Nu bet blin blin, kodėl žmonėms ateina vienodos mintys į galvą vis mąsčiau kaip fotkinsiu vieną kadrą ir še kad nori... šiandien gi 13...bloga diena man
QUOTE(liamuna @ 2009 02 13, 10:44)
, gal sampanas ispudingiau tykstu
Šampaną labiau mėgsta moterys , o vyriu tai gal labiau tiktų alaus purslai su lašinukais
QUOTE(Stikline @ 2009 02 13, 10:53)
Nu bet blin blin, kodėl žmonėms ateina vienodos mintys į galvą vis mąsčiau kaip fotkinsiu vieną kadrą ir še kad nori... šiandien gi 13...bloga diena man
O kas čia per kadras
O as jau apie lasus nebemastau. Pamazu i galva pradeda ateiti jausmai... Net jei ir nepavyks igyvendinti, vis tiek smagu, kad kazkokios idejos galvoj sukasi.
QUOTE(inesaS @ 2009 02 12, 21:34)
Nesijauciu nusimananti. Istikro reiketu pasimokinti tokio dalyko kaip komentavimas
O be to kartais as visai kitaip matau nei visi.
O be to kartais as visai kitaip matau nei visi.
Vat man irgi
bet atrodo, gausiu patirties, kazkokiu igudziu, ta techinine dali, sudetinguma ir pa. labiau suprasiu, galesiu daugiau pasakyti nei "grazu" jau matau- bus kaip kad mokykloj su knygu analizem- normaliai nebegaliu skaityti, vis ziuriu kaip kas kur, analize is karto galvoj uzvakar nuejau pasiimti nuotrauku, o ten iskabintos vieno darbuotoju nuotraukos su sniegu (juodai baltos), is karto visas kompozicijos taisykles pamaciau istrizai, remeliai, trecdaliu taisykle fokusavimai... smagu, o siaip buciau paziurejus, kad juodai baltas sniegas ir tiek
Tiesa, norejau paklausti del tu uzduociu- ar galima ant auto fotografuoti, ar reikia paciam nustatymus nustatyti? (kur is skirtingu atstumu ir su zoomu) nes su auto man atrodo bus per daug lengva
Ir del kiausiniu nu nemaciau jokioj parduotuvej cia baltu kiausiniu
QUOTE(Stikline @ 2009 02 13, 11:00)
Iš lašų temos
Matyt su batu
QUOTE(Nikkė @ 2009 02 13, 11:05)
O as jau apie lasus nebemastau. Pamazu i galva pradeda ateiti jausmai... Net jei ir nepavyks igyvendinti, vis tiek smagu, kad kazkokios idejos galvoj sukasi.
Aš irgi stengiuosi apie lašus nebegalvoti. Tiek jų prifotkinau, kad jau ilgai nenorėsiu apie juos galvoti (kaip ir apie baltus kiaušinius ) O gautais rezultatais esu visai patenkinta, nors man nesigavo išgauti tokių idealių lašiukų, kokius mačiau internete, bet kaip pirmą kartą juos fotografuojant, manau, visai neblogai
Apie alaus fotografavimą Žiūrėjau kažkokią laidą, kur rodė kaip fotografuoja reklamai... Tai apie gražų alaus bokalą sakė taip: skalbimo milteliai, glicerinas ir dar kažkas (kas duoda spalva, neprisimenud abar kas) Vat ir gražus alaus bokalas Kuriam vyrui patiktų putos iš skalbimo miltelių O bokalas ištepas glicerinu, alia rasojantis bokalas nuo šalto alaus O ir alaus spalvą dažnai tamsina kažkuom
Beje prisiminiau ir apie autoportretus. Flickr'e yra projektas 365days. Ten reik save fotografuoti kiekvieną dieną ir įdėti nuotrauką...
beje tam Flickr'e yra daug įvairių fotoprojektų...
Beje prisiminiau ir apie autoportretus. Flickr'e yra projektas 365days. Ten reik save fotografuoti kiekvieną dieną ir įdėti nuotrauką...
beje tam Flickr'e yra daug įvairių fotoprojektų...
QUOTE(Baccardi @ 2009 02 13, 12:06)
Žinai, Stikline, čia tikriausiai kažkokios bangos veikia man irgi nerealiai skauda galvą nuo vakar.
Mus sieja galvos skausmas...kaip romantiška
Apleidau biški jūsų tėmelę, bet perskaitau viską sąžiningai . Nuo lašų tai jau galva sukasi , atrodo sugalvoji super kadrą, bet kai pabandai- pamatai kad š.. gaunasi .
Savaitgalį būsiu Druskininkuose, labai tikiuosi ką nors jausmų tema gražaus pagauti .
Gero jums savaitgalio .
Savaitgalį būsiu Druskininkuose, labai tikiuosi ką nors jausmų tema gražaus pagauti .
Gero jums savaitgalio .
Kaip galvojat ar užteks mums tik 5 balsų, kai nuotraukų skaičius taip sparčiai didėja ?
QUOTE(Pukė @ 2009 02 13, 10:09)
baik tik vakar pradejau -bet ten pacioj primoj pacioj pradzioj ir raso apie objektyvus -kad riek tik gerus pirkt
QUOTE(Armana @ 2009 02 13, 10:58)
Šampaną labiau mėgsta moterys , o vyriu tai gal labiau tiktų alaus purslai su lašinukais