Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 14 tema

QUOTE(Peperoni @ 2009 02 13, 12:50)
  jau imu abejot, ar kas nors vasara nores kartot sita tema....  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

vasara didesniuose 'induose' lotuliukas.gif ir namie taskytis nereiks lotuliukas.gif

QUOTE(Nikkė @ 2009 02 13, 12:50)
Kas nors gal galit man zaliai pasakyti vertinimo tvarka?

gali ivertini 5 fotkes nuo 1 iki 5 balu mirksiukas.gif 5, kuri tau labiausiai patiko/itiko mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nikkė @ 2009 02 13, 12:50)
Kas nors gal galit man zaliai pasakyti vertinimo tvarka?

einu surasysiu viska i fotki smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 02 13, 13:53)
einu surasysiu viska i fotki smile.gif

Aciu, Bonda.
Aciu, Peperoni. Ne veltui tave vadina geraja feja. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nikkė @ 2009 02 13, 12:55)
Aciu, Bonda.
Aciu, Peperoni. Ne veltui tave vadina geraja feja.  smile.gif

4u.gif
Kiba reiks nika keist biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

p.s. mes jau 49-am puslapy... biggrin.gif VEL... biggrin.gif kur kazi musu Liamuna? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 13 vasario 2009 - 13:02
QUOTE(Armana @ 2009 02 13, 11:19)
Kaip galvojat ar užteks mums tik 5 balsų, kai nuotraukų skaičius taip sparčiai didėja bigsmile.gif ?

Man tai irgi atrodo, kad neužtenka, prie tokio kiekio foto reikia kaip minimum 10 balų, nes daug gerų fotkių liks neįvertintos , o reikėtų
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 02 13, 14:01)
Kiba reiks nika keist biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

pipiru feja? biggrin.gif

QUOTE(Loreli @ 2009 02 13, 14:02)
Man tai irgi atrodo, kad neužtenka, prie tokio kiekio foto reikia kaip minimum 10 balų, nes daug gerų fotkių liks neįvertintos , o reikėtų

Oi, mergaites, manau 5 balu tikrai uztenka. Suranguoti i 10 poziciju - galva nusisuksiu! doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nikkė: 13 vasario 2009 - 13:04
Mergaitės, ar turit dar kokią temą neišverstą, kuri laukia savo eilės? Noriu pasisiūlyti išversti smile.gif 4u.gif nors tiek prisidėsiu, nes jaučiuosi nenaudinga šiam skyreliui blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Loreli @ 2009 02 13, 13:02)

manau, kad maximum uztektu 7 smile.gif, nes paskui sunku bus suskaiciuot smile.gif ir velgi issigrynins tikrai pacios geriausios smile.gif zdz nzn - spreskit, kaip cia geriau smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Nikkė @ 2009 02 13, 13:02)
pipiru feja?  biggrin.gif
Oi, mergaites, manau 5 balu tikrai uztenka. Suranguoti i 10 poziciju - galva nusisuksiu!  doh.gif

biggrin.gif visai gerai skamba thumbup.gif

QUOTE(Baccardi @ 2009 02 13, 13:03)
Mergaitės, ar turit dar kokią temą neišverstą, kuri laukia savo eilės? Noriu pasisiūlyti išversti smile.gif 4u.gif  nors tiek prisidėsiu, nes jaučiuosi nenaudinga šiam skyreliui blush2.gif

va sita galetum griebt bigsmile.gif http://www.morguefil...om:_Composition
Atsakyti
Peperoni, gal aprasyme dar reikia prideti "5 balai skiriami geriausiai nuotraukai"? Cia kad jau tikrai niekam nekiltu klausimu?
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 02 13, 13:06)
manau, kad maximum uztektu 7 smile.gif, nes paskui sunku bus suskaiciuot smile.gif ir velgi issigrynins tikrai pacios geriausios smile.gif zdz nzn - spreskit, kaip cia geriau smile.gif

ir tai jau geriau nei 5 tongue.gif
Atsakyti
Man patinka labai daug nuotraukų, bet visgi manau reikia laikytis vienos tvarkos , lai būna tie 5 balai, bet iš kitos pusės prisidėjo nemažai žmonių , tuo pačiu ir nuotraukų) ir tų 5 balų man asmeniškai jau trūksta įvertinti norimas foto. Taigi bučiau nieko prieš jei ledžiamų balų kiekis padidėtų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nikkė @ 2009 02 13, 13:08)
Peperoni, gal aprasyme dar reikia prideti "5 balai skiriami geriausiai nuotraukai"? Cia kad jau tikrai niekam nekiltu klausimu?

nu jau irasiau smile.gif gavos sveistas sviestuotas, bet turetumet suprast biggrin.gif

ei - atidarykit kas nors tema biggrin.gif
Atsakyti