Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 14 tema

QUOTE(inesaS @ 2009 02 10, 21:06)
Manau todel,kad ten kazkaip blogai jau tas rankinis nustatytas.Pas mane pvz.automatinis vos,vos skiriasi nuo rankinio.Manau,kad tau dar reikia pati aparata patyrineti mirksiukas.gif

QUOTE(Peperoni @ 2009 02 10, 21:07)
Ruste - turejo but atvirksciai smile.gif bet klausimas, kaip tam fotike tie dalykai reguliuojas...  g.gif

nu be pusės litro mano fotiko nesuprasi... doh.gif

persijungia ir tiek, na kaip mobiliake kokiam g.gif
išsirenki baltos sp balansą
*auto
*dienos lempa
*saulėta
*debesuota
*ir t.t.
Atsakyti
Stikline net salta i tavo foto ziureti.Labai idomus reportazas tau gavosi thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Rustė @ 2009 02 10, 21:09)
nu be pusės litro mano fotiko nesuprasi... doh.gif

persijungia ir tiek, na kaip mobiliake kokiam  g.gif
išsirenki baltos sp balansą
*auto
*dienos lempa
*saulėta
*debesuota
*ir t.t.

Ruste,va ten kur pas tave ir t.t zinok ir buna visi kiti nustatymai ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inesaS: 10 vasario 2009 - 21:11
Tik neapsisprendžiu dėl šitos g.gif kompozicija nepatinka, bet patinka man ji todėl, kad veiksmas matosi tarsi filmavimo aikštelės...išvis tą seriją regzdama jaučiausi lyg žiūrėčiau iš užkulisių į kokį tai filmą filmuojamą, todėl taip užkabino biggrin.gif

user posted image

Ir dar nesupratau, Peperoni, ką tu nori fotkint kaip aš? lotuliukas.gif aš jaučiuos diletante ph34r.gif Manau fotografuoji tu nuostabiai ir nėr čia ko tau kalbėt nesąmonių biggrin.gif
Atsakyti
arba nesuprantu kodel man taip neryskiai gaunas, atsilikau visiskai nuo jusu doh.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Duoma, šaunios nuotraukos. Visą kitą su laiku smile.gif Svarbu fotkini.

Stiklinee, wub.gif wub.gif wub.gif man graži tavo ledo serija. kaip rinkais nustatytmus? Ar viską rankinių keitei? Man va įdomu,kaip realiai fotkinant suspėti viską pakeisti, sužiūrėti ir nepražiopsoti gerų kadrų smile.gif

Atsakyti
Ojei ojei, kaip jus greit prirasot tema, vos speju vytis doh.gif
Nesuprantu kaip jus spejat....

tikrai, kaip kazkokia sekta, kazkusi sake doh.gif biggrin.gif
Negaliu negalvot apie fotofrafavima nei valandos doh.gif Lasiukai, tai net sapnavosi, jau aisku aptaret sia tema, bet papasakosiu savo sapna, gal pavasari pabandysim igivendint. sapnavau kaip fotkinu i balas lyjanti lietu biggrin.gif
Net filma ziuredama matau ne filmavima, o kiekvienam judesy ar veiksme sudetas nuotraukas, kompozicija, apsvietima...Ai ka as cia... biggrin.gif

Labai patiko Peperoni gelytes ant moters kuno wub.gif tikrai grazios nuotraukos.
Stiklines sveikuoliai thumbup.gif

Sveikos prisijungusios naujokes 4u.gif Malonu matyt pazistamus nikus, kaip Ruste mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Ninin @ 2009 02 10, 22:28)

Stiklinee,  wub.gif  wub.gif  wub.gif  man graži tavo ledo serija. kaip rinkais nustatytmus? Ar viską rankinių keitei? Man va įdomu,kaip realiai fotkinant suspėti viską pakeisti, sužiūrėti ir nepražiopsoti gerų kadrų smile.gif

Viską susireguliavau prieš fotikinimą. T.y. ten belaukdama ruonių smile.gif ir nekeitinėjau daugiau nieko...apšvietimas nesikeitė..ti nebuvo reikalo.
Atsakyti
Seklės Jūs seklės... ax.gif

