Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 14 tema

aš irgi jau baigiau su lašiukais, vasarą dar grįžiu prie jų. o dabar kankinu gėlę ir noriu kritikos ax.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peledike: 12 vasario 2009 - 15:32
QUOTE(Valetta @ 2009 02 12, 15:30)
bet, kad as jau dabar zinau, kad noresiu 50mm minimum f1.8 ir zoominio reikes, nes gamtoj daugiausia fotkinu ir polizacinio filtro reiks  tongue.gif o

panasiai ir as galvoju ax.gif blush2.gif
tik o ka tas polizacinis filtras duoda- va tais dar nesidomejus as blush2.gif zianu tik akd yra visokiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 02 12, 15:32)
panasiai ir as galvoju ax.gif  blush2.gif
tik  o ka tas polizacinis filtras duoda- va tais dar nesidomejus as  blush2.gif  zianu tik akd yra visokiu blush2.gif

5 pamokoj apie juos parasyta ax.gif

o tu sakei tiesa, prie gero tikrai greit priprantama ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Valetta @ 2009 02 12, 15:30)
bet, kad as jau dabar zinau, kad noresiu 50mm minimum f1.8 ir zoominio reikes, nes gamtoj daugiausia fotkinu ir polizacinio filtro reiks  tongue.gif o fotika irgi gera nusiziurejom, net bijot pradedu, kad per geras ir nieko man nesigaus  doh.gif  blush2.gif canon eos50d
bet gal pradziai ir kitinio pakaks  g.gif  wacko.gif

ir brangus  ax.gif
unsure.gif jo del sunkumo, tai ir man nelabai patinka  schmoll.gif teks treniruot rankas  biggrin.gif

na Sigma ar Tamronas ne tokie brangūs, aišku Nikono neįpirksiu.... ir vis dėl to svorio neapsisprendžiu
Atsakyti
QUOTE(Peledike @ 2009 02 12, 15:31)
aš irgi jau baigiau su lašiukais, vasarą dar grįžiu prie jų. o dabar kankinu gėlę ir noriu kritikos  ax.gif

Man labai patinka, tokia mistiška šviesa rolleyes.gif , ir spalvytė čia labai tinka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 02 12, 15:32)
panasiai ir as galvoju ax.gif  blush2.gif
tik  o ka tas polizacinis filtras duoda- va tais dar nesidomejus as  blush2.gif  zianu tik akd yra visokiu blush2.gif

nono.gif neskaitei 5 pamokos

Peledike, man geliu fotkese norisis spalvu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Peledike @ 2009 02 12, 15:31)
aš irgi jau baigiau su lašiukais, vasarą dar grįžiu prie jų. o dabar kankinu gėlę ir noriu kritikos  ax.gif

man spalvu naturaliu noretusi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Peledike @ 2009 02 12, 16:31)

man gražu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(boruzka @ 2009 02 12, 15:36)
5 pamokoj apie juos parasyta  ax.gif

QUOTE(Valetta @ 2009 02 12, 15:37)
nono.gif neskaitei 5 pamokos

ne, neskaiciau -neturiu kol kas kada ax.gif tik uzsiseivinau ax.gif
tai pasakykit trumpai, ka daro tas filttras? ax.gif
Atsakyti
ar gerai padaryti mano ND? g.gif ar ne taip supratau?
Atsakyti
QUOTE(mielka @ 2009 02 12, 15:41)
ar gerai padaryti mano ND?  g.gif ar ne taip supratau?

ir aš laukiu kritikos blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Valetta @ 2009 02 12, 16:30)
bet, kad as jau dabar zinau, kad noresiu 50mm minimum f1.8 ir zoominio reikes, nes gamtoj daugiausia fotkinu ir polizacinio filtro reiks  tongue.gif o fotika irgi gera nusiziurejom, net bijot pradedu, kad per geras ir nieko man nesigaus  doh.gif  blush2.gif canon eos50d
bet gal pradziai ir kitinio pakaks  g.gif  wacko.gif

Vo kolegė mano biggrin.gif Aš irgi svajoju apie šitą daikčiuką...bus faina, jei turėsiu su kuo pasikonsultuot. Kada žadi griebt?
Atsakyti