Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 14 tema

laba diena darkart.... ax.gif grizau po veido valymo - kam reik modelio uzgaveniu fotosesijai? ax.gif blush2.gif doh.gif biggrin.gif nei gyvs nei mires unsure.gif ... paskui perziuresiu, ka paraset - neturiu jegu dabar... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Stikline @ 2009 02 12, 15:42)
Vo kolegė mano biggrin.gif Aš irgi svajoju apie šitą daikčiuką...bus faina, jei turėsiu su kuo pasikonsultuot. Kada žadi griebt?

bigsmile.gif tikrai bus idomu pasikonsultuot ax.gif
jau buciau prigriebus, bet doh.gif
na tikiuos pavasari-vasara turesiu unsure.gif

Bonda, jei ukiskai aiskinant, tai polirizacinis filtras spalvas paryskina, atspindzius panaikina unsure.gif ypac dangaus fotkese tas matosi thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Valetta: 12 vasario 2009 - 15:51
QUOTE(Valetta @ 2009 02 12, 15:47)

Bonda, jei ukiskai aiskinant, tai polirizacinis filtras spalvas paryskina, atspindzius panaikina  unsure.gif ypac dangaus fotkese tas matosi  thumbup.gif

aciu mirksiukas.gif

Ruste, teira, peperoni atsakinga uz ND priemima pas mus biggrin.gif o stikline -pavaduoja tongue.gif
Atsakyti
dar del filtru man viena fotografe patare kad butina bet koki uzsidet vien del objektyvo apsaugos... objektyvas nenusiciupines ir jei netycia kris (tfu tfu tfu) yra tikimybe kad tik filtras dus...
Atsakyti
Na, mano trys daiktai, pasiemiau spalvotus, tada man geriau matosi fotografuojant i ka fokusuojasi
Rudas
user posted image

Dryzuotas
user posted image

Melynas
user posted image
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 02 12, 15:13)
nu as del stovo tai pastoviai abejonese doh.gif  blush2.gif kvaila gal... blush2.gif  doh.gif bet... zinau, kad 99 proc. kad as i lauka tai tikrai jo neisdrisciau issitempt blush2.gif - cia jau ir sarmatos atsiranda blush2.gif  lotuliukas.gif o namie ka -vaika ar taip ar taip reik gaudyt -su stovu neprigaudysi  doh.gif  zodizu, abejoju ir abejoju doh.gif

va va ir aš taip pat galvoju. stovas tinka tik stabiliem objektam fotkint. g.gif

QUOTE(Peledike @ 2009 02 12, 15:31)
aš irgi jau baigiau su lašiukais, vasarą dar grįžiu prie jų. o dabar kankinu gėlę ir noriu kritikos  ax.gif

Gražu, man patinka tokios foto. Ir spalvos tinka prie tokio apdirbimo. Čia kaip daryta? man ten dar kažkas apart gelės vaidenasi g.gif \

Canon 50 geras, profam skirtas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rico @ 2009 02 12, 16:53)
Na, mano trys daiktai, pasiemiau spalvotus, tada man geriau matosi fotografuojant i ka fokusuojasi

paskutinis man atrodo ne i zaisliuka fokusas o i kailiuka...
Atsakyti
QUOTE(Sadi @ 2009 02 12, 16:55)
Canon 50 geras, profam skirtas  ax.gif

Paprastas-prabangus, mėgėjams-profesionalams biggrin.gif toks moto biggrin.gif ar kaip čia pavadint biggrin.gif

Peledike, sunku man tokias foto komentuot...nu gražuuuu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stikline: 12 vasario 2009 - 16:04
QUOTE(mielka @ 2009 02 12, 14:56)
paskutinis man atrodo ne i zaisliuka fokusas o i kailiuka...

Jo, geriau isiziurejau, lyg ir i kailiuka g.gif einu dar, bet pirmos dvi i tema pataiko? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 02 12, 15:48)
Ruste, teira, peperoni atsakinga uz ND priemima pas mus biggrin.gif o stikline -pavaduoja tongue.gif

ok, laukiam Peperoni pasisakymo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rico @ 2009 02 12, 17:04)
Jo, geriau isiziurejau, lyg ir i kailiuka  g.gif einu dar, bet pirmos dvi i tema pataiko?  ax.gif

Pirma pagal mane tikrai puiki... antra atrodo galetu but geriau... bet is esmes tai tinka... cia mano manymu mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal Stikline mane snd pavaduos? blush2.gif ziauriai galva skauda, negaliu ziuret i pc... unsure.gif
Atsakyti