Sveikutės noriu padėkot už pamokėles. Šiandien jau po darbų, bet sėdžiu kaip lavonas Bėgu pamokėles išsisaugot
tame pačiame puslapyje kur nurodžiau dar yra geras straipsnis koki fotika pasirinkti veidrodi ar PGM, lygina Canon S5 su Nikon D40
Niu manau norint gauti ryskia foto -stovas ir distancinis l. pvz.. pas mane puse ismetamu kadru,del sujudejimo(ypac kai fotikas nelengvas)... manau peizazams,portretams belekam -belekam,kam reikia preciziskumo
QUOTE(Stikline @ 2009 02 12, 13:22)
Padarei išvadą beveik tokia pačią kaip aš gero apšvietimo, geros technikos ...na aš dar pridėčiau minimum du blicus prie tobulybės savęs tai gink dieve negalima kaltint...tik techniką mes juk ir taip tobulos (tobuli)
labai teisingos išvados
QUOTE(bonda @ 2009 02 12, 13:25)
as vis dar manau, kad ne viska is savo fotiko isspaudziu ir kaltinu tik save
nu žinok kad pas tave jau vos ne veidrodinis, kiek ten visko sukišta
QUOTE(almantė_k @ 2009 02 12, 14:06)
na ka tu, Ange man nuolatine kliente, ypac kai i apdovanojimu ceremonijas eina, tai vis koki makiaza ateina pasidaryt
aš jau lašus irgi baigiau. nervuoja - darbų atsiranda vis geresnių ir geresnių, o aš nieko geriau nei jau įdėta nesugebu tai ir palikau kaip yra
QUOTE(Sadi @ 2009 02 12, 15:09)
eik jau eik jau -veidrodis bet as visumoj patenkinta kainos ir kokybes santykiu tai tikrai -desimt balu
nu as del stovo tai pastoviai abejonese kvaila gal... bet... zinau, kad 99 proc. kad as i lauka tai tikrai jo neisdrisciau issitempt - cia jau ir sarmatos atsiranda o namie ka -vaika ar taip ar taip reik gaudyt -su stovu neprigaudysi zodizu, abejoju ir abejoju
QUOTE(boruzka @ 2009 02 12, 16:07)
As jauciu be stovo ir distancinio nebegaleciau fotografuoti Pakankamai greitai pripratau
O tai kam reikalingas distancinis, jei fotikas ant sovo? Taigi jis jau pakankamai stabiliai, kam dar distancinio?
QUOTE(Nikkė @ 2009 02 12, 16:23)
O tai kam reikalingas distancinis, jei fotikas ant sovo? Taigi jis jau pakankamai stabiliai, kam dar distancinio?
Nuu taigi autoportretams patogiau ir gal netgi peizažams, nereikia ant laiko nustatinėt.
O man dar vis neiseina ND padaryti, vargstu su trim daiktais, bet dar nepasidaviau
QUOTE(Nikkė @ 2009 02 12, 15:23)
pvz lasus as viena fotkinau, man niekas nepadejo .. vienoje rankoje buvo samtis kitoje distancinis ir tam , kad tiesiai pataikyciau su srove taip kaip man reikejo turejau buti toliau nuo fotoaparato
QUOTE(boruzka @ 2009 02 12, 15:27)
pvz lasus as viena fotkinau, man niekas nepadejo .. vienoje rankoje buvo samtis kitoje distancinis ir tam , kad tiesiai pataikyciau su srove taip kaip man reikejo turejau buti toliau nuo fotoaparato
turbut prie gero greit priprantama
as ir fotika rankose laikiau, ir pati lasinau ar meciau ,ir pati knopke spaudinejau
bet, aisku, turetu but patogiau, manyciau, su tais pribambasais
QUOTE(Stikline @ 2009 02 12, 13:22)
Aš manau, kad pradžiai rinksiuos visgi kitinį Kai suprasiu kaip jis veikia ir ko man daug maž reikia, tuomet rinksiuos kitą...
bet, kad as jau dabar zinau, kad noresiu 50mm minimum f1.8 ir zoominio reikes, nes gamtoj daugiausia fotkinu ir polizacinio filtro reiks o fotika irgi gera nusiziurejom, net bijot pradedu, kad per geras ir nieko man nesigaus
QUOTE(Loreli @ 2009 02 12, 14:10)
noriu zoominio objektyvo universalaus ir kad būtų šviesus, bet jie visi labai sunkūs, o svoris irgi minusas, tai net nežinau ką daryti
ir brangus jo del sunkumo, tai ir man nelabai patinka teks treniruot rankas