Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 14 tema

QUOTE(ediper @ 2009 02 11, 11:55)
Ruste, sauniai tu tvarkaisi su ND  mirksiukas.gif ir tavo muiline visai Ne Muilina  smile.gif

ačiū, Stebuklė vakar mane įtikinėjo, kad fotografuoja žmogus, o ne fotikas..tas tai taip, bet kai tas fotikas pusės "nemoka" tai nieko neišlauši jau čia sad.gif

QUOTE(Peperoni @ 2009 02 11, 11:55)
jo greiciausiai ten del tos raudonos spalvos...  g.gif  kodel taip yra - nzn...  unsure.gif nes fokusas tikrai matos..  g.gif  bandyk pakeist tas spalvas vietom smile.gif

pabandysiu pakeisti ir vietomis ir spalvas kitas.
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2009 02 11, 11:47)
įdėsiu didelių foto nuorodas, konkrečiai matosi mėlynas ir geltonas, raudonas šiek tiek prasčiau, bet perdarysiu pioneer.gif

mėlynas geltonas raudonas

as tai siulau sita uzskaityt mirksiukas.gif
Papildyta:
peperoni, man tavo foto su gele gerokai labiau patiko nei tan nesenai ideta -sita man ne..nezinau -ne mano ji tongue.gif blush2.gif gal kad begalve -sunku pasakyt...
Atsakyti
Pabandau ir as ideti, tik sakykit ar sumazint, ar tik nuorodas deti?
orandzinis
user posted image
violetinis
user posted image
zydras
user posted image

tik ryskumai man kazkaip ten schmoll.gif turbut reik kazka reguliuoti, bet balta spalva nusistaciau pati, ISO sumazinau iki 200.
Atsakyti
QUOTE(Rico @ 2009 02 11, 12:08)
Pabandau ir as ideti, tik sakykit ar sumazint, ar tik nuorodas deti?
orandzinis

situs tai tikrai reik kartot ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonda: 11 vasario 2009 - 12:16
QUOTE(bonda @ 2009 02 11, 12:02)
peperoni, man tavo foto su gele gerokai labiau patiko nei tan nesenai ideta -sita man ne..nezinau -ne mano ji tongue.gif  blush2.gif gal kad begalve -sunku pasakyt...

na taip - sita jau daug "sunkesne" tokia... g.gif idejau pataisyta varianta smile.gif

Rico - znk su ryskumu tai prastai... kartok smile.gif

Uz 5 fotopamoka prasom dekot Ediper 4u.gif , ne man biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 11 vasario 2009 - 12:25
QUOTE(bonda @ 2009 02 11, 11:15)
situs tai tikrai reik kartot ax.gif

zinau, bet man dar reikia su nustatymais geriau susipazinti, turbut ISO padidinti, nes pirmai buvo per sviesios, sitos jau per tamsios ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rico @ 2009 02 11, 12:25)
zinau, bet man dar reikia su nustatymais geriau susipazinti, turbut ISO padidinti, nes pirmai buvo per sviesios, sitos jau per tamsios  ax.gif

as tai stegiaus fotkint prie kuo geresnes natur sviesos -tada ir prie iso nelindau blush2.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
gerai, su trim daiktais susitvarkysiu, nors Bonda ir siūlo užskaityti, bet pabandysiu patobulinti trečiojo daikto fokusavimą.

ką daryti su pirmom trim užduotim????
aš tikrai nepadarysiu sad.gif
na trečioji gal ir gausis, bet pirmosios dvi tai niekaip sad.gif
o ir su baltu balansu kaip supratau mano "rankinis" veikia ne taip kaip turėtų sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2009 02 11, 12:39)
gerai, su trim daiktais susitvarkysiu, nors Bonda ir siūlo užskaityti, bet pabandysiu patobulinti trečiojo daikto fokusavimą.

ką daryti su pirmom trim užduotim????
aš tikrai nepadarysiu sad.gif
na trečioji gal ir gausis, bet pirmosios dvi tai niekaip sad.gif
o ir su baltu balansu kaip supratau mano "rankinis" veikia ne taip kaip turėtų sad.gif

nu jo su diafragma nesigaus mirksiukas.gif nu bet paskaityk teorija pradzioj -ten esme ir matos, kame mirksiukas.gif

o tam rankinam WB -tai balto lapo nereik pas tave 'nufotkint'? kas ten buna parodyta, kai ant rankinio uzeini? ax.gif
Atsakyti
del wb ir 1 tai sutinku. o siaip tavo fotikas gi zoomina - tai tikrai gali ta padaryt ir pavaiksiot gali su fotiku smile.gif pabandyk wink.gif
Atsakyti
Merginos, gal papasakotumet, kaip jus darot auto portreta. ar issiverciat vienos, ar prasot kad kas nors sufokusuotu ir paspaustu mygtuka? nes kai bandau fotkint su taimeriu tai pastoviai zoomo neatitaikau, tai fokusas paklydes. please, padekit man 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo almantė_k: 11 vasario 2009 - 12:45
Almante - fotkink ant MF wink.gif jau pasikartosiu - pasiimi kazka didelio - zaisla, deze ar pan. i ta daikta sufokusuoji, tada paspausi taimeri ir eini atsisest/atsistot vietoj to daikto smile.gif pavyksta ne visada - bet cia kaip su lasais - kuo toliau darai - tuo geresni kadrai smile.gif
Atsakyti