Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 14 tema

padiskutuojam apie tuos lašiukus, ką... šiaip nuotraukoje išdegimai yra blogis. o kaip su lašiukų ir kitom vandes foto - gėris ar blogis? va žvalgausi po mūsų nd ir toks klausimas iškilo.
Atsakyti
QUOTE(Sadi @ 2009 02 12, 10:04)

Aš tai foną jei daugmaž vienspalvis koreguoju su replace solor PS.

aciu, sadi -man atrodo, amn pravers sita pamokele mirksiukas.gif
QUOTE(Valetta @ 2009 02 12, 10:24)

o cia ne i tema  rolleyes.gif jei pirktumet nauja fotika, tai koki objektyva rinktumetes ar kitinis pakankamas  g.gif as noriu sviesaus, kad nenusivilciau kitiniu  unsure.gif (17-85mm f4-5.6 IS USM)
cia i ateiti mastau  biggrin.gif  blush2.gif

as kiek suprantu, tai objektyvas tuo sviesesnis, kuo f mazesne... ar ne? g.gif
QUOTE(Stikline @ 2009 02 12, 10:49)

Ačiū smile.gif  O aš jau lašiukų nebesapnuoju...tiesą sakant nebegaliu net jų fotografuot ir galvot apie tobulą jų pateikimą....  ax.gif

jau vimdo? ar kaip cia? blush2.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Peledike @ 2009 02 12, 12:21)
padiskutuojam apie tuos lašiukus, ką... šiaip nuotraukoje išdegimai yra blogis. o kaip su lašiukų ir kitom vandes foto - gėris ar blogis? va žvalgausi po mūsų nd ir toks klausimas iškilo.

Man tai blogis biggrin.gif

QUOTE(bonda @ 2009 02 12, 12:23)
jau vimdo? ar kaip cia? blush2.gif  tongue.gif

Iki tokio lygio dar "neprisilašinau", kad vimdytų, bet vistiek kažkoks stabdys įsijungė...matyt nuo per didelio kiekio gražių fotografijų internete ir nervų, kad aš taip negaliu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Armana @ 2009 02 12, 10:40)
Aš irgi jau svorį metu (nors ir nenoriu). Pastebėjau, kad su fotografavimu tiek įsiazartinu, kad net valgyt nebenoriu tongue.gif Jau betekau 2 kilogramų blink.gif

labas rytas, vel nespeju su jumis doh.gif
gal sakau galima pabandyt sukurt nauja svorio metimo programa, "fotografuoju ir liekneju" bigsmile.gif as per mazai fotkinu (tiklsiau isvis nefotkinu) kad pastebeciau, bet matyt reiks rimtai susiimt smile.gif
Atsakyti
dar vieni mano lašai, ir einu kilnoti trijų daiktų jum čia verdiktui.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rustė: 12 vasario 2009 - 12:32
Oi, koki jusu tempai bigsmile.gif nespesiu skaityti, o kur fotografavimas unsure.gif
vakar i svecius vaziavau, bet pamokas pakeliui skaiciau, paskui vakare su islaikymais zaidziau, isitikinau, kad kuo mazesnis islaikymas, tuo daugiau sviesos reikia (jeigu tai islaikymai, dabar jau maisaus, na, ten 1/8, 1/125, 1/800 ir t.t.)

Jau kokios jusu nuotraukos rolleyes.gif dar man toli... bet mokomes ax.gif Sveikinam su pasiekimais 4u.gif

(o valgyt irgi nebenoriu)
Papildyta:
QUOTE(Rustė @ 2009 02 12, 10:43)
dar vieni mano lašai, ir einu kilnoti trijų daiktų jum čia verdiktui.

http://i23.photobuck...as/PIC_6699.jpg

man tai l.grazu rolleyes.gif daugiau nieko negaliu techinsko pasakyti blush2.gif

P.S. Galeciau isversti ka, bet man LT kalbos techininiu ziniu truksta blush2.gif nes kiek skaiciau ten kur angliskai pabaiga buvo, tai viskas aisku, tik va kas tas aperture nepaziurejau zodyne blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rico: 12 vasario 2009 - 11:56
Stikline, sveikinu! Nors siaip nenustebinai, to ir reikejo tiketis su tokia ispudinga serija. tongue.gif

Peperoni, labai noretusi merginu-geliu tesinio... Arba ko nors panasia stilistika. Tai tau tikrai labai gerai sekasi.

Duoma, suonuole, varyk taip ir toliau. Zaviuosi tavo drasa!

Ruste, butu patogiau, jei cia i tema keltum pacias nuotraukas, o ne nuorodas. Tada kiekvienam skaitanciam nereiktu atskirai atsidarineti. mirksiukas.gif

Visoms vertejoms - labai aciu! 4u.gif

Visoms naujokems, su kuriomis dar nepasisveikinau - sveikos prisijungusios. Smagu, kad kartu su manim startuoja toks burys!

