padiskutuojam apie tuos lašiukus, ką... šiaip nuotraukoje išdegimai yra blogis. o kaip su lašiukų ir kitom vandes foto - gėris ar blogis? va žvalgausi po mūsų nd ir toks klausimas iškilo.
QUOTE(Sadi @ 2009 02 12, 10:04)
aciu, sadi -man atrodo, amn pravers sita pamokele
QUOTE(Valetta @ 2009 02 12, 10:24)
o cia ne i tema jei pirktumet nauja fotika, tai koki objektyva rinktumetes ar kitinis pakankamas as noriu sviesaus, kad nenusivilciau kitiniu (17-85mm f4-5.6 IS USM)
cia i ateiti mastau
as kiek suprantu, tai objektyvas tuo sviesesnis, kuo f mazesne... ar ne?
QUOTE(Stikline @ 2009 02 12, 10:49)
Ačiū O aš jau lašiukų nebesapnuoju...tiesą sakant nebegaliu net jų fotografuot ir galvot apie tobulą jų pateikimą....
jau vimdo? ar kaip cia?
QUOTE(Peledike @ 2009 02 12, 12:21)
padiskutuojam apie tuos lašiukus, ką... šiaip nuotraukoje išdegimai yra blogis. o kaip su lašiukų ir kitom vandes foto - gėris ar blogis? va žvalgausi po mūsų nd ir toks klausimas iškilo.
Man tai blogis
QUOTE(bonda @ 2009 02 12, 12:23)
jau vimdo? ar kaip cia?
Iki tokio lygio dar "neprisilašinau", kad vimdytų, bet vistiek kažkoks stabdys įsijungė...matyt nuo per didelio kiekio gražių fotografijų internete ir nervų, kad aš taip negaliu
QUOTE(Armana @ 2009 02 12, 10:40)
Aš irgi jau svorį metu (nors ir nenoriu). Pastebėjau, kad su fotografavimu tiek įsiazartinu, kad net valgyt nebenoriu Jau betekau 2 kilogramų
labas rytas, vel nespeju su jumis
gal sakau galima pabandyt sukurt nauja svorio metimo programa, "fotografuoju ir liekneju" as per mazai fotkinu (tiklsiau isvis nefotkinu) kad pastebeciau, bet matyt reiks rimtai susiimt
dar vieni mano lašai, ir einu kilnoti trijų daiktų jum čia verdiktui.
Oi, koki jusu tempai nespesiu skaityti, o kur fotografavimas
vakar i svecius vaziavau, bet pamokas pakeliui skaiciau, paskui vakare su islaikymais zaidziau, isitikinau, kad kuo mazesnis islaikymas, tuo daugiau sviesos reikia (jeigu tai islaikymai, dabar jau maisaus, na, ten 1/8, 1/125, 1/800 ir t.t.)
Jau kokios jusu nuotraukos dar man toli... bet mokomes Sveikinam su pasiekimais
(o valgyt irgi nebenoriu)
Papildyta:
man tai l.grazu daugiau nieko negaliu techinsko pasakyti
P.S. Galeciau isversti ka, bet man LT kalbos techininiu ziniu truksta nes kiek skaiciau ten kur angliskai pabaiga buvo, tai viskas aisku, tik va kas tas aperture nepaziurejau zodyne
vakar i svecius vaziavau, bet pamokas pakeliui skaiciau, paskui vakare su islaikymais zaidziau, isitikinau, kad kuo mazesnis islaikymas, tuo daugiau sviesos reikia (jeigu tai islaikymai, dabar jau maisaus, na, ten 1/8, 1/125, 1/800 ir t.t.)
Jau kokios jusu nuotraukos dar man toli... bet mokomes Sveikinam su pasiekimais
(o valgyt irgi nebenoriu)
Papildyta:
QUOTE(Rustė @ 2009 02 12, 10:43)
dar vieni mano lašai, ir einu kilnoti trijų daiktų jum čia verdiktui.
http://i23.photobuck...as/PIC_6699.jpg
http://i23.photobuck...as/PIC_6699.jpg
man tai l.grazu daugiau nieko negaliu techinsko pasakyti
P.S. Galeciau isversti ka, bet man LT kalbos techininiu ziniu truksta nes kiek skaiciau ten kur angliskai pabaiga buvo, tai viskas aisku, tik va kas tas aperture nepaziurejau zodyne
Stikline, sveikinu! Nors siaip nenustebinai, to ir reikejo tiketis su tokia ispudinga serija.
Peperoni, labai noretusi merginu-geliu tesinio... Arba ko nors panasia stilistika. Tai tau tikrai labai gerai sekasi.
Duoma, suonuole, varyk taip ir toliau. Zaviuosi tavo drasa!
