Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 14 tema

QUOTE(Peledike @ 2009 02 11, 14:22)
tai čia ir yra rankinis nustatymas, kai pati nurodai atstumą.

ups, žiūriu jau išsiaiškinot  blush2.gif  labai ilgai rašiau kelis žodžius  blush2.gif

nieko tokio mirksiukas.gif mirksiukas.gif
ar man ten misitka- niekad nefotkindavau su tuo blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 02 11, 15:18)
Beje, ar visi pastebejot Fotki.com - kairiajam sone yra skitlis - Komentarai - ten labai patogu viska perziuret - nereik kiekviena karta eit per visas foto (kas uztrunka labai daug laiko...  doh.gif )

Senai jau irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Stikline @ 2009 02 11, 14:40)
Senai jau  irnesakyk.gif

tau gerai biggrin.gif as tik pries pora savaiciu hihihi.gif blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(almantė_k @ 2009 02 11, 14:32)
na manau, distancinis daugiau skirtas kai specializuojiesi auto. o as del keliu kartu tikrai nepirkciau, nebent ji galima dar kazkur panaudot g.gif

Distancini as daug kur naudoju.Ypac naktinei foto jis nepakeiciamas dalykas,makro tai pat pravercia,lasus irgi labai patogu ipac jei po viena lasini.Pas mane jis tikrai neguli nenaudojamas.Pirkau is Ebay,tai uz tokius pinigus tikrai ziauriai geras dalykas ax.gif
Atsakyti
Duoma, šaunuolė tu!!! baltai pavydžiu tavo entuziazmo ir linkiu neprarasti jo, galbūt ateity būsi garsi fotografė mirksiukas.gif aš pati kai mėgstu tamsias nuotarukas, tai suprantu tą tavo nutamsinimą rolleyes.gif šioje konkrečiai nuotraukoje man truputį WB kliūva, turbūt nenustatinėjai mirksiukas.gif ir fokusas draugės megztuke, tu jau kaip ir neryškumo zonoje unsure.gif

Bonda, o aš kai paragavau MF, tai ND tik su juo ir fokusuoju. ir kiaušinius, ir lašiukus. gaila, tik kad vaiko nepavyks su juo sufokusuoti, bent jau kol nepradės savanoriškai pozuoti rolleyes.gif
Atsakyti
Sorry, kad įsikišiu 4u.gif radau kažkada makro režimo fotkintus lašiukus, tiesiog norėčiau komentaro, kas atrodo gerai/blogai ir išvis, ar yra kokios nors taisyklės fotografuojant ,atrodo, tokį abstraktų dalyką ax.gif (vanduo bene mylimiausia mano foto tema) . Dėkoju 4u.gif (Aš jau perskaičiau 6 jūsų pradžiamokslio temas doh.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Peledike @ 2009 02 11, 14:52)

Bonda, o aš kai paragavau MF, tai ND tik su juo ir fokusuoju. ir kiaušinius, ir lašiukus. gaila, tik kad vaiko nepavyks su juo sufokusuoti, bent jau kol nepradės savanoriškai pozuoti  rolleyes.gif

ane? o pas tave irgi ne veidrodis? blink.gif
Atsakyti
Solo,ryskumo paciuose lasuose noretusi mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(bonda @ 2009 02 11, 14:59)

Pas mane ne veidrodinis.Seniau fokusuodavau visada su MF,paskui cia pirmose temose paskaiciau,kad dauguma fokusuoja su AF,tai ir as persimeciau.Dabar ziuriu vel visos pradeda su MF.Jau nesusigaudau,kaip geriau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 02 11, 14:59)

pas mane sena muilinė verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 02 11, 15:01)

Pas mane ne veidrodinis.Seniau fokusuodavau visada su MF,paskui cia pirmose temose paskaiciau,kad dauguma fokusuoja su AF,tai ir as persimeciau.Dabar ziuriu vel visos pradeda su MF.Jau nesusigaudau,kaip geriau doh.gif

QUOTE(Peledike @ 2009 02 11, 15:03)
pas mane sena muilinė  verysad.gif

nu rieks ir man kada pasibandyt su tuo -nes ka siandien bandziau -tai man nieko nefokusavo unsure.gif blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 02 11, 14:18)
Beje, ar visi pastebejot Fotki.com - kairiajam sone yra skitlis - Komentarai - ten labai patogu viska perziuret - nereik kiekviena karta eit per visas foto (kas uztrunka labai daug laiko...  doh.gif )

as tai irgi nesenai pamaciau doh.gif biggrin.gif

solo, nuotrauka be atspindziu graziau ziuretusi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 02 11, 14:52)
Distancini as daug kur naudoju.Ypac naktinei foto jis nepakeiciamas dalykas,makro tai pat pravercia,lasus irgi labai patogu ipac jei po viena lasini.Pas mane jis tikrai neguli nenaudojamas.Pirkau is Ebay,tai uz tokius pinigus tikrai ziauriai geras dalykas ax.gif

ka jis keicia, kai fotkini nakties metu? cia turbut gerai tada kai fotkini be stovo?
Atsakyti