Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 14 tema

QUOTE(Sidabrinė @ 2009 02 11, 19:13)
o zoominot?

zoominau...nesifokusuoja tada išvis, bandžiau ir artinti ir iš toliau, nieko gero...tik su makro doh.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 02 11, 22:51)
Kodel reikia sufokusuoti ant AF ir paskui perstatyti ant MF?Ka tai keicia?

jei gali apsieiti be AF - apsieik ir fokusuok tik su MF smile.gif

jei nepasitiki savo rankos miklumu (as tai tikrai dar nepasitikiu blush2.gif ) - tuomet fokusuok AF ir perjunk ant MF, kad tas sufokusuotas taskas (kazkam sujudejus kadre ar siaip) nenusoktu i kita vieta smile.gif

Grazinu skola... blush2.gif :

2 pamoka. Diafragma ir islaikymas

Edeva - tos pamokos yra čia: http://www.morguefil...x.php/Classroom
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 11 vasario 2009 - 23:24
QUOTE(Peperoni @ 2009 02 11, 23:15)
jei gali apsieiti be AF - apsieik ir fokusuok tik su MF smile.gif

jei nepasitiki savo rankos miklumu (as tai tikraid ar nepasitikiu blush2.gif ) - tuomet fokusuok AF ir perjunk ant MF, kad tas sufokusuotas taskas (kazkam sujudejus kadre ar siaip) nenusoktu i kita vieta smile.gif
Grazinu skola...  blush2.gif :

2 pamoka. Diafragma ir islaikymas

Aciu,aciu labai. 4u.gif Va dabar jau daejo i mano durna galva doh.gif
Dekui tau uz pamoka,einu ziureti ir printinti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 02 12, 00:15)

Aciu 4u.gif Labos nakties mergaites mirksiukas.gif
Atsakyti
Aciu Peperoni uz pamoka. Priglaudziu as ja ! drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo olo: 12 vasario 2009 - 07:31
QUOTE(Peperoni @ 2009 02 11, 23:15)

4u.gif aciu tu saunuole
siandien ir as pabandysiu skola grazint blush2.gif bet buna tokiu zodziu kuriu isverst neimanoma blush2.gif tai vat ir nzn ka daryt blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edeva: 12 vasario 2009 - 08:26
QUOTE(Saulės pūga @ 2009 02 11, 22:33)
Stikline, šaunuole Tu. Sveikinu patekus tarp 10 dienos geriausiųjų. Ir dar su pirmu įdėjimu smile.gif 4u.gif

Oho, o pati nieko nemačiau doh.gif būčiau printscreeną pasidarius lotuliukas.gif

Ačiū, ačiū visoms wink.gif ....pasitvirtino mano mintys biggrin.gif mažiau galvot ką darai, daugiau daryt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Duoma @ 2009 02 11, 22:31)

Stikline, vat, kaip man patinka tokios draugiškos fotosesijos.  wub.gif
Sidabrine, Gaila tos akytės.  verysad.gif Fotkinau prieš langą. O po to patamsinau nuotrauką.  : ) įdėsiu originalą, nes nelabai paaiškint moku.  blush2.gif 

nu geras,o tai su kokia programa tu tvarkai foto blink.gif nebuciau net pagalvojus.nesuprantu kaip tik fona patamsinti,kad nepaliestu zmogaus doh.gif

QUOTE(Rustė @ 2009 02 11, 22:53)
zoominau...nesifokusuoja tada išvis, bandžiau ir artinti ir iš toliau, nieko gero...tik su makro  doh.gif

as zoomo nelieciau.nes kai pirma kart pameginau man aplamai snipstas gavosi.fotkinau su makro ir blykste.be blykstes nesigauna visai niekas.
Peperoni aciu uz pamokele 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sidabrinė @ 2009 02 12, 09:29)
nu geras,o tai su kokia programa tu tvarkai foto blink.gif nebuciau net pagalvojus.nesuprantu kaip tik fona patamsinti,kad nepaliestu zmogaus  doh.gif

Ir man butu idomu suzinoti kaip tai darosi bigsmile.gif
Atsakyti
Sveiki visi 4u.gif
Aciu uz pamokas visiems kas vertejauja ir ideda naudingu nuorodu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Stikline , sveikinu su sekmingu pasirodymu kudroj !
Duoma, tavo nuotraukos neblogos mirksiukas.gif
Ir ne i tema: kamuojama kurybiniu minciu pradejau mest svori hihihi.gif , o as vis negalejau nusprest kaip cia ji numest ir nieko nedaryt, pasirodo reikejo uzsiimt fotografija biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurina @ 2009 02 12, 09:43)
kamuojama kurybiniu minciu pradejau mest svori  hihihi.gif , o as vis negalejau nusprest kaip cia ji numest ir nieko nedaryt, pasirodo reikejo uzsiimt fotografija biggrin.gif

nu va iki ko daveda mokslai lotuliukas.gif
Sveiki biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurina @ 2009 02 12, 10:43)
Ir ne i tema: kamuojama kurybiniu minciu pradejau mest svori  hihihi.gif , o as vis negalejau nusprest kaip cia ji numest ir nieko nedaryt, pasirodo reikejo uzsiimt fotografija biggrin.gif

Čia tai geras lotuliukas.gif Man tai atvirkščiai. doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Beje, Stikline, labai puiki Tavo ruonių serija kūdroj mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lamella: 12 vasario 2009 - 09:56