Ruste, butu patogiau, jei cia i tema keltum pacias nuotraukas, o ne nuorodas. Tada kiekvienam skaitanciam nereiktu atskirai atsidarineti.
Visoms vertejoms - labai aciu!
Visoms naujokems, su kuriomis dar nepasisveikinau - sveikos prisijungusios. Smagu, kad kartu su manim startuoja toks burys!
O as, mergaites, lasiuku tema sau jau taip pat uzdariau. Nors nieko ispudingo sukurti taip ir nesubegejau, bet su sia tema man jau gana. O siaip mano fotosesijos, nors ir trumpos, bet buvo labai idomios ir naudingos. Kadangi jau baigiau, galiu padaryti savo isvadas: reikia trikojo, reikia normalaus objektyvo (vargas su situo kitiniu...), reikia Fotoshopo, reikia prozektoriaus ar kokio galingesnio sviestuvo. (kaip matote, del prastu nuotrauku kaltinu viska, tik ne save )
Peperoni, labai noretusi merginu-geliu tesinio... Arba ko nors panasia stilistika. Tai tau tikrai labai gerai sekasi.
Duoma, suonuole, varyk taip ir toliau. Zaviuosi tavo drasa!
Ruste, butu patogiau, jei cia i tema keltum pacias nuotraukas, o ne nuorodas. Tada kiekvienam skaitanciam nereiktu atskirai atsidarineti.
Visoms vertejoms - labai aciu!
Visoms naujokems, su kuriomis dar nepasisveikinau - sveikos prisijungusios. Smagu, kad kartu su manim startuoja toks burys!
O as, mergaites, lasiuku tema sau jau taip pat uzdariau. Nors nieko ispudingo sukurti taip ir nesubegejau, bet su sia tema man jau gana. O siaip mano fotosesijos, nors ir trumpos, bet buvo labai idomios ir naudingos. Kadangi jau baigiau, galiu padaryti savo isvadas: reikia trikojo, reikia normalaus objektyvo (vargas su situo kitiniu...), reikia Fotoshopo, reikia prozektoriaus ar kokio galingesnio sviestuvo. (kaip matote, del prastu nuotrauku kaltinu viska, tik ne save )
QUOTE(Nikkė @ 2009 02 12, 12:22)
ok, dabar jau taip ir darysiu
pamokė fotošopu naudotis, galėsiu geriau sumažinti, nes pirmai su kuo mažinau tai nesakysiu...išvis aš jau ...fotošopą turiu, o dirbu su bile kuom
QUOTE(Valetta @ 2009 02 12, 10:24)
o cia ne i tema jei pirktumet nauja fotika, tai koki objektyva rinktumetes ar kitinis pakankamas as noriu sviesaus, kad nenusivilciau kitiniu (17-85mm f4-5.6 IS USM)
cia i ateiti mastau
cia i ateiti mastau
Rinkčiaus dar šviesesnį. Aš turiu su f3,5-..., tai tamsus. Bet pas mane 18-200 mm. Koks bebūtų universalas, kaip nedažnai fotkinčiau, bet kartais taip užsinoriu kokį su f1,8
QUOTE(Nikkė @ 2009 02 12, 13:22)
Ačiū Nikke
Padarei išvadą beveik tokia pačią kaip aš gero apšvietimo, geros technikos ...na aš dar pridėčiau minimum du blicus prie tobulybės savęs tai gink dieve negalima kaltint...tik techniką mes juk ir taip tobulos (tobuli)
Papildyta:
QUOTE(Ninin @ 2009 02 12, 13:55)
Rinkčiaus dar šviesesnį. Aš turiu su f3,5-..., tai tamsus. Bet pas mane 18-200 mm. Koks bebūtų universalas, kaip nedažnai fotkinčiau, bet kartais taip užsinoriu kokį su f1,8
Aš manau, kad pradžiai rinksiuos visgi kitinį Kai suprasiu kaip jis veikia ir ko man daug maž reikia, tuomet rinksiuos kitą...pacitavau Ninin, nors šiaip postas skirtas Valettai
QUOTE(Stikline @ 2009 02 12, 13:22)
Padarei išvadą beveik tokia pačią kaip aš gero apšvietimo, geros technikos ...na aš dar pridėčiau minimum du blicus prie tobulybės savęs tai gink dieve negalima kaltint...tik techniką mes juk ir taip tobulos (tobuli)
tai jei tokios tobulos reik taupyt naujai aparaturai
as vis dar manau, kad ne viska is savo fotiko isspaudziu ir kaltinu tik save
QUOTE(Stikline @ 2009 02 12, 14:22)
Ai, dar i sarasa galima prideti gera studija su bent dviem asistentais