Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 14 tema

QUOTE(Saulės pūga @ 2009 02 11, 21:33)
Stikline, šaunuole Tu. Sveikinu patekus tarp 10 dienos geriausiųjų. Ir dar su pirmu įdėjimu smile.gif 4u.gif

drinks_cheers.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

sakiau iskart, kad pavydziu blush2.gif - o jinai diletaaaaante, diletaaaante... tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
blush2.gif as irgi noriu paziuret imeskit nuoroda blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 02 11, 21:40)
drinks_cheers.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif
sakiau iskart, kad pavydziu blush2.gif  - o jinai diletaaaaante, diletaaaante...  tongue.gif  biggrin.gif

Kuklumas gerai, žmogų puošia. Tik valgyt neduoda... (Atsiprašau už OT)
Atsakyti
SP - maciau nerealiu nuorodu pridejai gretimoj temoj apie odos grainima/glamurinima wub.gif idomu, ar daznai naudoji siuos dalykus? ax.gif

kiek esu tai bandzius daryt man nepavyko sad.gif
Atsakyti
Duoma, super nuotraukytes, ypac antroji wub.gif
Stikline, dideliausi sveikinimai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Edeva @ 2009 02 11, 21:45)
blush2.gif as irgi noriu paziuret imeskit nuoroda  blush2.gif

Ir as noreciau pamatyti blush2.gif
Atsakyti
http://fotokudra.lt/...4&nav=aut&page= va cia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Edeva @ 2009 02 11, 21:45)
blush2.gif as irgi noriu paziuret imeskit nuoroda  blush2.gif

Jau mums matytos foto, bet gražiai sudėtos į seriją. Ruoniai (neatsiklausiau Stiklinės, bet... blush2.gif )

QUOTE(Peperoni @ 2009 02 11, 21:49)
SP - maciau nerealiu nuorodu pridejai gretimoj temoj apie odos grainima/glamurinima wub.gif  idomu, ar daznai naudoji siuos dalykus?  ax.gif

kiek esu tai bandzius daryt man nepavyko sad.gif

Kartais naudoju, ypač spalvotose ir close up portretuose (nebent pats žmogus to nenori). Action'us pabandyk. Bet pasilik bacground neliestą sluoksnį, po to galėsi reguliuoti.
Atsakyti
QUOTE(Saulės pūga @ 2009 02 11, 22:00)
Kartais naudoju, ypač spalvotose ir close up portretuose (nebent pats žmogus to nenori). Action'us pabandyk. Bet pasilik bacground neliestą sluoksnį, po to galėsi reguliuoti.

as, matai, dirbu su Gimp'u... ax.gif bet panasu - nori nenori reiks pasimokyt su tuo nelemtu PS... doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
ojeje, galvojau point.lt tarp geriausiu foto Stikline laimejo, nugi ieskau ieskau doh.gif
man tas glamuras irgi niekaip nesigauna, visa veido tekstura dingsta, einu ieskoti Saules pugos nuorodu.

apie portretus interneta prisiskaiciau, prisiziurejau, bet neradau nieko tokio ko nebutu S.Kellby knygoj
Atsakyti
Peperoni, nieko tokio gi. 4u.gif nepasisekė su ta akim. doh.gif Atsimenu, kad buvau padariusi ir su akim, bet ištryniau.

Valetta, ačiū. 4u.gif
Lamella, aha. : )
Stikline, vat, kaip man patinka tokios draugiškos fotosesijos. wub.gif
Sidabrine, Gaila tos akytės. verysad.gif Fotkinau prieš langą. O po to patamsinau nuotrauką. : ) įdėsiu originalą, nes nelabai paaiškint moku. blush2.gif
user posted image

Almante, nu lyg ir supratau. Ačiū. 4u.gif biggrin.gif

Vasaraite, ačiū. 4u.gif
Atsakyti
Kodel reikia sufokusuoti ant AF ir paskui perstatyti ant MF?Ka tai keicia?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inesaS: 11 vasario 2009 - 22:52