif nes ana syki -baltas baltame- tai is triju tik i viena pataikiau ax.gif - ta prasme tik uz viena foto is trejetuko aplamai balsavau ax.gif kazkuri raset, kad daznai kitaip galvojat nei daugelis- tai va as irgi is tos serijos blush2.gif ax.gif zodizu, ne viena esat ax.gif tongue.gif
Atsakyti
Nauji namai
Atsakyti
sveikos
maciau Sadi jau atidare nauja tema
My Webpage
Atsakyti
Man tai 5 balų užtenka. Njors dabar daug gerų darbų, gali būti kad pasiskirstys labai po lygiai ir bus kokios penkios pirmos vietos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 02 13, 14:23)
man dabar bus idomu, kaip ten gausis mirksiukas.gif  lotuliukas.gif  nes ana syki -baltas baltame- tai is triju tik i viena pataikiau ax.gif - ta prasme tik uz viena foto is trejetuko aplamai balsavau ax.gif  kazkuri raset, kad daznai kitaip galvojat nei daugelis- tai va as irgi is tos serijos blush2.gif  ax.gif  zodizu, ne viena esat ax.gif  tongue.gif

bet juk taip ir turi buti - juk musu balsavimai visai nepretenduoja i objektyvuma, tai tik asmenines nuomones isreiskimas. Pagal aukstus meninius ar techninius kriterijus gal nugaletojai butu kiti, bet juk cia - tik grupes pradedanciuju draugiskas nuomoniu apsikeitimas. 4u.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti