laba diena darkart.... grizau po veido valymo - kam reik modelio uzgaveniu fotosesijai? nei gyvs nei mires ... paskui perziuresiu, ka paraset - neturiu jegu dabar...
QUOTE(Stikline @ 2009 02 12, 15:42)
Vo kolegė mano Aš irgi svajoju apie šitą daikčiuką...bus faina, jei turėsiu su kuo pasikonsultuot. Kada žadi griebt?
tikrai bus idomu pasikonsultuot
jau buciau prigriebus, bet
na tikiuos pavasari-vasara turesiu
Bonda, jei ukiskai aiskinant, tai polirizacinis filtras spalvas paryskina, atspindzius panaikina ypac dangaus fotkese tas matosi
QUOTE(Valetta @ 2009 02 12, 15:47)
Bonda, jei ukiskai aiskinant, tai polirizacinis filtras spalvas paryskina, atspindzius panaikina ypac dangaus fotkese tas matosi
aciu
Ruste, teira, peperoni atsakinga uz ND priemima pas mus o stikline -pavaduoja
dar del filtru man viena fotografe patare kad butina bet koki uzsidet vien del objektyvo apsaugos... objektyvas nenusiciupines ir jei netycia kris (tfu tfu tfu) yra tikimybe kad tik filtras dus...
Na, mano trys daiktai, pasiemiau spalvotus, tada man geriau matosi fotografuojant i ka fokusuojasi
Rudas
Dryzuotas
Melynas
Rudas
Dryzuotas
Melynas
QUOTE(bonda @ 2009 02 12, 15:13)
nu as del stovo tai pastoviai abejonese kvaila gal... bet... zinau, kad 99 proc. kad as i lauka tai tikrai jo neisdrisciau issitempt - cia jau ir sarmatos atsiranda o namie ka -vaika ar taip ar taip reik gaudyt -su stovu neprigaudysi zodizu, abejoju ir abejoju
va va ir aš taip pat galvoju. stovas tinka tik stabiliem objektam fotkint.
QUOTE(Peledike @ 2009 02 12, 15:31)
aš irgi jau baigiau su lašiukais, vasarą dar grįžiu prie jų. o dabar kankinu gėlę ir noriu kritikos
Gražu, man patinka tokios foto. Ir spalvos tinka prie tokio apdirbimo. Čia kaip daryta? man ten dar kažkas apart gelės vaidenasi \
Canon 50 geras, profam skirtas
QUOTE(Rico @ 2009 02 12, 16:53)
Na, mano trys daiktai, pasiemiau spalvotus, tada man geriau matosi fotografuojant i ka fokusuojasi
paskutinis man atrodo ne i zaisliuka fokusas o i kailiuka...
QUOTE(Sadi @ 2009 02 12, 16:55)
Canon 50 geras, profam skirtas
Paprastas-prabangus, mėgėjams-profesionalams toks moto ar kaip čia pavadint
Peledike, sunku man tokias foto komentuot...nu gražuuuu
QUOTE(mielka @ 2009 02 12, 14:56)
paskutinis man atrodo ne i zaisliuka fokusas o i kailiuka...
Jo, geriau isiziurejau, lyg ir i kailiuka einu dar, bet pirmos dvi i tema pataiko?
QUOTE(bonda @ 2009 02 12, 15:48)
Ruste, teira, peperoni atsakinga uz ND priemima pas mus o stikline -pavaduoja
ok, laukiam Peperoni pasisakymo
QUOTE(Rico @ 2009 02 12, 17:04)
Jo, geriau isiziurejau, lyg ir i kailiuka einu dar, bet pirmos dvi i tema pataiko?
Pirma pagal mane tikrai puiki... antra atrodo galetu but geriau... bet is esmes tai tinka... cia mano manymu
Gal Stikline mane snd pavaduos? ziauriai galva skauda, negaliu ziuret i pc...