Stikline, jau laukiu ir kitos ruonių serijos nuotraukos tu mums pavyzdys ką galima padaryti kai žinai ką darai ir nesvarbu kokią techniką turi tau jau tikrai laikas apie veidrodį galvoti
Peperoni, man patiko tavo nude (čia gal auto ) užkliuvo tik pėda. iš pradžių nesupratau net kas tai, tik kai pasakė tada jau aišku pasidarė. labai spalvos gaila, kad netekai jų, bet gal pavyks susigražinti.
Ruste, tavo tikrai ne seniausias fotikas va už mano senesnių jau turbūt neatsiras pirktas 2004 gruodžio 23d. irgi buvo jau sugedęs, bet pavyko pataisyti, tebemuilinu iki šiol su juo
QUOTE(Peledike @ 2009 02 10, 13:01)
Peperoni, man patiko tavo nude (čia gal auto ) užkliuvo tik pėda. iš pradžių nesupratau net kas tai, tik kai pasakė tada jau aišku pasidarė. labai spalvos gaila, kad netekai jų, bet gal pavyks susigražinti.
Peledike - ne ne auto...
Su ta peda kazka parysiu, tik dar nzn ka o spalvas irgi reiks kazkaip atstatyt...
aciu uz temuke viska skaitau,seku,dedu i galva tik va vis dar fotiko neturiu bet jau ryt
peperoni man tavo moteris - gele nuostabi
stikline ruoniai irgi liuks
taip pat meskiukas vaiduoklis suzavejo reiks pabandyt
kas del autoportreto nieko apie ji nezinau reikia paieskot info o dar plius as is to nefotogenisku ir nemegstanciu buti kadre mano sese ja tik pyskink ir pyskink
peperoni man tavo moteris - gele nuostabi
stikline ruoniai irgi liuks
taip pat meskiukas vaiduoklis suzavejo reiks pabandyt
kas del autoportreto nieko apie ji nezinau reikia paieskot info o dar plius as is to nefotogenisku ir nemegstanciu buti kadre mano sese ja tik pyskink ir pyskink
Ruste,Teira
todėl kad išlaikymas 20sek ir tas meškis įdėtas jau fotografavimo metu ane, Nikke?
O Stiklinė tai man jau seniai sektinas pavyzdys ko galima pasiekt kad ir su muiline
Ačiū
Nengamo, Sidabrine, tas meskis vaidenasi, nes as cia specialiai sau uzduoti pasisunkinau, kad idomiau fotografuoti butu. Cia fotografuota su 20 sekundziu islaikymu - 10 sekundziu meskis sedi, tada yra staigiai patraukiamas. Pries tai reikia pazaisti su jautrumu ir ekspozicija, kad nuotraukos nebutu isdegintos
Aš supratau kad specialiai, bet kadangi esu čainikas kaip sakė Rustė,tai klausiu
Kažkoks siaubas žinokit su manim darosi,kai pamačiau jūsų darbus, aš jau bijau fotiką į rankas imti. Toks jausmas kad išvis fotkint nebemoku
QUOTE(Sadi @ 2009 02 10, 11:32)
todėl kad išlaikymas 20sek ir tas meškis įdėtas jau fotografavimo metu ane, Nikke?
O Stiklinė tai man jau seniai sektinas pavyzdys ko galima pasiekt kad ir su muiline
Ačiū
QUOTE(Nikkė @ 2009 02 10, 11:36)
Nengamo, Sidabrine, tas meskis vaidenasi, nes as cia specialiai sau uzduoti pasisunkinau, kad idomiau fotografuoti butu. Cia fotografuota su 20 sekundziu islaikymu - 10 sekundziu meskis sedi, tada yra staigiai patraukiamas. Pries tai reikia pazaisti su jautrumu ir ekspozicija, kad nuotraukos nebutu isdegintos
Aš supratau kad specialiai, bet kadangi esu čainikas kaip sakė Rustė,tai klausiu
Kažkoks siaubas žinokit su manim darosi,kai pamačiau jūsų darbus, aš jau bijau fotiką į rankas imti. Toks jausmas kad išvis fotkint nebemoku
Nengamo neteisingas požiūris, reikia atvirkščiai čiupt fotiką ir pabandyt panašiai paeksperimentuot ir pamatysi kad ne taip baisu ir nesuprantama kaip atrodo
sveikos visos, nu kol perskaičiau
Stiklinės ruoniai nu labai švari, skaidri foto.
Peperoni su gelyte, svalvos nerealios, tik iš pradžių nesupratau ar ten kelis prie gėlės ar kuri kūno dalis
Vakar portretus kūdroj bežiūrinėdama toooookį portretą pamačiau, nu ilgai išsižiojus ilgai sėdėjau ir miegoti jis man nedavė. Apdirbimas nerealus, vis masčiau kaip taip padaryti, idėja superinė, modelis pasiruošęs preciziškai, fotografas padirbėjo iš širdies. Kaip norėčiau tokio portreto.
Stiklinės ruoniai nu labai švari, skaidri foto.
Peperoni su gelyte, svalvos nerealios, tik iš pradžių nesupratau ar ten kelis prie gėlės ar kuri kūno dalis
Vakar portretus kūdroj bežiūrinėdama toooookį portretą pamačiau, nu ilgai išsižiojus ilgai sėdėjau ir miegoti jis man nedavė. Apdirbimas nerealus, vis masčiau kaip taip padaryti, idėja superinė, modelis pasiruošęs preciziškai, fotografas padirbėjo iš širdies. Kaip norėčiau tokio portreto.
QUOTE(Jurina @ 2009 02 10, 13:27)
Nengamo neteisingas požiūris, reikia atvirkščiai čiupt fotiką ir pabandyt panašiai paeksperimentuot ir pamatysi kad ne taip baisu ir nesuprantama kaip atrodo
as jau ir fotokonkursu temoj rasiau - visada geriau turet sveiku ambiciju padaryt geriau, nei kad nusivilt ar pykt...
geriau jau padaryk 1000 kadru - bet savo pasiek
QUOTE(Jurina @ 2009 02 10, 14:27)
Šiandien prakankinau visą rytą aš jį, bet man dar toli toli iki padorių kadrų Viską suprantu, Maskva iš karto nepasistatė, o ir mano požiūris jau pasikeitė į daug ką
QUOTE(Kaktuke @ 2009 02 10, 13:32)
Šis portretas ir mane labai sužavėjo
QUOTE(Peperoni @ 2009 02 10, 14:33)
as jau ir fotokonkursu temoj rasiau - visada geriau turet sveiku ambiciju padaryt geriau, nei kad nusivilt ar pykt...
geriau jau padaryk 1000 kadru - bet savo pasiek
Tai ant ko čia pykt, ant neišmanymo savo Šiaip ir aš užsispyrus esu, tik va dabar toks momentas kai atrodo žinau jog nieko nebežinau
QUOTE(nengamo @ 2009 02 10, 13:24)
pala pala, moki. ko nemoki - išmoksi tik nenumarink entuziazmo ir nepaleisk fotiko iš rankų