Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 14 tema

Nu jo majo kas per jaunimas siais laikais! lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Sakai jiems - imk saldaini, o jie - ne, pirma noriu ji uzsidirbti... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Nikkė @ 2009 02 12, 18:06)
Nu jo majo kas per jaunimas siais laikais!  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Sakai jiems - imk saldaini, o jie - ne, pirma noriu ji uzsidirbti...  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Šaunuolės thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif vsio einu gydyt galvą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(almantė_k @ 2009 02 12, 14:00)
o as puse dienos Angei makiaza dariau tongue.gif  pirmoje pries (tokia kokia is neto paemiau) o antroje - po wink.gif
user posted image

vau bigsmile.gif graziai thumbup.gif

QUOTE(ediper @ 2009 02 12, 14:17)
o man idomu...o tai autoportretus irgi slaptai desim ir balsuosim? g.gif

kad pazysta cia visos viena kita doh.gif lotuliukas.gif

QUOTE(bonda @ 2009 02 12, 14:26)
nugis, nepasakojau jum blush2.gif

super tavo radybos, pavydu wub.gif

QUOTE(Sadi @ 2009 02 12, 15:09)
aš jau lašus irgi baigiau. nervuoja - darbų atsiranda vis geresnių ir geresnių, o aš nieko geriau nei jau įdėta nesugebu  doh.gif tai ir palikau kaip yra  cool.gif

lotuliukas.gif mano vyras sako - tebu buna temos "tvarkingi namai", "sotus vyras", "priziureti vaikai" lotuliukas.gif

QUOTE(Loreli @ 2009 02 12, 15:37)
na Sigma ar Tamronas ne tokie brangūs, aišku Nikono neįpirksiu.... ir vis dėl to svorio neapsisprendžiu

as savo Nikon D40 laikiau sunkoku, bet kai dar blykste isorine atsirado, tai be blykstes man fotikas, kaip pukelis pasidare lotuliukas.gif
Atsakyti
Na ar kas nors galit pasakyt, kaip dar galima exifą panaikint? tas psl nekraun, photoscape nerandu sad.gif o gal jame ir nėra, gal galima tik photoshop'u?
Atsakyti
QUOTE(Pukė @ 2009 02 12, 18:07)
lotuliukas.gif mano vyras sako - tebu buna temos "tvarkingi namai", "sotus vyras", "priziureti vaikai" lotuliukas.gif

Va cia tai ismintingas vyras! lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Stikline @ 2009 02 12, 18:06)
O mielkos berods baltas raištelis buvo...man tik užstrigo kad dienos šviesos lemputė buvo pasirinkta kaip wb...arba aš kažką painioju  g.gif  o rankinis lyg ir tvarkoj...

nesupratau... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2009 02 12, 18:08)
Na ar kas nors galit pasakyt, kaip dar galima exifą panaikint? tas psl nekraun, photoscape nerandu sad.gif o gal jame ir nėra, gal galima tik photoshop'u?

Teka, dek su tuo exifu, jei jau tas psl neveikia.
Atsakyti
QUOTE(Stikline @ 2009 02 12, 16:06)
Na per tavo foto mažumą lyg ir įžiūrėjau fokusus... biggrin.gif jei jau visai nusigrybautum nepraleisčiau tikrai  biggrin.gif

Tai fokusavimas tiks? bigsmile.gif

QUOTE(Nikkė @ 2009 02 12, 16:06)
Nu jo majo kas per jaunimas siais laikais!  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Sakai jiems - imk saldaini, o jie - ne, pirma noriu ji uzsidirbti...  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

na, nebe toks jau ir jaunimas, jau truputi smegeneliu yra, nes zinai, kad sau to nori, ziniu, ne tik iraso knygutej, kad islaikyta, o galvoj vejai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Pukė @ 2009 02 12, 18:07)
kad pazysta cia visos viena kita doh.gif  lotuliukas.gif

Netiesa. Aš nepažystu schmoll.gif

QUOTE(Teka @ 2009 02 12, 18:08)

PS save for web, tik pažiūrėti, kad kokybė būtų 100 proc
Papildyta:
QUOTE(Rico @ 2009 02 12, 18:13)
Tai fokusavimas tiks?  bigsmile.gif

Tiks tiks biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Stikline @ 2009 02 12, 18:14)
Netiesa. Aš nepažystu  schmoll.gif

Ir as pazistu tik Duoma, o noreciau su visom susipazinti. drinks_cheers.gif Taigi, skubu save pristatyti - stai mano autoportretas:

user posted image

Is albumo isemiau - vis tiek cia ne konkursinis darbas, o tik pokstas... blush2.gif
P.S. nepamirskite pabalsuoti uz mane autoportretu temoje lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nikkė: 12 vasario 2009 - 17:27
QUOTE(almantė_k @ 2009 02 12, 14:06)
na ka tu, Ange man nuolatine kliente, ypac kai i apdovanojimu ceremonijas eina, tai vis koki makiaza ateina pasidaryt lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif , ne ta norejau pasakyti, bet puoksta supratau. mirksiukas.gif

QUOTE(Nikkė @ 2009 02 12, 17:21)
Taigi, skubu save pristatyti - stai mano autoportretas:

Is albumo isemiau - vis tiek cia ne konkursinis darbas, o tik pokstas...  blush2.gif

fainas pokstas thumbup.gif
Atsakyti
aš dar pavarvėsiu tongue.gif

mano dvyniam labai patiko šitas mano užsiėmimas...
nustebę žiūrėjo, kad kamuolius fotografavau, o jau su vandeniu išvis atrakcija gavosi hihihi.gif

user posted image
Atsakyti