Sveikos, užsikasus truputį, tai pas jus net neįlendu, ale lašiukus fotkinu fotkinu
Tik vat noriu paklaust, kad exif'ą panaikint reikia programą ten kažkurią užsiinstalint ar nebūtina? nes bandau šiaip browint, tai nesigauna man
Tik vat noriu paklaust, kad exif'ą panaikint reikia programą ten kažkurią užsiinstalint ar nebūtina? nes bandau šiaip browint, tai nesigauna man
QUOTE(Peperoni @ 2009 02 12, 17:11)
Man irgi galvą skauda..kas čia..telepatija? Ką reikia praleist? Visus praleidžiu, naudokitės proga
QUOTE(Stikline @ 2009 02 12, 17:28)
Man irgi galvą skauda..kas čia..telepatija? Ką reikia praleist? Visus praleidžiu, naudokitės proga
QUOTE(Teka @ 2009 02 12, 16:26)
Sveikos, užsikasus truputį, tai pas jus net neįlendu, ale lašiukus fotkinu fotkinu
per cia gali www.exifremover.com
QUOTE(boruzka @ 2009 02 12, 16:32)
per cia gali www.exifremover.com
tai aš ten ir esu, ale kur toliau? jei daryt "browse", tai man nieks ten nevyksta
QUOTE(Stikline @ 2009 02 12, 15:42)
Vo kolegė mano Aš irgi svajoju apie šitą daikčiuką...bus faina, jei turėsiu su kuo pasikonsultuot. Kada žadi griebt?
Ir as i jusu svajotoju buri jungiuosi.Laukiu,kada atpigs
QUOTE(Teka @ 2009 02 12, 16:33)
tai aš ten ir esu, ale kur toliau? jei daryt "browse", tai man nieks ten nevyksta
tada uploud&remover truputi palaukus uzsikrauna foto ja issisaugok kompe bet man siandien tas uploud kotai nesispaudzia mazu ten irgi kazkoks limitas yra
* Ar galit paziuret kritikos albuma
QUOTE(Stikline @ 2009 02 12, 15:28)
Ot gerai butu
bandau dar karteli man tas trecias sunkiausiai gaunas arba su antru l.panasiai arba su fonu (nors atstumas ~15cm)
QUOTE(boruzka @ 2009 02 12, 16:38)
tada uploud&remover truputi palaukus uzsikrauna foto ja issisaugok kompe bet man siandien tas uploud kotai nesispaudzia mazu ten irgi kazkoks limitas yra
tai kad jau val tas uploud&remover neužsikrauna nu tai jei tik tiek, gal pabandysiu kitą dieną, gal kas stringa... nors jei nepanaikinsiu exifo, negalėsiu kelt fotkių į albumą
QUOTE(Peledike @ 2009 02 12, 16:31)
aš irgi jau baigiau su lašiukais, vasarą dar grįžiu prie jų. o dabar kankinu gėlę ir noriu kritikos
Peledike, mano nuomone tokia:
Kompozicija - 10 balu, labai gerai sukomponuota. Bet ta migla aplinkui neatrodo labai prasminga, tik viska aptraukia, sunkiau ziureti darosi. Truputi truksta skaidrumo.
QUOTE(Teka @ 2009 02 12, 16:33)
as su photoscape naikinu