Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 14 tema

QUOTE(Rico @ 2009 02 13, 11:07)

Ir del kiausiniu  blush2.gif nu nemaciau jokioj parduotuvej cia baltu kiausiniu  blush2.gif

del kiausiniu, todel ir parasem uzdoty kad pageidautina, nes buna kas neimanoma rasti kai reikia (zakon podlosti. rus.) Tai gali paimt koki nedideli balta daikta, butinas baltas fonas. tiesiog tai yra kurybinis darbas, fantazijos, ir tiesiog nufotografavus "balta baltam" neissisuksi. mirksiukas.gif tongue.gif
Papildyta:
Oi su ta reklama alaus, irgi kazkada maciau, kaip daromos tos putos ir visa kita, kaip kuriama reklama pvz jogurto, (i nabtus dazus meto plastikinias uogas, na ir .t.t.)
Atsakyti
QUOTE(Armana @ 2009 02 13, 11:19)
Kaip galvojat ar užteks mums tik 5 balsų, kai nuotraukų skaičius taip sparčiai didėja bigsmile.gif ?

as tuoj pradesiu isiminet tongue.gif lotuliukas.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Armana @ 2009 02 13, 12:19)
Kaip galvojat ar užteks mums tik 5 balsų, kai nuotraukų skaičius taip sparčiai didėja bigsmile.gif ?

Užteks biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sadi @ 2009 02 12, 15:09)

aš jau lašus irgi baigiau. nervuoja - darbų atsiranda vis geresnių ir geresnių, o aš nieko geriau nei jau įdėta nesugebu  doh.gif tai ir palikau kaip yra  cool.gif

as irgi imeciau pora nuotrauku lasu, ir tai buvo pacios pirmos fotkes, nes kuo daugiau fotkinu, tuo labaiu nesigauna doh.gif

QUOTE(Vasaraitė @ 2009 02 12, 23:18)

lotuliukas.gif almantė_k, pralinksminai nerealiai lotuliukas.gif

Papildyta:
Oi su ta reklama alaus, irgi kazkada maciau, kaip daromos tos putos ir visa kita, kaip kuriama reklama pvz jogurto, (i nabtus dazus meto plastikinias uogas, na ir .t.t.)

tai pat is PS makiazai atliekami. bliamba, pati kiek makiazu esu darius ir galvoju, na kodel man jie tokie kaip reklaminiai nesigauna, pasirodo, viskas padaroma PS . modeliui reikia minimalaus makiazo, o like dalykai yra padaromi doh.gif draugei parodziau angelinos fotkes, tai atsiunte savo nuotrauka, kad ir ja pagrazinciau smile.gif
Atsakyti
o as zadejau dar pataisyt ideta foto blush2.gif nu bet neber upo unsure.gif ax.gif kazkodel verysad.gif
Atsakyti
Laba smile.gif smagiai diskutuojat thumbup.gif

QUOTE(Ninin @ 2009 02 13, 11:10)
Apie alaus fotografavimą smile.gif Žiūrėjau kažkokią laidą, kur rodė kaip fotografuoja reklamai... Tai apie gražų alaus bokalą sakė taip: skalbimo milteliai, glicerinas ir dar kažkas (kas duoda spalva, neprisimenud abar kas) smile.gif Vat ir gražus alaus bokalas  lotuliukas.gif Kuriam vyrui patiktų putos iš skalbimo miltelių smile.gif O bokalas ištepas glicerinu, alia rasojantis bokalas nuo šalto alaus smile.gif O ir alaus spalvą dažnai tamsina kažkuom wink.gif

Beje prisiminiau ir apie autoportretus. Flickr'e yra projektas 365days. Ten reik save fotografuoti kiekvieną dieną ir įdėti nuotrauką...

beje tam Flickr'e yra daug įvairių fotoprojektų...

nu gerai cia apie ta alu biggrin.gif reiks pasiulyt MB, jis prisiekes aluas megejas hihihi.gif

labai fainas projektas thumbup.gif mums veliau irgi reiktu kazka susigalvot... g.gif

QUOTE(Stikline @ 2009 02 13, 11:12)
Mus sieja galvos skausmas...kaip romantiška biggrin.gif  flirt.gif

je je biggrin.gif as savaji vakar ivekiau - snd jauciu vel bando list... vel reiks tabletkom pamojuot pries nosi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 02 13, 12:05)
as savaji vakar ivekiau - snd jauciu vel bando list... vel reiks tabletkom pamojuot pries nosi biggrin.gif

Ne į temą ir RU kalba wink.gif
vakar radau tokį receptuką nuo galvos skausmo:

От головной боли мне отлично помогает волшебное молоко.
молоко
1 щепотка кардамона
1 щепотка порошка имбиря
1 щепотка черного перца
4-5 гвоздичек
1 палочка корицы

В небольшом количестве воды в маленькой кастрюльке поварить минуту специи: по щепотке кардамона, имбиря, черного перца, 4-5 гвоздичек, 1 палочку корицы.
Добавить молоко, процедить.
Самочувствие после отличное, а ведь у меня голова уже второй день болела, но все как рукой сняло.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ninin: 13 vasario 2009 - 12:28
Labos smile.gif ar pablūdot tiek fotkių pridėt???? Davai pratesiam dar savaitei ir turėsim 100 nuotraukų blink.gif blink.gif blink.gif gal į kokią rekordų knygą patektumėm lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Galvos skausmas abejoju ar gali būti itin romantiška biggrin.gif kai norisi galvą į sieną daužyt:) reiks receptą išbandyt (nors tiesą pasakius, aš panašią arbatą geriu, tai nieko sad.gif ). Net kavos pasidariau. Sorry, kad poster_offtopic.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Baccardi: 13 vasario 2009 - 12:49

QUOTE(Sadi @ 2009 02 13, 12:47)
Davai pratesiam dar savaitei ir turėsim 100 nuotraukų  blink.gif  blink.gif  blink.gif gal į kokią rekordų knygą patektumėm  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

ne ne, jau butinai riek kitos temos lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Ninin - reik pabandyt - aciu 4u.gif Siaip as visada geriu Ibumetin400 - man vienintelis, kuris padeda ax.gif

Jo - fotkiu tai nerealiai daug biggrin.gif jau imu abejot, ar kas nors vasara nores kartot sita tema.... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Atsakyti
Kas nors gal galit man zaliai pasakyti vertinimo tvarka?
Atsakyti