Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 14 tema

QUOTE(Vasaraitė @ 2009 02 11, 00:12)
Ruste, man ta foto prie juros, irgi nieko, tik horizonta reiktu tiesint thumbup.gif

galiu ir daugiau pajūrio parodyti... blush2.gif

rytdienai turiu kelias idėjas lašams.

--------

o čia fotomenininkėms pagąsdinti, kad čia ne fotošopas tongue.gif (kokybės nežiūrim tongue.gif jie patys savęs neskiria čia jei ne džemperiai skirtingi )

user posted image

Atsakyti
Labas vakarelis , kol viska perskaiciau ir nebeliko nei vienos 4u.gif
Kiek daug nauju mergaiciu prisijunge, super thumbup.gif sekmes visoms.
Peperoni mergina su gele vercianti zavetis tavo gabumais bigsmile.gif
Man niekaip neatsidaro 5 pamokos failas visad meta klaida ir rodo kad limitas jau isnaudotas, o taip noreciau paskaityt verysad.gif
Atsakyti
Labas rytas !

Nu jus ir rasot !

Stiklines ruoniai labai patiko. Tokios sviesios ir ryskios foto !

Tai lasus fotkinam iki 15d? Niekas nepasikeite ?
Atsakyti
Labas rytas,

QUOTE(Stikline @ 2009 02 10, 20:51)
Nu ką..bandau...trečia foto biggrin.gif šiaip man ji kokybės atžvilgiu ne itin, bet pati tinkamiausia serijai užbaigt...ruoniai išeina..pasirodymas baigtas  biggrin.gif visi renkasi savo "šmutkes" (kopėčias  lotuliukas.gif )

Tavoji ruonių serija puiki wub.gif , labai patinka nuotraukų švarumas, atspindėtas ledo šaltumas, pagauta nuotaika, ruonių drąsa bigsmile.gif

Duoma, šauni pozuotoja esi ax.gif . Man tavųjų nuotraukų stilius labai patinka, tik techniką dar reikia tobulinti.

Lamella, dūmelis gerai išėjo, labai paslaptingas, ir juodas fonas labai čia tinka rolleyes.gif

Ruste, o lašeliai labai neblogai gavosi ax.gif Dar pasipraktikavus, būtų visai liuks thumbup.gif

Visiems naujokams po balioną 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Armana: 11 vasario 2009 - 09:03
Labas rytas biggrin.gif

Ruste, tavo dvyniai thumbup.gif

Sveiki visi naujokai...atsiprašau, bet jau susipainiojau ir pasimečiau tarp visų blush2.gif Beje ačiū vistiems už komentarus mano ruoniams biggrin.gif Lamellos dūmiukas thumbup.gif kaip tik mano mintyse buvo dūmiukų fotkinimas...taigi taigi jei kas gero gausis ateisiu su dūmiškom fotkėm ir aš greitu laiku smile.gif

Atsakyti
Sveikos visos naujokės 4u.gif
Ačiū už komentarus mano dūmui. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lamella: 11 vasario 2009 - 09:16
QUOTE(RamuteS @ 2009 02 11, 00:55)
Man niekaip neatsidaro 5 pamokos failas visad meta klaida ir rodo kad limitas jau isnaudotas, o taip noreciau paskaityt  verysad.gif

aha, kažkas ten negerai.

QUOTE(olo @ 2009 02 11, 07:56)
Tai lasus fotkinam iki 15d? Niekas nepasikeite ?

taip, iki 15.
Atsakyti
Laba smile.gif Ramutes aciu 4u.gif

oj - tam puslapy gi limitas yra doh.gif einu ideti i 4shared smile.gif

Ruste cia veidrodzio efektu pridejo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Stikline @ 2009 02 10, 20:51)
Nu ką..bandau...trečia foto biggrin.gif
user posted image

superines tavo fotkes thumbup.gif man tai super- noreciau taip fotkint wub.gif ar daug apdirbinejai? mirksiukas.gif

QUOTE(inesaS @ 2009 02 10, 22:56)
,bet ten juk namu darbai kurie nori laimeti.

zinokit, as tai visai nenoriu laimet - man cia azarto turbut niekad nebus blush2.gif desiu tas fotkes, kurios mano akimis labiausiai pavyko, jei pavyko tongue.gif lotuliukas.gif kazkiap man tikrai neesme - balsuos kas nebalsuos... zodziu, as mielai apseiciau be balsavimu ax.gif bet darysiu kaip visi biggrin.gif

QUOTE(Rustė @ 2009 02 11, 00:18)
o čia fotomenininkėms pagąsdinti, kad čia ne fotošopas tongue.gif (kokybės nežiūrim tongue.gif jie patys savęs neskiria čia jei ne džemperiai skirtingi )

pamenu as tuso dvynius is kazkur thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Nikkė @ 2009 02 10, 22:56)
Stikline, man labai patiko ir tavo dvi paskutines nuotraukos - del spalvos, ryskumo ir nuotaikos. Na, o jei jau kabinetis, tai man jos truputi per daug is dangaus fotografuotos, noretusi, kad butu fotkinta is zemiau, gal nes pritupus. Manau, tai pridetu nuotraukoms dramatizmo - visgi ekstrymas vyksta  biggrin.gif Basos kojos, salia - batai...  biggrin.gif

Joa..įdomu būtų ir iš apačios pafotkint...bet man iš viršaus gal net dar įdomiau...iš pradžių nervas ėmė, kad nenulipau nuo tilčioko ant ledo, bet paskui pagalvojau, kad esu pranašesnė už tuos visus paparacius, lakstančius aplink ruonius lotuliukas.gif Žodžiu vaizdas iš aukščiau....kitais metais (gal) bus vaizdas iš arčiau hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 02 11, 09:42)
zinokit, as tai visai nenoriu laimet - man cia azarto turbut niekad nebus blush2.gif  desiu tas fotkes, kurios mano akimis labiausiai pavyko, jei pavyko tongue.gif  lotuliukas.gif  kazkiap man tikrai neesme - balsuos kas nebalsuos... zodziu, as mielai apseiciau be balsavimu

Inesa turėjo omeny kad deda autoriaus manymu geriausias foto mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 02 11, 10:42)
superines tavo fotkes thumbup.gif man tai super- noreciau taip fotkint wub.gif  ar daug apdirbinejai? mirksiukas.gif

Net nežinau kaip atsakyt..daug ar mažai biggrin.gif visko po truputį...levels, curves, color balance...plius sharpas internetui. Tai gaunasi nedaug biggrin.gif bet iš esmės svarbiausia pats gerai nufotografuotas kadras, paskutinė serijos foto matosi, kad šiek tiek kokybės atžvilgiu atsilieka nuo kitų ir apdirbimas nepadėjo (nesu profė) smile.gif
Atsakyti