O as, mergaites, lasiuku tema sau jau taip pat uzdariau. Nors nieko ispudingo sukurti taip ir nesubegejau, bet su sia tema man jau gana. biggrin.gif O siaip mano fotosesijos, nors ir trumpos, bet buvo labai idomios ir naudingos. Kadangi jau baigiau, galiu padaryti savo isvadas: reikia trikojo, reikia normalaus objektyvo (vargas su situo kitiniu...), reikia Fotoshopo, reikia prozektoriaus ar kokio galingesnio sviestuvo. biggrin.gif (kaip matote, del prastu nuotrauku kaltinu viska, tik ne save lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nikkė: 12 vasario 2009 - 12:48
QUOTE(Nikkė @ 2009 02 12, 12:22)
Ruste, butu patogiau, jei cia i tema keltum pacias nuotraukas, o ne nuorodas. Tada kiekvienam skaitanciam nereiktu atskirai atsidarineti.  mirksiukas.gif

ok, dabar jau taip ir darysiu tongue.gif
pamokė fotošopu naudotis, galėsiu geriau sumažinti, nes pirmai su kuo mažinau tai nesakysiu...išvis aš jau blush2.gif ...fotošopą turiu, o dirbu su bile kuom doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Valetta @ 2009 02 12, 10:24)
o cia ne i tema  rolleyes.gif jei pirktumet nauja fotika, tai koki objektyva rinktumetes ar kitinis pakankamas  g.gif as noriu sviesaus, kad nenusivilciau kitiniu  unsure.gif (17-85mm f4-5.6 IS USM)
cia i ateiti mastau  biggrin.gif  blush2.gif

Rinkčiaus dar šviesesnį. Aš turiu su f3,5-..., tai tamsus. Bet pas mane 18-200 mm. Koks bebūtų universalas, kaip nedažnai fotkinčiau, bet kartais taip užsinoriu kokį su f1,8 biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Nikkė @ 2009 02 12, 13:22)
O as, mergaites, lasiuku tema sau jau taip pat uzdariau. Nors nieko ispudingo sukurti taip ir nesubegejau, bet su sia tema man jau gana.  biggrin.gif O siaip mano fotosesijos, nors ir trumpos, bet buvo labai idomios ir naudingos. Kadangi jau baigiau, galiu padaryti savo isvadas: reikia trikojo, reikia normalaus objektyvo (vargas su situo kitiniu...), reikia Fotoshopo, reikia prozektoriaus ar kokio galingesnio sviestuvo.  biggrin.gif (kaip matote, del prastu nuotrauku kaltinu viska, tik ne save  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif )

Ačiū Nikke wink.gif

Padarei išvadą beveik tokia pačią kaip aš biggrin.gif gero apšvietimo, geros technikos ...na aš dar pridėčiau minimum du blicus prie tobulybės hihihi.gif savęs tai gink dieve negalima kaltint...tik techniką biggrin.gif mes juk ir taip tobulos (tobuli)
Papildyta:
QUOTE(Ninin @ 2009 02 12, 13:55)
Rinkčiaus dar šviesesnį. Aš turiu su f3,5-..., tai tamsus. Bet  pas mane 18-200 mm. Koks bebūtų universalas, kaip nedažnai fotkinčiau, bet kartais taip užsinoriu kokį su f1,8 biggrin.gif  doh.gif

Aš manau, kad pradžiai rinksiuos visgi kitinį unsure.gif Kai suprasiu kaip jis veikia ir ko man daug maž reikia, tuomet rinksiuos kitą...pacitavau Ninin, nors šiaip postas skirtas Valettai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Stikline @ 2009 02 12, 13:22)

Padarei išvadą beveik tokia pačią kaip aš biggrin.gif gero apšvietimo, geros technikos ...na aš dar pridėčiau minimum du blicus prie tobulybės  hihihi.gif  savęs tai gink dieve negalima kaltint...tik techniką  biggrin.gif  mes juk ir taip tobulos (tobuli)

tai jei tokios tobulos tongue.gif reik taupyt naujai aparaturai mirksiukas.gif

as vis dar manau, kad ne viska is savo fotiko isspaudziu cool.gif ir kaltinu tik save cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Stikline @ 2009 02 12, 14:22)
Padarei išvadą beveik tokia pačią kaip aš biggrin.gif gero apšvietimo, geros technikos ...na aš dar pridėčiau minimum du blicus prie tobulybės  hihihi.gif  savęs tai gink dieve negalima kaltint...tik techniką  biggrin.gif  mes juk ir taip tobulos (tobuli)

Ai, dar i sarasa galima prideti gera studija su bent dviem asistentais lotuliukas.gif
Atsakyti