nugis, nepasakojau jum vakar gi ieskojau fotiko dezes su instrukcijom, po visu susibalamutinimu ir kagis... aisku, instrukcija ta pati s -kaip ir sakiau -geresnes nepatikau..disko ir neradau -nzn kur ikisus (bet kazka siandien nete radau -angliskai, bet tiks ) bet radau distancini fotiko -ka su juo veikt? kada naudot? net pati apakau -kazko nebuvau uzfiksavus
QUOTE(ediper @ 2009 02 12, 14:17)
Grazus Ange'les makiazas
as va siandien su auto pasitreniravau... tai su MF fokusavimas visai nevykes,o AF bet su timer'iu irgi nesidraugauja,tai padariau isvada,kad reik distancinio sitam reikalui butinai ir kad galima butu per ji AF valdyt
o man idomu...o tai autoportretus irgi slaptai desim ir balsuosim?
as va siandien su auto pasitreniravau... tai su MF fokusavimas visai nevykes,o AF bet su timer'iu irgi nesidraugauja,tai padariau isvada,kad reik distancinio sitam reikalui butinai ir kad galima butu per ji AF valdyt
o man idomu...o tai autoportretus irgi slaptai desim ir balsuosim?
aciu siaip sekant video, visiskai nesunku taip padaryt
o del auto tai galvoju, pasirasinet nebutina, kas ka atpazints , tai jau ka ir padarysi
QUOTE(bonda @ 2009 02 12, 15:26)
bet radau distancini fotiko -ka su juo veikt? kada naudot? net pati apakau -kazko nebuvau uzfiksavus
Oho, net užpavydėjau o distancinį jei nusiperki kaži veikia paskui kiekvienam fotikui? Susigundyt žadu
QUOTE(Stikline @ 2009 02 12, 14:29)
Oho, net užpavydėjau o distancinį jei nusiperki kaži veikia paskui kiekvienam fotikui? Susigundyt žadu
tai pasakyk, kada ji naudot? naktinems foto -tik sugalvojau bet kad ir ten man problem nebudavo -taimeri uzstatai ir pykst dar tam autoportretui? kam dar?
QUOTE(bonda @ 2009 02 12, 14:33)
tai pasakyk, kada ji naudot? naktinems foto -tik sugalvojau bet kad ir ten man problem nebudavo -taimeri uzstatai ir pykst dar tam autoportretui? kam dar?
naudok viskam, kam reikia stabilaus fotiko
QUOTE(almantė_k @ 2009 02 12, 14:36)
naudok viskam, kam reikia stabilaus fotiko
tai kad as 99 proc fotkinu 'is rankos'
QUOTE(bonda @ 2009 02 12, 15:33)
Sakyciau, distancinis reikalingas sutuacijoms, kai negali buti prie fotiko - nori patekti i kadra arba kokiam portretui turi pati palaikyti lempa sone. Realiai tokiu situaciju ne tiek ir daug. Bet as tai apsidziaugciau, jei pas save netycia rasciau...
QUOTE(Nikkė @ 2009 02 12, 14:42)
Sakyciau, distancinis reikalingas sutuacijoms, kai negali buti prie fotiko - nori patekti i kadra arba kokiam portretui turi pati palaikyti lempa sone. Realiai tokiu situaciju ne tiek ir daug. Bet as tai apsidziaugciau, jei pas save netycia rasciau...
tai apsidziaugiau -uztat ri aiskinuos, kas ir kaip bandziau su juo ir fotkint -kol kas sunkiai susikalbejom
Nuuu tai kad ir lašeliams meti ką nors į vandenį ir fotkini Labai patogu sakyč
QUOTE(Stikline @ 2009 02 12, 14:45)
Nuuu tai kad ir lašeliams meti ką nors į vandenį ir fotkini Labai patogu sakyč
speju, kad pirmiausia reik stova turet, turbut, kad but patogu
kaip tik atsiverčiau visą straipsnį Foto žurnale apie distancinius pultus, jei kam įdomu, galesiu nuskanuoti. Yra ir universalių pulteliu, bet rašo, kad jie prastos kokybės.
nėra to, ko negalėtum surasti internete tas pats straipsnis apie pultelius. žiūriu skelbimuose tą universalų parduoda už 40lt
nėra to, ko negalėtum surasti internete tas pats straipsnis apie pultelius. žiūriu skelbimuose tą universalų parduoda už 40lt
QUOTE(bonda @ 2009 02 12, 15:49)
speju, kad pirmiausia reik stova turet, turbut, kad but patogu
Aha, kad būtų patogu, reikėtų