Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 14 tema

Sveikutės 4u.gif noriu padėkot už pamokėles. Šiandien jau po darbų, bet sėdžiu kaip lavonas doh.gif Bėgu pamokėles išsisaugot ax.gif
Atsakyti
tame pačiame puslapyje kur nurodžiau dar yra geras straipsnis koki fotika pasirinkti veidrodi ar PGM, lygina Canon S5 su Nikon D40
Atsakyti
Niu manau norint gauti ryskia foto -stovas ir distancinis l. thumbup.gif pvz.. pas mane puse ismetamu kadru,del sujudejimo(ypac kai fotikas nelengvas)... manau peizazams,portretams belekam thumbup.gif -belekam,kam reikia preciziskumo rolleyes.gif
Atsakyti
As jauciu be stovo ir distancinio nebegaleciau fotografuoti blush2.gif Pakankamai greitai pripratau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Stikline @ 2009 02 12, 13:22)
Padarei išvadą beveik tokia pačią kaip aš biggrin.gif gero apšvietimo, geros technikos ...na aš dar pridėčiau minimum du blicus prie tobulybės  hihihi.gif  savęs tai gink dieve negalima kaltint...tik techniką  biggrin.gif  mes juk ir taip tobulos (tobuli)

labai teisingos išvados smile.gif

QUOTE(bonda @ 2009 02 12, 13:25)
as vis dar manau, kad ne viska is savo fotiko isspaudziu cool.gif ir kaltinu tik save

nu žinok kad pas tave jau vos ne veidrodinis, kiek ten visko sukišta bigsmile.gif

QUOTE(almantė_k @ 2009 02 12, 14:06)
na ka tu, Ange man nuolatine kliente, ypac kai i apdovanojimu ceremonijas eina, tai vis koki makiaza ateina pasidaryt lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

aš jau lašus irgi baigiau. nervuoja - darbų atsiranda vis geresnių ir geresnių, o aš nieko geriau nei jau įdėta nesugebu doh.gif tai ir palikau kaip yra cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Sadi @ 2009 02 12, 15:09)

nu žinok kad pas tave jau vos ne veidrodinis, kiek ten visko sukišta  bigsmile.gif

eik jau eik jau -veidrodis cool.gif lotuliukas.gif bet as visumoj patenkinta kainos ir kokybes santykiu tai tikrai -desimt balu mirksiukas.gif

nu as del stovo tai pastoviai abejonese doh.gif blush2.gif kvaila gal... blush2.gif doh.gif bet... zinau, kad 99 proc. kad as i lauka tai tikrai jo neisdrisciau issitempt blush2.gif - cia jau ir sarmatos atsiranda blush2.gif lotuliukas.gif o namie ka -vaika ar taip ar taip reik gaudyt -su stovu neprigaudysi doh.gif zodizu, abejoju ir abejoju doh.gif
Atsakyti
QUOTE(boruzka @ 2009 02 12, 16:07)
As jauciu be stovo ir distancinio nebegaleciau fotografuoti  blush2.gif Pakankamai greitai pripratau  rolleyes.gif

O tai kam reikalingas distancinis, jei fotikas ant sovo? Taigi jis jau pakankamai stabiliai, kam dar distancinio? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nikkė @ 2009 02 12, 16:23)
O tai kam reikalingas distancinis, jei fotikas ant sovo? Taigi jis jau pakankamai stabiliai, kam dar distancinio?  g.gif

Nuu taigi autoportretams patogiau biggrin.gif ir gal netgi peizažams, nereikia ant laiko nustatinėt.
Atsakyti

O man dar vis neiseina ND padaryti, vargstu su trim daiktais, bet dar nepasidaviau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Teira: 12 vasario 2009 - 15:27
QUOTE(Nikkė @ 2009 02 12, 15:23)
O tai kam reikalingas distancinis, jei fotikas ant sovo? Taigi jis jau pakankamai stabiliai, kam dar distancinio?  g.gif

pvz lasus as viena fotkinau, man niekas nepadejo .. vienoje rankoje buvo samtis kitoje distancinis ir tam , kad tiesiai pataikyciau su srove taip kaip man reikejo turejau buti toliau nuo fotoaparato blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(boruzka @ 2009 02 12, 15:27)
pvz lasus as viena fotkinau, man niekas nepadejo .. vienoje rankoje buvo samtis kitoje distancinis ir tam , kad tiesiai pataikyciau  su srove taip kaip man reikejo turejau buti toliau nuo fotoaparato  blush2.gif

turbut prie gero greit priprantama mirksiukas.gif mirksiukas.gif
as ir fotika rankose laikiau, ir pati lasinau ar meciau doh.gif lotuliukas.gif ,ir pati knopke spaudinejau biggrin.gif

bet, aisku, turetu but patogiau, manyciau, su tais pribambasais mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonda: 12 vasario 2009 - 15:30
QUOTE(Stikline @ 2009 02 12, 13:22)
Aš manau, kad pradžiai rinksiuos visgi kitinį  unsure.gif  Kai suprasiu kaip jis veikia ir ko man daug maž reikia, tuomet rinksiuos kitą...

bet, kad as jau dabar zinau, kad noresiu 50mm minimum f1.8 ir zoominio reikes, nes gamtoj daugiausia fotkinu ir polizacinio filtro reiks tongue.gif o fotika irgi gera nusiziurejom, net bijot pradedu, kad per geras ir nieko man nesigaus doh.gif blush2.gif
QUOTE(Loreli @ 2009 02 12, 14:10)
noriu zoominio objektyvo universalaus ir kad būtų šviesus, bet jie visi labai sunkūs, o svoris irgi minusas, tai net nežinau ką daryti  g.gif
ir brangus ax.gif
unsure.gif jo del sunkumo, tai ir man nelabai patinka schmoll.gif teks treniruot rankas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Valetta: 12 vasario 2009 - 15:49