nu pagaliau radau laiko wb pamokeles padaryti... imetu naturalioj sviesoj...
Pre
Auto
Lempute
einu dabar lempos ieskot
Papildyta:
Bishki didokos atsiprasau
na bandom pakartotus tris daiktus, ir einu baltų mėginti (jei nereikės trijų perdaryti )
o as puse dienos Angei makiaza dariau pirmoje pries (tokia kokia is neto paemiau) o antroje - po
QUOTE(Rustė @ 2009 02 12, 13:59)
na bandom pakartotus tris daiktus, ir einu baltų mėginti (jei nereikės trijų perdaryti )
Manau kad susitvarkei.
Papildyta:
QUOTE(almantė_k @ 2009 02 12, 14:00)
o as puse dienos Angei makiaza dariau pirmoje pries (tokia kokia is neto paemiau) o antroje - po
tai cia jau su PS zaidei?
QUOTE(liamuna @ 2009 02 12, 14:02)
na ka tu, Ange man nuolatine kliente, ypac kai i apdovanojimu ceremonijas eina, tai vis koki makiaza ateina pasidaryt
QUOTE(almantė_k @ 2009 02 12, 15:00)
Sakyč visai neprastai o dabar papasakok kaip darei
QUOTE(Valetta @ 2009 02 12, 10:24)
o cia ne i tema jei pirktumet nauja fotika, tai koki objektyva rinktumetes ar kitinis pakankamas as noriu sviesaus, kad nenusivilciau kitiniu (17-85mm f4-5.6 IS USM)
cia i ateiti mastau
tai kad šviesus objektyvas reiškia, kad diafragma turi būti nuo kokių 1,8 ir dažnai iki kokių 22. Aš irgi ieškau ir noriu zoominio objektyvo universalaus ir kad būtų šviesus, bet jie visi labai sunkūs, o svoris irgi minusas, tai net nežinau ką daryti
QUOTE(Stikline @ 2009 02 12, 14:07)
Sakyč visai neprastai o dabar papasakok kaip darei
dariau pagal sita video http://www.youtube.c...h?v=FFYn1AKPYbI siaip truksta kaikuriose vietose spalvos ir isbaigtumo
fiziškai keičiamas atstumas, nezoominta.
Grazus Ange'les makiazas
as va siandien su auto pasitreniravau... tai su MF fokusavimas visai nevykes,o AF bet su timer'iu irgi nesidraugauja,tai padariau isvada,kad reik distancinio sitam reikalui butinai ir kad galima butu per ji AF valdyt
o man idomu...o tai autoportretus irgi slaptai desim ir balsuosim?
as va siandien su auto pasitreniravau... tai su MF fokusavimas visai nevykes,o AF bet su timer'iu irgi nesidraugauja,tai padariau isvada,kad reik distancinio sitam reikalui butinai ir kad galima butu per ji AF valdyt
o man idomu...o tai autoportretus irgi slaptai desim ir balsuosim?
kodėl arčiausio spalva kitokia?
nieko nustatymuose nekeičiau, apšvietimas "pagerintas" staline lempa.
pakoregavau truputį spalvas gal geriau dabar?
nieko nustatymuose nekeičiau, apšvietimas "pagerintas" staline lempa.
pakoregavau truputį spalvas gal geriau dabar?
Ir nenaturalioj sviesoj...
Pre
Auto
Lempute
Galima jau lasu eit ieskot?
Pre
Auto
Lempute
Galima jau lasu eit ieskot?