Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 14 tema

QUOTE(Peperoni @ 2009 02 11, 12:56)
Almante - fotkink ant MF wink.gif jau pasikartosiu - pasiimi kazka didelio - zaisla, deze ar pan. i ta daikta sufokusuoji, tada paspausi taimeri ir eini atsisest/atsistot vietoj to daikto smile.gif pavyksta ne visada - bet cia kaip su lasais - kuo toliau darai - tuo geresni kadrai smile.gif

na, bandysiu, siaip dar nesu bandzius kaip kad tu sakei, sufokusuot ant autofokuso ir perjungt i MF, bet cia turbut esme tame kad fokusas nepabegtu atleidus mygtuka?
Atsakyti
QUOTE(almantė_k @ 2009 02 11, 12:59)
na, bandysiu, siaip dar nesu bandzius kaip kad tu sakei, sufokusuot ant autofokuso ir perjungt i MF, bet cia turbut esme tame kad fokusas nepabegtu atleidus mygtuka?

tikrai taip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 02 11, 12:59)
tikrai taip smile.gif

ok, bandysiu, apkarstysiu namus paklodemis ir fotkinsiu biggrin.gif
Atsakyti
autoportreta as suprantu, kad pats pozuoji, pats fokusuoji ir pats mygtuka nuspaudi, ar ne taip? g.gif

turbut dauguma dabar daro autoportretus ir lasus, o jausmu tema pamirso. Sunki man ta jausmu tema, niekas i galva neateina.
Atsakyti
QUOTE(Kaktuke @ 2009 02 11, 13:06)
autoportreta as suprantu, kad pats pozuoji, pats fokusuoji ir pats mygtuka nuspaudi, ar ne taip? g.gif

turbut dauguma dabar daro autoportretus ir lasus, o jausmu tema pamirso. Sunki man ta jausmu tema, niekas i galva neateina.

Nepamirso,tik kai baigsis lasai,tada bus ir jausmai. mirksiukas.gif Ir man zinok sunki doh.gif
Atsakyti
kiekvienas iesko pacios paprasciausios ir artimiausios sielai temos smile.gif siaip man is visu cia buvusiu temu nebuvo nei vienos lengvos, nors autorpotretui, kaip bebutu keista, ideju turiu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo almantė_k: 11 vasario 2009 - 13:18
Peperoni,zinok viskas pasileido ir viskas veikia.Aciu tau labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 02 11, 12:56)
Almante - fotkink ant MF wink.gif jau pasikartosiu - pasiimi kazka didelio - zaisla, deze ar pan. i ta daikta sufokusuoji, tada paspausi taimeri ir eini atsisest/atsistot vietoj to daikto smile.gif pavyksta ne visada - bet cia kaip su lasais - kuo toliau darai - tuo geresni kadrai smile.gif

nu as durna kl uzduosiu blush2.gif kas tas MF? cia veidrodziuose tik? ax.gif

QUOTE(Kaktuke @ 2009 02 11, 13:06)

as tik lasinu lotuliukas.gif lotuliukas.gif jausmu dar nulis lotuliukas.gif o apie autoportreta ne negalvoju - tikiuos dar nebus ju tongue.gif
Atsakyti
bonda, MF - manual focus, liet. rankinis fokusavimas wink.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 02 11, 13:16)
Peperoni,zinok viskas pasileido ir viskas veikia.Aciu tau labai 4u.gif

jeeeeega thumbup.gif
Atsakyti
informatyvus video apie baltu daiktu fotkinima baltame fone
http://www.youtube.c...feature=related

naujoj temoj bus galima i pirma puslapi idet ax.gif
Atsakyti
Dar fotkinant portretus galima bandyti naudoti distansini. Manau, kad turetu neblogai su juo pavykti !
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo olo: 11 vasario 2009 - 13:30