Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 14 tema

QUOTE(mielka @ 2009 02 12, 15:41)
ar gerai padaryti mano ND?  g.gif ar ne taip supratau?

Man atrodo, kad viskas gerai thumbup.gif

QUOTE(Teka @ 2009 02 12, 16:33)
tai aš ten ir esu, ale kur toliau? jei daryt "browse", tai man nieks ten nevyksta  unsure.gif

Šiandien ir man per tą puslapį neišėjo nuotraukai exif'o panaikinti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Stikline @ 2009 02 12, 16:28)
Man irgi galvą skauda..kas čia..telepatija? biggrin.gif Ką reikia praleist? Visus praleidžiu, naudokitės proga  biggrin.gif

koks tu geras snd biggrin.gif

vaziuoju mazosios i darzeli - gal biski pravedinsiu smegenis... ax.gif

Atsakyti
ačiū visoms už komentarus ax.gif

RamuteS teisi - PS didelis pagalbininkas buvo šiuo atveju. klijavau 2 foto. pirmoji ryški, normali foto, o antroji fotografuota su dideliu išlaikymu ir judinant fotoaparatą. antrosios permatomumas reguliuotas su PS. ir tada jau spalvos pakeistos, nes ta gėlė-vaiduoklis labai nemažai rausvos spalvos nuotraukai suteikė doh.gif man natūralios spalvos ne tokios gražios. na bet čia jau skonių reikalas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 02 12, 16:41)
as su photoscape naikinu mirksiukas.gif

o kur ten eit?
Atsakyti
Idejau tas nuotraukas -labai dideles gavos, pamazinau, tai l.jau mazos pasidare doh.gif uzteks siandienai turbut, tuoj namu tvarkytojas pabus jau pati matau, kad nusirasiau i pievas tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rico: 12 vasario 2009 - 16:48
tiesa as neturiu slaptazodzio kad paziuret ND... gal kas pasidalintu... nes techninius kaip ir visus atlikau biggrin.gif
Atsakyti
Peledike, sauni tavo gelyte smile.gif tokia svelni,romantiska,spalvos grazios,kadravimas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Rico @ 2009 02 12, 17:39)
Ot gerai butu  tongue.gif

Nu kadangi pažadėjau, tai turiu praleist biggrin.gif
Atsakyti
as taip nezaidziu ax.gif noriu atlikti gerai namu darbus biggrin.gif nes mokausi del saves ne seip sau kas priverte 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mielka @ 2009 02 12, 15:58)
as taip nezaidziu  ax.gif noriu atlikti gerai namu darbus  biggrin.gif nes mokausi del saves ne seip sau kas priverte  4u.gif

Ir as noriu rolleyes.gif kol kas uzduociu turiu per akis, reikia fotika ismokti, bent tuos pagrindus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Stikline @ 2009 02 12, 16:28)
Man irgi galvą skauda..kas čia..telepatija? biggrin.gif Ką reikia praleist? Visus praleidžiu, naudokitės proga  biggrin.gif

ačiū, bet aš vis tik noriu ir nuomonės, tebūnie ryt, poryt, kada tik gausis, bet vistiek noriu blush2.gif

baltus darysiu ryt...neveikia jau ir man makufelis
Atsakyti
QUOTE(Rico @ 2009 02 12, 18:00)
Ir as noriu  rolleyes.gif kol kas uzduociu turiu per akis, reikia fotika ismokti, bent tuos pagrindus  ax.gif

Na per tavo foto mažumą lyg ir įžiūrėjau fokusus... biggrin.gif jei jau visai nusigrybautum nepraleisčiau tikrai biggrin.gif

O mielkos berods baltas raištelis buvo...man tik užstrigo kad dienos šviesos lemputė buvo pasirinkta kaip wb...arba aš kažką painioju g.gif o rankinis lyg ir tvarkoj...
Atsakyti