Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 14 tema

labas rytas,

vakar visaip išnarsčiau savo fotiką ir niekaip neradau.. Olo gal gali pagelbėt? (Puke berods irgi su Nikonu?) kaip tu savo Nikone nustatai ilgesnį išlaikymą? aš niekaip nerandu kur tai reguliuojasi doh.gif bliond umn.gif
Atsakyti
QUOTE(žmogiukas @ 2009 02 13, 09:30)
labas rytas,

vakar visaip išnarsčiau savo fotiką ir niekaip neradau.. Olo gal gali pagelbėt? (Puke berods irgi su Nikonu?)  kaip tu savo Nikone nustatai ilgesnį išlaikymą? aš niekaip nerandu kur tai reguliuojasi  doh.gif bliond  umn.gif

Kokiam reime? Pilna rankiniam? Tai su ratuku iš fotografo pusės (vidiniu)...
Atsakyti
Jėtau kaip skauda makaulę..jau nuo vakar blink.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ninin @ 2009 02 13, 09:37)
Kokiam reime? Pilna rankiniam? Tai su ratuku iš fotografo pusės (vidiniu)...

galvoju, ko tu čia paklausei? g.gif blush2.gif aš lašus fotkinu ant S prioriteto ir nerandu kur man padidinti išlaikymą...
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2009 02 12, 16:43)
o kur ten eit?

kai seivini foto -nuimi varnele nuo to, kur parasyta exif ir kazkas blush2.gif tongue.gif
QUOTE(Pukė @ 2009 02 12, 17:07)

lotuliukas.gif mano vyras sako - tebu buna temos "tvarkingi namai", "sotus vyras", "priziureti vaikai" lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(žmogiukas @ 2009 02 13, 09:57)
galvoju, ko tu čia paklausei?  g.gif  blush2.gif aš lašus fotkinu ant S prioriteto ir nerandu kur man padidinti išlaikymą...

lotuliukas.gif
Tai su tuo ratuku keičiasi iš fotografo pusės ax.gif
Atsakyti
QUOTE(žmogiukas @ 2009 02 13, 09:30)
labas rytas,

vakar visaip išnarsčiau savo fotiką ir niekaip neradau.. Olo gal gali pagelbėt? (Puke berods irgi su Nikonu?)  kaip tu savo Nikone nustatai ilgesnį išlaikymą? aš niekaip nerandu kur tai reguliuojasi  doh.gif bliond  umn.gif

mano nikone d40 kai ijungtas S rezimas ratukas keicia parodymus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pukė @ 2009 02 12, 18:07)
mano vyras sako - tebu buna temos "tvarkingi namai", "sotus vyras", "priziureti vaikai" lotuliukas.gif

Sveiki visi
manau tavo vyrui visi vyrai pritartų drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 02 12, 23:21)
Rimtai?O as aparatus ziuriu kurie nepigus ir tikiuosi su kokiais papigiaja objektyvais prasisukti doh.gif

ryskiai S.Kelby knygu neskaitei dar tongue.gif

QUOTE(Pukė @ 2009 02 13, 08:13)

doh.gif  lotuliukas.gif savatgalis - va gali ir paekperimentuot, Sadi biggrin.gif pvz degtine purslais tykstanti vyrui i burna bigsmile.gif

puke siandien 'perlais' drabstos lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 02 13, 10:07)
ryskiai S.Kelby knygu neskaitei dar tongue.gif

o tu jau perskaitei bigsmile.gif

as antraja ipusejau ir laiko neberandu pabaigt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ninin @ 2009 02 13, 09:59)
lotuliukas.gif
Tai su tuo ratuku keičiasi iš fotografo pusės ax.gif

QUOTE(Pukė @ 2009 02 13, 10:04)
mano nikone d40 kai ijungtas S rezimas ratukas keicia parodymus mirksiukas.gif

eeeeeeeee, man ratukas vakar nieko nekeitė blink.gif arba jau naktį nemačiau... eisiu šiandien kankint.

ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pukė @ 2009 02 13, 08:13)
doh.gif  lotuliukas.gif savatgalis - va gali ir paekperimentuot, Sadi biggrin.gif pvz degtine purslais tykstanti vyrui i burna bigsmile.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif , gal sampanas ispudingiau tykstu g.gif
Atsakyti