Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 14 tema

QUOTE(Kaktuke @ 2009 02 10, 13:32)
sveikos visos, nu kol perskaičiau blink.gif

Stiklinės ruoniai  thumbup.gif  nu labai švari, skaidri foto.
Peperoni su gelyte, svalvos nerealios, tik iš pradžių nesupratau ar ten kelis prie gėlės ar kuri kūno dalis  g.gif  biggrin.gif

Vakar portretus kūdroj bežiūrinėdama toooookį portretą pamačiau, nu ilgai išsižiojus ilgai sėdėjau ir miegoti jis man nedavė. Apdirbimas nerealus, vis masčiau kaip taip padaryti, idėja superinė, modelis pasiruošęs preciziškai, fotografas padirbėjo iš širdies. Kaip norėčiau tokio portreto.

Merginos cia gi musu Saules Pugos proseneles auto biggrin.gif

uztatai ir leipom cia visos del jos portretu mirksiukas.gif thumbup.gif wub.gif

-----

Kaktuke, ten ne kelis wink.gif biggrin.gif

Man patinka, kad ta mano foto vercia pasinagrinet, kas ir kaip biggrin.gif tokio efekto ir norejau thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 10 vasario 2009 - 13:39
QUOTE(Peledike @ 2009 02 10, 14:36)
pala pala, moki. ko nemoki - išmoksi  mirksiukas.gif  tik nenumarink entuziazmo ir nepaleisk fotiko iš rankų  mirksiukas.gif

Ačiū 4u.gif Na šito tikrai nebus, per daug aš apie tai svajojau kad dabar rankas nuleisčiau. Tik va kažkokia kvaila nuotaika apėmus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaktuke @ 2009 02 10, 14:32)
Vakar portretus kūdroj bežiūrinėdama toooookį portretą pamačiau, nu ilgai išsižiojus ilgai sėdėjau ir miegoti jis man nedavė. Apdirbimas nerealus, vis masčiau kaip taip padaryti, idėja superinė, modelis pasiruošęs preciziškai, fotografas padirbėjo iš širdies. Kaip norėčiau tokio portreto.

Čia gi Saulės pūga biggrin.gif autoportretas biggrin.gif

Beje dėl apdirbimo, čia įtariu žaista su layeriais. Paimtas backgroundas senovinis ir sudėtos abidvi foto į vieną smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stikline: 10 vasario 2009 - 13:46
QUOTE(nengamo @ 2009 02 10, 14:36)
Tai ant ko čia pykt, ant neišmanymo savo smile.gif Šiaip ir aš užsispyrus esu, tik va dabar toks momentas kai atrodo žinau jog nieko nebežinau  doh.gif

taip būna kad kuo daugiau gilinies į kažkokią sritį ir kuo daugiau sužinai, tuo labiau atrodo kad nemoki, nesupranti ir trūksta žinių
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 02 10, 13:39)
Merginos cia gi musu Saules Pugos proseneles auto  biggrin.gif

uztatai ir leipom cia visos del jos portretu  mirksiukas.gif  thumbup.gif  wub.gif
-----
Kaktuke, ten ne kelis wink.gif  biggrin.gif

Man patinka, kad ta mano foto vercia pasinagrinet, kas ir kaip biggrin.gif tokio efekto ir norejau  thumbup.gif

Eina sau, na ir portretas wub.gif nuostabu, nepakartojama wub.gif
Atsakyti
QUOTE(nengamo @ 2009 02 10, 14:39)
Ačiū  4u.gif  Na šito tikrai nebus, per daug aš apie tai svajojau kad dabar rankas nuleisčiau. Tik va kažkokia kvaila nuotaika apėmus  ax.gif

Gal kada susitiksim sušilus orams, pasipraktikuot wink.gif a? biggrin.gif o šiaip pradėjo durna mintis kirbėt, kad faina būtų Kaune meetą padaryt kada...na man aišku fainiausia būtų vasarą biggrin.gif sėsčiau į autiką ar traukinį, atlėkčiau ryte, išlėkčiau vakare cool.gif nes žiūriu čia Kauniečių didžioji dauguma smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Stikline @ 2009 02 10, 14:41)
Čia gi Saulės pūga  biggrin.gif autoportretas biggrin.gif

Tikrai nerealus darbas smile.gif

QUOTE(Jurina @ 2009 02 10, 14:43)
taip būna kad kuo daugiau gilinies į kažkokią sritį ir kuo daugiau sužinai, tuo labiau atrodo kad nemoki, nesupranti ir trūksta žinių

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Stikline @ 2009 02 10, 13:44)
Gal kada susitiksim sušilus orams, pasipraktikuot  wink.gif a? biggrin.gif  o šiaip pradėjo durna mintis kirbėt, kad faina būtų Kaune meetą padaryt kada...na man aišku fainiausia būtų vasarą biggrin.gif sėsčiau į autiką ar traukinį, atlėkčiau ryte, išlėkčiau vakare  cool.gif  nes žiūriu čia Kauniečių didžioji dauguma smile.gif

as tai be abejo uuuuuuuuz drinks_cheers.gif mirksiukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Stikline @ 2009 02 10, 14:44)
Gal kada susitiksim sušilus orams, pasipraktikuot  wink.gif a? biggrin.gif  o šiaip pradėjo durna mintis kirbėt, kad faina būtų Kaune meetą padaryt kada...na man aišku fainiausia būtų vasarą biggrin.gif sėsčiau į autiką ar traukinį, atlėkčiau ryte, išlėkčiau vakare  cool.gif  nes žiūriu čia Kauniečių didžioji dauguma smile.gif

Labai norėčiau, tik nedrįsau sakyt blush2.gif Į Kauną irgi faina būtų, tik va man kaip visada, su laiku schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(nengamo @ 2009 02 10, 14:48)
Labai norėčiau, tik nedrįsau sakyt  blush2.gif 

thumbup.gif reikia tik prisiruošt kada rimtai
Atsakyti
As noreciau su kaunietem pavaiksciot po Kauno senamiesti vakare (kol dar tamsos pakankamai) ... wub.gif vienai kazkaip nedrasu... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Stikline @ 2009 02 10, 14:50)
thumbup.gif  reikia tik prisiruošt kada rimtai

Gal kai sušils truputį bigsmile.gif
Atsakyti