QUOTE(Stikline @ 2009 02 10, 20:51)
Nu ką..bandau...trečia foto biggrin.gif šiaip man ji kokybės atžvilgiu ne itin, bet pati tinkamiausia serijai užbaigt...ruoniai išeina..pasirodymas baigtas  biggrin.gif visi renkasi savo "šmutkes" (kopėčias  lotuliukas.gif )

Jie visi išlipo? biggrin.gif

QUOTE(Stikline @ 2009 02 10, 21:14)
Tik neapsisprendžiu dėl šitos  g.gif  kompozicija nepatinka, bet patinka man ji todėl, kad veiksmas matosi tarsi filmavimo aikštelės...išvis tą seriją regzdama jaučiausi lyg žiūrėčiau iš užkulisių į kokį tai filmą filmuojamą, todėl taip užkabino biggrin.gif

Ai, man tai liuks kompozicija, nespačiai su ja ne pyragai. na, aišku, galėtų erdvės būti daugiau kairėje, bet iš esmės man jos tokios ledinės.

O Peperoni turbūt norėjo pagirti Tave už reportažines foto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Stikline @ 2009 02 10, 21:14)
Tik neapsisprendžiu dėl šitos  g.gif  kompozicija nepatinka, bet patinka man ji todėl, kad veiksmas matosi tarsi filmavimo aikštelės...išvis tą seriją regzdama jaučiausi lyg žiūrėčiau iš užkulisių į kokį tai filmą filmuojamą, todėl taip užkabino biggrin.gif

aisku ta kaire su trukumu erdves, bet kaip serijoj - tai super thumbup.gif

QUOTE(fizė @ 2009 02 10, 21:25)
arba nesuprantu kodel man taip neryskiai gaunas, atsilikau visiskai nuo jusu  doh.gif

fokusas ko gero negerai nustatytas... g.gif

QUOTE(Saulės pūga @ 2009 02 10, 21:38)
O Peperoni turbūt norėjo pagirti Tave už reportažines foto smile.gif

butent thumbup.gif wub.gif bet ko gero kiekvienam savas stilius... g.gif tau tikrai taikliai iseina reportazint ir miesta fotkint thumbup.gif wub.gif arkliukas taip sakant smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 10 vasario 2009 - 21:54
Stikline, man labai patiko ir tavo dvi paskutines nuotraukos - del spalvos, ryskumo ir nuotaikos. Na, o jei jau kabinetis, tai man jos truputi per daug is dangaus fotografuotos, noretusi, kad butu fotkinta is zemiau, gal nes pritupus. Manau, tai pridetu nuotraukoms dramatizmo - visgi ekstrymas vyksta biggrin.gif Basos kojos, salia - batai... biggrin.gif
Atsakyti
Peperoni, labai grazi ta nuogales foto su gelyte wub.gif Ziurejau ziurejau, kol iziurejau kas kur biggrin.gif

Stikline, ruoniai nuostabus, ir as taip noreciau moket fotkint bigsmile.gif

Lamella, labai fainiai tie dumai atrodo super, reiks kada isbandyt bigsmile.gif

Duoma, tu saunuole, jau pozuotojos nerealios thumbup.gif

Ruste, sveika prisijungus 4u.gif

Ir dar daug daug nuostabiu laseliu maciau, tik nepamenu kieno kas, saunuoles 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(Peperoni @ 2009 02 10, 21:54)
fokusas ko gero negerai nustatytas...  g.gif

gali but
o va cia siaip idedu, pirmi lasai gerai matosi g.gif

user posted image[
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fizė: 10 vasario 2009 - 22:05
QUOTE(inesaS @ 2009 02 10, 21:11)
Stikline net salta i tavo foto ziureti.Labai idomus reportazas tau gavosi thumbup.gif
Papildyta:

Ruste,va ten kur pas tave ir t.t zinok ir buna visi kiti nustatymai ax.gif

ok, išvardinsiu viską, pasakysit, kuri yra kuri

* auto
* saulėta
* debesuota
* dienos šviesos lempa
* šiluminė lempa (rusų kalba "накал лампа")
* saulėlydis
* rankinis

visi tikria veikia, ir keičiasi tie balansai, esu išbandžius su saulėlydžiais pajūry.
Atsakyti