Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 14 tema

Stikline, jau laukiu ir kitos ruonių serijos nuotraukos thumbup.gif tu mums pavyzdys ką galima padaryti kai žinai ką darai ir nesvarbu kokią techniką turi thumbup.gif tau jau tikrai laikas apie veidrodį galvoti mirksiukas.gif

Peperoni, man patiko tavo nude (čia gal auto ax.gif ) užkliuvo tik pėda. iš pradžių nesupratau net kas tai, tik kai pasakė tada jau aišku pasidarė. labai spalvos wub.gif gaila, kad netekai jų, bet gal pavyks susigražinti.

Ruste,
tavo tikrai ne seniausias fotikas rolleyes.gif va už mano senesnių jau turbūt neatsiras hihihi.gif pirktas 2004 gruodžio 23d. irgi buvo jau sugedęs, bet pavyko pataisyti, tebemuilinu iki šiol su juo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Peledike @ 2009 02 10, 13:01)
Peperoni, man patiko tavo nude (čia gal auto  ax.gif ) užkliuvo tik pėda. iš pradžių nesupratau net kas tai, tik kai pasakė tada jau aišku pasidarė. labai spalvos  wub.gif  gaila, kad netekai jų, bet gal pavyks susigražinti.

Peledike - ne ne auto... ax.gif

Su ta peda kazka parysiu, tik dar nzn ka biggrin.gif o spalvas irgi reiks kazkaip atstatyt... ax.gif
Atsakyti
4u.gif aciu uz temuke viska skaitau,seku,dedu i galva 4u.gif tik va vis dar fotiko neturiu bet jau ryt wub.gif

peperoni man tavo moteris - gele wub.gif nuostabi wub.gif

stikline ruoniai irgi liuks 4u.gif

taip pat meskiukas vaiduoklis suzavejo bigsmile.gif reiks pabandyt blush2.gif

kas del autoportreto nieko apie ji nezinau reikia paieskot info g.gif o dar plius as is to nefotogenisku ir nemegstanciu buti kadre blush2.gif mano sese ja tik pyskink ir pyskink bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(liamuna @ 2009 02 10, 12:53)

apsisprendei  mirksiukas.gif

teko ilgai mastyt smile.gif
Atsakyti
Ruste,Teira 4u.gif

QUOTE(Sadi @ 2009 02 10, 11:32)

todėl kad išlaikymas 20sek ir tas meškis įdėtas jau fotografavimo metu  mirksiukas.gif ane, Nikke?

O Stiklinė tai man jau seniai sektinas pavyzdys ko galima pasiekt kad ir su muiline  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif

Ačiū 4u.gif
drinks_cheers.gif

QUOTE(Nikkė @ 2009 02 10, 11:36)

Nengamo, Sidabrine, tas meskis vaidenasi, nes as cia specialiai sau uzduoti pasisunkinau, kad idomiau fotografuoti butu.  biggrin.gif Cia fotografuota su 20 sekundziu islaikymu - 10 sekundziu meskis sedi, tada yra staigiai patraukiamas. Pries tai reikia pazaisti su jautrumu ir ekspozicija, kad nuotraukos nebutu isdegintos

Aš supratau kad specialiai, bet kadangi esu čainikas kaip sakė Rustė,tai klausiu doh.gif blush2.gif cool.gif

Kažkoks siaubas žinokit su manim darosi,kai pamačiau jūsų darbus, aš jau bijau fotiką į rankas imti. Toks jausmas kad išvis fotkint nebemoku verysad.gif
Atsakyti
Nengamo neteisingas požiūris, reikia atvirkščiai čiupt fotiką ir pabandyt panašiai paeksperimentuot ir pamatysi kad ne taip baisu ir nesuprantama kaip atrodo mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos visos, nu kol perskaičiau blink.gif

Stiklinės ruoniai thumbup.gif nu labai švari, skaidri foto.
Peperoni su gelyte, svalvos nerealios, tik iš pradžių nesupratau ar ten kelis prie gėlės ar kuri kūno dalis g.gif biggrin.gif

Vakar portretus kūdroj bežiūrinėdama toooookį portretą pamačiau, nu ilgai išsižiojus ilgai sėdėjau ir miegoti jis man nedavė. Apdirbimas nerealus, vis masčiau kaip taip padaryti, idėja superinė, modelis pasiruošęs preciziškai, fotografas padirbėjo iš širdies. Kaip norėčiau tokio portreto.
Atsakyti
QUOTE(Jurina @ 2009 02 10, 13:27)
Nengamo neteisingas požiūris, reikia atvirkščiai čiupt fotiką ir pabandyt panašiai paeksperimentuot ir pamatysi kad ne taip baisu ir nesuprantama kaip atrodo  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif

as jau ir fotokonkursu temoj rasiau - visada geriau turet sveiku ambiciju padaryt geriau, nei kad nusivilt ar pykt... mirksiukas.gif

geriau jau padaryk 1000 kadru - bet savo pasiek wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurina @ 2009 02 10, 14:27)
Nengamo neteisingas požiūris, reikia atvirkščiai čiupt fotiką ir pabandyt panašiai paeksperimentuot ir pamatysi kad ne taip baisu ir nesuprantama kaip atrodo  mirksiukas.gif

Šiandien prakankinau visą rytą aš jį, bet man dar toli toli iki padorių kadrų doh.gif Viską suprantu, Maskva iš karto nepasistatė, o ir mano požiūris jau pasikeitė į daug ką ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaktuke @ 2009 02 10, 13:32)
Vakar portretus kūdroj bežiūrinėdama toooookį portretą pamačiau, nu ilgai išsižiojus ilgai sėdėjau ir miegoti jis man nedavė. Apdirbimas nerealus, vis masčiau kaip taip padaryti, idėja superinė, modelis pasiruošęs preciziškai, fotografas padirbėjo iš širdies. Kaip norėčiau tokio portreto.

Šis portretas ir mane labai sužavėjo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 02 10, 14:33)
drinks_cheers.gif

as jau ir fotokonkursu temoj rasiau - visada geriau turet sveiku ambiciju padaryt geriau, nei kad nusivilt ar pykt...  mirksiukas.gif

geriau jau padaryk 1000 kadru - bet savo pasiek wink.gif

Tai ant ko čia pykt, ant neišmanymo savo smile.gif Šiaip ir aš užsispyrus esu, tik va dabar toks momentas kai atrodo žinau jog nieko nebežinau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(nengamo @ 2009 02 10, 13:24)
Kažkoks siaubas žinokit su manim darosi,kai pamačiau jūsų darbus, aš jau bijau fotiką į rankas imti. Toks jausmas kad išvis fotkint nebemoku  verysad.gif

pala pala, moki. ko nemoki - išmoksi mirksiukas.gif tik nenumarink entuziazmo ir nepaleisk fotiko iš rankų mirksiukas.gif
Atsakyti