Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 14 tema

Nu bet blin blin, kodėl žmonėms ateina vienodos mintys į galvą biggrin.gif vis mąsčiau kaip fotkinsiu vieną kadrą ir še kad nori... doh.gif šiandien gi 13...bloga diena man wacko.gif
Atsakyti
QUOTE(liamuna @ 2009 02 13, 10:44)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif , gal sampanas ispudingiau tykstu  g.gif

Šampaną labiau mėgsta moterys cool.gif , o vyriu tai gal labiau tiktų alaus purslai su lašinukais tongue.gif

QUOTE(Stikline @ 2009 02 13, 10:53)
Nu bet blin blin, kodėl žmonėms ateina vienodos mintys į galvą biggrin.gif vis mąsčiau kaip fotkinsiu vieną kadrą ir še kad nori...  doh.gif  šiandien gi 13...bloga diena man  wacko.gif

O kas čia per kadras g.gif
Atsakyti
QUOTE(Armana @ 2009 02 13, 11:58)
O kas čia per kadras g.gif

Iš lašų temos lotuliukas.gif
Atsakyti
O as jau apie lasus nebemastau. Pamazu i galva pradeda ateiti jausmai... smile.gif Net jei ir nepavyks igyvendinti, vis tiek smagu, kad kazkokios idejos galvoj sukasi. smile.gif
Atsakyti
Žinai, Stikline, čia tikriausiai kažkokios bangos veikia smile.gif man irgi nerealiai skauda galvą nuo vakar. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 02 12, 21:34)
Nesijauciu nusimananti. doh.gif Istikro reiketu pasimokinti tokio dalyko kaip komentavimas ax.gif
O be to kartais as visai kitaip matau nei visi. doh.gif

Vat man irgi unsure.gif
bet atrodo, gausiu patirties, kazkokiu igudziu, ta techinine dali, sudetinguma ir pa. labiau suprasiu, galesiu daugiau pasakyti nei "grazu" blush2.gif jau matau- bus kaip kad mokykloj su knygu analizem- normaliai nebegaliu skaityti, vis ziuriu kaip kas kur, analize is karto galvoj doh.gif uzvakar nuejau pasiimti nuotrauku, o ten iskabintos vieno darbuotoju nuotraukos su sniegu (juodai baltos), is karto visas kompozicijos taisykles pamaciau tongue.gif istrizai, remeliai, trecdaliu taisykle ax.gif fokusavimai... smagu, o siaip buciau paziurejus, kad juodai baltas sniegas ir tiek ax.gif

Tiesa, norejau paklausti del tu uzduociu- ar galima ant auto fotografuoti, ar reikia paciam nustatymus nustatyti? (kur is skirtingu atstumu ir su zoomu) nes su auto man atrodo bus per daug lengva blush2.gif
Ir del kiausiniu blush2.gif nu nemaciau jokioj parduotuvej cia baltu kiausiniu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Stikline @ 2009 02 13, 11:00)
Iš lašų temos  lotuliukas.gif

Matyt su batu lotuliukas.gif

QUOTE(Nikkė @ 2009 02 13, 11:05)
O as jau apie lasus nebemastau. Pamazu i galva pradeda ateiti jausmai...  smile.gif Net jei ir nepavyks igyvendinti, vis tiek smagu, kad kazkokios idejos galvoj sukasi.  smile.gif

Aš irgi stengiuosi apie lašus nebegalvoti. Tiek jų prifotkinau, kad jau ilgai nenorėsiu apie juos galvoti wacko.gif (kaip ir apie baltus kiaušinius lotuliukas.gif ) O gautais rezultatais esu visai patenkinta, nors man nesigavo išgauti tokių idealių lašiukų, kokius mačiau internete, bet kaip pirmą kartą juos fotografuojant, manau, visai neblogai rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Armana: 13 vasario 2009 - 11:12
Apie alaus fotografavimą smile.gif Žiūrėjau kažkokią laidą, kur rodė kaip fotografuoja reklamai... Tai apie gražų alaus bokalą sakė taip: skalbimo milteliai, glicerinas ir dar kažkas (kas duoda spalva, neprisimenud abar kas) smile.gif Vat ir gražus alaus bokalas lotuliukas.gif Kuriam vyrui patiktų putos iš skalbimo miltelių smile.gif O bokalas ištepas glicerinu, alia rasojantis bokalas nuo šalto alaus smile.gif O ir alaus spalvą dažnai tamsina kažkuom wink.gif

Beje prisiminiau ir apie autoportretus. Flickr'e yra projektas 365days. Ten reik save fotografuoti kiekvieną dieną ir įdėti nuotrauką...

beje tam Flickr'e yra daug įvairių fotoprojektų...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ninin: 13 vasario 2009 - 11:13
QUOTE(Baccardi @ 2009 02 13, 12:06)
Žinai, Stikline, čia tikriausiai kažkokios bangos veikia smile.gif man irgi nerealiai skauda galvą nuo vakar.  doh.gif

Mus sieja galvos skausmas...kaip romantiška biggrin.gif flirt.gif
Atsakyti
Apleidau biški jūsų tėmelę, bet perskaitau viską sąžiningai pioneer.gif . Nuo lašų tai jau galva sukasi doh.gif , atrodo sugalvoji super kadrą, bet kai pabandai- pamatai kad š.. gaunasi doh.gif .
Savaitgalį būsiu Druskininkuose, labai tikiuosi ką nors jausmų tema gražaus pagauti wub.gif .
Gero jums savaitgalio 4u.gif .
Atsakyti
Kaip galvojat ar užteks mums tik 5 balsų, kai nuotraukų skaičius taip sparčiai didėja bigsmile.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Pukė @ 2009 02 13, 10:09)
o tu jau perskaitei bigsmile.gif

as antraja ipusejau ir laiko neberandu pabaigt blush2.gif

baik ax.gif tik vakar pradejau -bet ten pacioj primoj pacioj pradzioj ir raso apie objektyvus -kad riek tik gerus pirkt tongue.gif

QUOTE(Armana @ 2009 02 13, 10:58)
Šampaną labiau mėgsta moterys cool.gif , o vyriu tai gal labiau tiktų alaus purslai su lašinukais tongue.gif

drinks_cheers.gif lotuliukas.gif
Atsakyti