Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 14 tema

QUOTE(Sadi @ 2009 02 11, 13:33)
nu pabandyk pvz taip - įsijungi makro, nuspaudi iki pusės užraktą kad sufokusuotų vaizdą. Tada laikydama užraktą spaudi tą mygtuką kur persijungia į makro (ar kaip pas tave įsijungia rankinis fokusavimas?). Ir tada fotikas persijungdamas į rankinio fokusavimo režimą automatiškai pagaus tą fokuso atstumą kuris buvo nustatymas AF. mirksiukas.gif

zinok, as nerandu pas save jokio MF unsure.gif uztat ir nesuprantu apie ka jus kalbat blush2.gif tongue.gif

QUOTE(lamella @ 2009 02 11, 13:35)
Aha viskam reikia pinigų. schmoll.gif Aš tai išvis kaip akmens amžiuje, be stovo, be blyksčių, be nieko. lotuliukas.gif

as tik fotikairgi turiu..net jokiu lempu naminiu ner tongue.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(almantė_k @ 2009 02 11, 14:37)
as irgi kolkas tik 2 zaisliukus turiu - PGM ir stova biggrin.gif (nors svajoju, kad kai uzaugsiu turesiu dideli grazu ir profesionalu zaisliuka biggrin.gif )

Tai Tu bent stovą turi, jau naujieji amžiai pas Tave. biggrin.gif Mano svajonėse taip pat tas žaisliukas. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sidabrinė @ 2009 02 11, 13:38)

Pas mane yra tik M-manual

nu tai ir pas mane M yra -bet cia nusistatai diafragma, islaikyma pati... g.gif g.gif o kas tas rankinis fokusas nedaeina doh.gif doh.gif

o vedrodziuose MF -tai aki pats objektyva sukineji, kad susifokusuotu? ar kaip? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 02 11, 13:41)
nu tai ir pas mane M yra -bet cia nusistatai diafragma, islaikyma pati... g.gif  g.gif o kas tas  rankinis fokusas nedaeina doh.gif  doh.gif 

o vedrodziuose MF -tai aki pats objektyva sukineji, kad susifokusuotu? ar kaip? blush2.gif

O ka instrukcijoje pas tave apie tai raso?
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 02 11, 13:43)
O ka instrukcijoje pas tave apie tai raso?

pas mane instrukcija tokia menka, kad ner ten ka skaityt -ten net emsiniu dlayku ner..viska savom ranko issiaiskinau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 02 11, 14:41)
nu tai ir pas mane M yra -bet cia nusistatai diafragma, islaikyma pati... g.gif  g.gif o kas tas  rankinis fokusas nedaeina doh.gif  doh.gif

Va Tavo toks fotikas?
http://www.fotofabri...Id-6053687.html
Tai parašyta, kad yra rankinis fokusavimas. g.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 02 11, 12:43)
nu jo su diafragma nesigaus mirksiukas.gif nu bet paskaityk teorija pradzioj -ten esme ir matos, kame mirksiukas.gif

o tam rankinam WB -tai balto lapo nereik pas tave 'nufotkint'? kas ten buna parodyta, kai ant rankinio uzeini? ax.gif

nieko ten nėra, tipo pasirenki ir tipo kažkas darosi, nors nesidaro nieko, tas pats kaip automatas, tik va matosi spalva skiriasi ir tiek pačios nuotraukos.
QUOTE(Peperoni @ 2009 02 11, 12:43)
del wb ir 1 tai sutinku. o siaip tavo fotikas gi zoomina - tai tikrai gali ta padaryt ir pavaiksiot gali su fotiku smile.gif pabandyk wink.gif

zoomina rankniu būdu drinks_cheers.gif
trečią užduotį pabandysiu būtinai smile.gif
tam kartui lašų dar padariau tongue.gif vaikas padėjo tongue.gif

http://i23.photobuck...as/PIC_6700.jpg
http://i23.photobuck...as/PIC_6691.jpg
http://i23.photobuck...as/PIC_6686.jpg
Atsakyti
QUOTE(lamella @ 2009 02 11, 13:35)
Aha viskam reikia pinigų. schmoll.gif Aš tai išvis kaip akmens amžiuje, be stovo, be blyksčių, be nieko. lotuliukas.gif

ir aš tam pačiam amžiui smile.gif Bet jau pradėjau zyst kad nuvežtu mane į Lenkiją fototechnikos pirkt thumbup.gif pas pažengusius viena mergina rašė kad gerai apsipirko ir dar kažkuriam fotoforume skaičiau apie tai.

QUOTE(Sidabrinė @ 2009 02 11, 13:38)
o muilinese nera MF
Pas mane yra tik M-manual
Mergaites o kaip su toms pas ka M yra autoportreta fotkint.ka?

Merginos, nepainiokit M ir MF. Tai skirtingi dalykai smile.gif

QUOTE(bonda @ 2009 02 11, 13:40)
zinok, as nerandu pas save jokio MF unsure.gif uztat ir nesuprantu apie ka jus kalbat blush2.gif  tongue.gif

QUOTE(bonda @ 2009 02 11, 13:41)

tuoj parsisiusiu instrukciją tavo fotiko, gal rasiu smile.gif

Atsakyti
QUOTE(lamella @ 2009 02 11, 13:46)
Va Tavo toks fotikas?
http://www.fotofabri...Id-6053687.html
Tai parašyta, kad yra rankinis fokusavimas. g.gif

raso, bet as nerandu jo unsure.gif vienoj vietoj, kur isivaizdavau -bet ten pagal atstuma fokusuoja -uzstaai pvz 10 cm ar kakiek ir tada... bet cia ne tas unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Sadi @ 2009 02 11, 13:48)

tuoj parsisiusiu instrukciją tavo fotiko, gal rasiu smile.gif

aciu, sadi mirksiukas.gif
Atsakyti
autoportreta galima ir su auto fokusu fotografuot. Lygiai taip pat, sufokusuojat i koki daikta, paspaudziat mygtuka ir begat i to daikto vieta atsisest.
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2009 02 11, 13:54)
autoportreta galima ir su auto fokusu fotografuot. Lygiai taip pat, sufokusuojat i koki daikta, paspaudziat mygtuka ir begat i to daikto vieta atsisest.

tik poza reiks spet per 10 s islauzt lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2009 02 11, 13:54)

butent - tik tiek, kad kiekviena karta reiks is naujo fokusuot smile.gif bet jus gi kantrios 4u.gif bigsmile.gif
Atsakyti