Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 14 tema

QUOTE(solo @ 2009 02 11, 14:56)
Sorry, kad įsikišiu  4u.gif  radau kažkada makro režimo fotkintus lašiukus, tiesiog norėčiau komentaro, kas atrodo gerai/blogai ir išvis, ar yra kokios nors taisyklės fotografuojant ,atrodo, tokį abstraktų dalyką  ax.gif  (vanduo bene mylimiausia mano foto tema) . Dėkoju  4u.gif  (Aš jau perskaičiau 6 jūsų pradžiamokslio temas doh.gif

ryškumo trūksta. šviesa labai gražiai lūžta, noris tik į tuos spinduliukus žiūrėti ir tie lapukai truputį maišosi smile.gif o taisyklės galioja tos pačios, kaip ir kitoms foto. vienintelė spec. taisyklė (jei taip galima pasakyti) lašiukus fotografuojant - reikalinga blykstė.
Atsakyti
QUOTE(almantė_k @ 2009 02 11, 15:11)
ka jis keicia, kai fotkini nakties metu? cia turbut gerai tada kai fotkini be stovo?

Paspausdama mugtuka ant fotoaparto,tu gali ji sujudinti,o su distanciniu to nepadarysi.Be stovo nakti neisiversi.Juk neislaikysi fotiko nesujudinus,kad ir 20 sekunciu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 02 11, 15:14)
Be stovo nakti neisiversi.Juk neislaikysi fotiko nesujudinus,kad ir 20 sekunciu mirksiukas.gif

bet gali ji padet, o nelaikyt rankoj mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Valetta @ 2009 02 11, 15:10)
solo, nuotrauka be atspindziu graziau ziuretusi  4u.gif

na, su blicu fotkinau, to neišvengsiu, juolab, kad F rankiniu būdu nenusistato,o fotkinau makro režimu prizoominus smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Peledike @ 2009 02 11, 15:12)
ryškumo trūksta. šviesa labai gražiai lūžta, noris tik į tuos spinduliukus žiūrėti ir tie lapukai truputį maišosi  smile.gif  o taisyklės galioja tos pačios, kaip ir kitoms foto. vienintelė spec. taisyklė (jei taip galima pasakyti) lašiukus fotografuojant - reikalinga blykstė.

ačiū 4u.gif

P.S. Tema superinė, tik gaila, 1 psl blog'uose nuordytose nuorodose apie tuos lęšius ir ryškumo zonas bei gylius skaitau n-tąjį kartą, bet nieko nesuprantu, tai išsigelbėjimas bent čia biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo solo: 11 vasario 2009 - 15:21
QUOTE(bonda @ 2009 02 11, 15:16)
bet gali ji padet, o nelaikyt rankoj mirksiukas.gif

Ziurint ka nori nufotografuoti ir ne visada yra ant ko padeti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inesaS: 11 vasario 2009 - 15:20
QUOTE(inesaS @ 2009 02 11, 16:19)
Ziurint ka nori nufotografuoti ir ne visada yra ant ko padeti mirksiukas.gif

Kazkur skaiciau, kad pataria tureti su savimi maiseli su pvz. su zirniais arba kazkokia kita biria madziaga.
Nebandziau, bet gal ir nieko butu tasikeje tureti toki maiseli. Buna atveju, kad pastatai fotika ant kokio kreivo kelmo.
Atsakyti
nieko cia nebuvo lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo boruzka: 11 vasario 2009 - 15:56
QUOTE(olo @ 2009 02 11, 15:47)
Kazkur skaiciau, kad  pataria tureti su savimi maiseli su pvz. su zirniais arba kazkokia kita biria madziaga.
Nebandziau, bet gal ir nieko butu tasikeje tureti toki maiseli. Buna atveju, kad pastatai fotika ant kokio kreivo kelmo.

Macro fotografavimui tai tikrai nebogas dalykas.Ir patiesinimui gerai ir fotikas nenukencia,esu viena karta zemes gramdzius nuo jo. doh.gif
Papildyta:
QUOTE(boruzka @ 2009 02 11, 15:51)
nieko cia nebuvo  lotuliukas.gif

Buvo,buvo,spejau isisaugoti tavo pamastyma lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 02 11, 15:59)
Macro fotografavimui tai tikrai nebogas dalykas.Ir patiesinimui gerai ir fotikas nenukencia,esu viena karta zemes gramdzius nuo jo. doh.gif
Papildyta:

Buvo,buvo,spejau isisaugoti tavo pamastyma lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

siandien geriau jau nieko neberasysiu lotuliukas.gif
Atsakyti

QUOTE(Sadi @ 2009 02 11, 13:48)

Merginos, nepainiokit M ir MF. Tai skirtingi dalykai smile.gif

sory as susimaisiau

QUOTE(inesaS @ 2009 02 11, 14:06)
O kodel butinai reikia perjungti i MF? blush2.gif

ir man idomu blush2.gif

QUOTE(boruzka @ 2009 02 11, 16:01)
siandien geriau jau nieko neberasysiu  lotuliukas.gif

ka praleidom biggrin.gif
Atsakyti