Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 14 tema

QUOTE(Duoma @ 2009 02 11, 19:36)
Almante, baik. Negalvoju taip. Man dar geriau, kai tu pasakai savo nuomonę, kas blogai.  4u.gif
Vat, man irgi su fokusu sunkiai.
Jeigu rankose fotiką laikai tai gerai viskas nusistato, bet jeigu kur nors padėtas ir su laikmačiu fotografuojiesi,l tai šakes būna.  doh.gif
Peledike, nežinau gali būti, bet aš spalvas čia keičiau, tai gal taip tik atrodo.  ax.gif

Almante, boruzka, aha pastebėjau. Pasiskaičiau, kad kažkodėl žinučių skaičius nepriskaičiuojamas skyreliuose :
Štai mes kokie
Skelbimų lenta (visi skyreliai)
Konkursai
Pomėgiai ir pramogos
TV pramogos
Vaikų vardai
Sveikinimai
Mamų bendravimas, susitikimai, akcijos - Mamų susitikimai, Bendraamžių kampelis, Mamos užsienyje, Kaimynai smile.gif, Bendraminčiai.
Nėštumo planavimas - Planuojančių pašnekesiai

kodėl, nežinau. : )

del fokuso, tai daryk taip, kaip Peperoni sake, ispradziu sufokusuok automatiskai i daikta daugmaz tokiam atstume kaip pati sedesi, ir nepaleisdama mygtuko, perjunga i MF rezima. man gavosi wink.gif

del zinuciu skaiciaus tai nepastebejau, kad mano nesikeicia biggrin.gif gal todel kad ir kitose temose aktyviai dalyvauju smile.gif

tik veliau pastebejau kad dar auto idejai, nu kokie nerealus. pastebejau kad butent tavco stilius man priimtinas smile.gif JB labai patiko wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Duoma @ 2009 02 11, 17:18)
1. Fiziškai keičiam atstumą.

2. Wb nustatymai.
Natūraliame apšvietime. auto, lempa, rankinis.

Dirbtiniame apšvietime. auto, debesėlis, rankinis.

Čia tuo pačiu ir baltas daiktas baltam fone.  biggrin.gif
Ir nepykit, kad murzinas atrodo, nenusiplovė, sodos neradau.  blush2.gif

nepagaunu, kodel naturaliam apsvietime lempa, o dirbtiniam debeselis? g.gif

Balto baltam - tai nepyk tikrai neuzskaitysiu, nes labai jau atmestinai viskas.... unsure.gif cool.gif

o kur diafragma ir zooomas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Duoma @ 2009 02 11, 19:47)

Patiko portretai, tik abejoju del kompozicijos, pirma noreciau pamatyti J/B, nes fono zaluma lyg persiduoda i veida ir del nukirptos akies nesu tikra, siaip ziurisi. O antroji labai patinka, akyse zibureliai labai pagyvina veida, reminciau sita foto.
Atsakyti
Almante, o kaip suprast automatiskai? Fokusas ant normal turi buti ar kaip? Ačiū. 4u.gif
Peperoni. Kai dirbtiniam dėjau lempa, skirtumo beveik nesimatė. Tai dėjau debesėli, kad skirtumas būtų. Ar reiks perfotkint?
(aš norėjau prasmukt) biggrin.gif Gerai, eisim pirkt baltų kiaušinių.
Zooma buvau praeitoj temoj įdėjus kartu su diafragma. : )
O trys daiktai buvau dar praeitoj temoj įdėjus. biggrin.gif
Nu dedu dar kartą tris daiktus.

user posted image

kaktuke, va jb. : }

user posted image

Geriau žiūris? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Duoma @ 2009 02 11, 20:17)
kaktuke, va jb. : }
Geriau žiūris?  unsure.gif

geriau thumbup.gif
Atsakyti
Duoma - as zinok skleroznikas... biggrin.gif blush2.gif negaliu prisimint visko... doh.gif

nu okis tebunie su tuo wb... irnesakyk.gif bet kiausus tai vis vien reiks nusipirkt biggrin.gif tongue.gif

o portretai... g.gif nn j/b geriau - tik vat tos akies tai as noreciau... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 11 vasario 2009 - 20:33
Duoma, esi labai dailus modeliukas 4u.gif zaviuosi tavo entuziazmu mokytis thumbup.gif nes tavo amziuje daugeliui visai kiti dalykai rupi unsure.gif
JB thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Valetta @ 2009 02 11, 21:33)
Duoma, esi labai dailus modeliukas  4u.gif zaviuosi tavo entuziazmu mokytis  thumbup.gif nes tavo amziuje daugeliui visai kiti dalykai rupi  unsure.gif
JB  thumbup.gif

O aš kaip tik maniau, kad mokykliniam amžiuj rūpi tokie dalykai, aišku ne visiems biggrin.gif aš atsimenu, kad man rūpėjo tokiam tarpsny...paskui rūpėjo vėliau, net fotosesijas darydavom su draugėm, aišku tik teorijos neskaičiau biggrin.gif o dar pažiūrėjus visokius point.lt ... smile.gif

Duomos antrą portretuką noriu pagirt, mano skonio thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stikline: 11 vasario 2009 - 20:57
Duoma pirmoj nuotraukoj tai akies lb truksta unsure.gif
o antra tai man asmeniskai labai faina thumbup.gif ka fonui naudojai? cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Duoma @ 2009 02 11, 20:17)
Almante, o kaip suprast automatiskai? Fokusas ant normal turi buti ar kaip? Ačiū.  4u.gif

fokusas yra automatinis, arba rankinis(manual) kai fokusuoji automatiniu budu, tai nusitaikai i objekta ir ispaudi iki puses fotkinimo mygtuka ir tau sufokusuoja. o rankiniu budu kai fokusuoji, reikia sukiuoti zieda, esanti ant objektyvo wink.gif
Atsakyti
Stikline, šaunuole Tu. Sveikinu patekus tarp 10 dienos geriausiųjų. Ir dar su pirmu įdėjimu smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Duoma, patinka abu autoportretai, tik pirmoj antros akies trūksta. wub.gif
Taip ir toliau. thumbup.gif
O antroje foto turbūt fotkinai prie lango?
Atsakyti