Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 14 tema

QUOTE(almantė_k @ 2009 02 11, 11:24)
o as nesuprantu ar as 3 ir 4 pamokas  praleidau?

nepraleidai, musu merginos issidalino pamokas, tai kuri greiciau baigia versti, ta ir deda mirksiukas.gif
Epider, aciu uz pamokele 4u.gif

Vakar vel 100 lasu foto pridariau, sukeliau i kompa ir nieko padoraus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sidabrinė @ 2009 02 11, 10:47)
labas mergaites 4u.gif
Peperoni kaip tu supranti kuris fotikias yra M,PGM g.gif
BEJE ACIU UZ NUORODA
Stikline fainuole tavo foto ideta 4u.gif

goooooglas viska supranta biggrin.gif

Beje, del tu pamoku - tai as isverciau 1 ir verciu 2, ediper 5 ir 6 kaip supratau... bet kazkas dar buvo apsiemes ir 3 ir 4 - prisipazinkit kas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasaraitė @ 2009 02 11, 10:49)
nepraleidai, musu merginos issidalino pamokas, tai kuri greiciau baigia versti, ta ir deda mirksiukas.gif
Epider, aciu uz pamokele 4u.gif

aa, tada aisku. siaip gi nesudaro skirtumo koks pamokeles numeris, be man kaip su matematiniu mastymu, pavadinimai turi but isdestyti aritmetine progresija biggrin.gif
Atsakyti
ačiū mergaitės už gerus žodžius smile.gif
stengiausi dėl lašų...bandysiu dar (nagla aš ane, namų darbų nepadarius, jau čia lendu su savo kitom foto blush2.gif )

bandau įdėti tris daiktus. jei nesimatys, įdėsiu didesnes foto.

mėlynas
user posted image

geltonas
user posted image

raudonas (šita nevykusi visai, nesigavo, na tarkim geriausias variantas)
user posted image
Atsakyti
Ruste nu saunuole tu smile.gif pabandyk dar ta trecia pakankint smile.gif bet siaip - tai vien uz pastangas balionas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 02 11, 11:20)
Ruste nu saunuole tu smile.gif pabandyk dar ta trecia pakankint smile.gif bet siaip - tai vien uz pastangas balionas  4u.gif

pabandysiu, manau reikia spalvą keisti, dėsiu žalią kaladėlę, nes raudonos niekaip gražiai nepadarau...visi raudoni daiktai ne į temą man gaunasi, ir nesikoreguoja niekaip kompu doh.gif

daug raudonų savo darbų fotografuoju, ir va kas gaunasi
http://i215.photobuc...es/PIC_4381.jpg
Atsakyti
va su raudona spalva ir man ne kas gaunasi doh.gif norejau raudonam fone lasiukus fotkint, tai nieko nesigavo schmoll.gif gal per ryski spalva fotikui pasirode unsure.gif

kaip snigt pradejo, usirauke staigiai, o ryte taip graziai saulute sviete, sakiau lasiukus pafotkinsiu doh.gif

va polirizacini filtra, tai tikrai kadanors pirksiu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Valetta: 11 vasario 2009 - 11:45
Peperoni aciu uz 5 pamoka ax.gif apie stiklus as jau pora savaiciu masciau g.gif visai neblogu komplektuku ebay yra pirkti, bet bijau nenusipirkti paprastos plastmases gabalo unsure.gif
Atsakyti
versdama dar si straipsni uztikau,man l.patiko ... gal daugelis ji jau ir skaite blush2.gif
Atsakyti
įdėsiu didelių foto nuorodas, konkrečiai matosi mėlynas ir geltonas, raudonas šiek tiek prasčiau, bet perdarysiu pioneer.gif

mėlynas geltonas raudonas
Atsakyti
Ruste, sauniai tu tvarkaisi su ND mirksiukas.gif ir tavo muiline visai Ne Muilina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2009 02 11, 11:47)
įdėsiu didelių foto nuorodas, konkrečiai matosi mėlynas ir geltonas, raudonas šiek tiek prasčiau, bet perdarysiu pioneer.gif

mėlynas geltonas raudonas

jo greiciausiai ten del tos raudonos spalvos... g.gif kodel taip yra - nzn... unsure.gif nes fokusas tikrai matos.. g.gif bandyk pakeist tas spalvas vietom smile.gif
Atsakyti