Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 14 tema

Bonda saunios radybos thumbup.gif , manau tikrai rasi kam panaudot.

Peledikes gele man labai patinka, kaip ja fotografavai, ar cia jau fotosopo pagalba toki vaizda gavai?

Atsakyti
Sveikos, užsikasus truputį, tai pas jus net neįlendu, ale lašiukus fotkinu fotkinu biggrin.gif
Tik vat noriu paklaust, kad exif'ą panaikint reikia programą ten kažkurią užsiinstalint ar nebūtina? nes bandau šiaip browint, tai nesigauna man
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 02 12, 17:11)
Gal Stikline mane snd pavaduos?  blush2.gif ziauriai galva skauda, negaliu ziuret i pc... unsure.gif

Man irgi galvą skauda..kas čia..telepatija? biggrin.gif Ką reikia praleist? Visus praleidžiu, naudokitės proga biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Stikline @ 2009 02 12, 17:28)
Man irgi galvą skauda..kas čia..telepatija? biggrin.gif Ką reikia praleist? Visus praleidžiu, naudokitės proga  biggrin.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2009 02 12, 16:26)
Sveikos, užsikasus truputį, tai pas jus net neįlendu, ale lašiukus fotkinu fotkinu  biggrin.gif
Tik vat noriu paklaust, kad exif'ą panaikint reikia programą ten kažkurią užsiinstalint ar nebūtina? nes bandau šiaip browint, tai nesigauna man

per cia gali www.exifremover.com 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(boruzka @ 2009 02 12, 16:32)
per cia gali www.exifremover.com  4u.gif

tai aš ten ir esu, ale kur toliau? jei daryt "browse", tai man nieks ten nevyksta unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Stikline @ 2009 02 12, 15:42)
Vo kolegė mano biggrin.gif Aš irgi svajoju apie šitą daikčiuką...bus faina, jei turėsiu su kuo pasikonsultuot. Kada žadi griebt?

Ir as i jusu svajotoju buri jungiuosi.Laukiu,kada atpigs wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2009 02 12, 16:33)
tai aš ten ir esu, ale kur toliau? jei daryt "browse", tai man nieks ten nevyksta  unsure.gif

tada uploud&remover truputi palaukus uzsikrauna foto ja issisaugok kompe mirksiukas.gif bet man siandien tas uploud kotai nesispaudzia g.gif mazu ten irgi kazkoks limitas yra g.gif

* Ar galit paziuret kritikos albuma blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo boruzka: 12 vasario 2009 - 16:39
QUOTE(Stikline @ 2009 02 12, 15:28)
Man irgi galvą skauda..kas čia..telepatija? biggrin.gif Ką reikia praleist? Visus praleidžiu, naudokitės proga  biggrin.gif

Ot gerai butu tongue.gif
bandau dar karteli blush2.gif man tas trecias sunkiausiai gaunas arba su antru l.panasiai arba su fonu (nors atstumas ~15cm)
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(boruzka @ 2009 02 12, 16:38)
tada uploud&remover truputi palaukus uzsikrauna foto ja issisaugok kompe  mirksiukas.gif  bet man siandien tas uploud kotai nesispaudzia  g.gif mazu ten irgi kazkoks limitas yra  g.gif

tai kad jau val tas uploud&remover neužsikrauna unsure.gif nu tai jei tik tiek, gal pabandysiu kitą dieną, gal kas stringa... nors jei nepanaikinsiu exifo, negalėsiu kelt fotkių į albumą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Peledike @ 2009 02 12, 16:31)
aš irgi jau baigiau su lašiukais, vasarą dar grįžiu prie jų. o dabar kankinu gėlę ir noriu kritikos  ax.gif

Peledike, mano nuomone tokia:
Kompozicija - 10 balu, labai gerai sukomponuota. Bet ta migla aplinkui neatrodo labai prasminga, tik viska aptraukia, sunkiau ziureti darosi. Truputi truksta skaidrumo. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nikkė: 12 vasario 2009 - 16:41
QUOTE(Teka @ 2009 02 12, 16:33)
tai aš ten ir esu, ale kur toliau? jei daryt "browse", tai man nieks ten nevyksta  unsure.gif

as su photoscape naikinu mirksiukas.gif
Atsakyti