Sveikos merginos!
Esu naujoke tarp skaitineju, vaisktineju, ziurineju...
Noreciau paklausti, kaip galima butu prisijungti prie jusu, domiuosi fotografija ir pati retkarciais pafotografuoju. Butu idomu paziureti jusu darbelius, pasimokyti, gal ka nors ir is savu parodyti...
beje, kalbat apie nuotraukytes, o as niekaip nerandu, kur jas apziureti
QUOTE(man-patinka-tyla @ 2009 02 10, 21:32)
Sveikos merginos!
Noreciau paklausti, kaip galima butu prisijungti prie jusu, domiuosi fotografija ir pati retkarciais pafotografuoju. Butu idomu paziureti jusu darbelius, pasimokyti, gal ka nors ir is savu parodyti...
sveika prisijungusi!
Skaityk pirma zinute ir viska suprasi.
QUOTE(Duoma @ 2009 02 10, 20:32)
Jetau, Almante K, ačiū tau.
Kas iš tų idėju, kai nėra techninio pasiruošimo. ; )
O tu gyvendink tas idėjas ir viskas, o ar išėjo, ar neišejo, pagalvosi kai persikelsi į kompiuterį. Kai suprasi kas blogai, perfotkinsi ir viskas. Įdėja bus įgyvendinta.
Kas iš tų idėju, kai nėra techninio pasiruošimo. ; )
O tu gyvendink tas idėjas ir viskas, o ar išėjo, ar neišejo, pagalvosi kai persikelsi į kompiuterį. Kai suprasi kas blogai, perfotkinsi ir viskas. Įdėja bus įgyvendinta.
patikek, pavydziu zmonems su fantazija, o siokiu tokiu techniniu igudziu galima igyti cia, SM o man irgi ner taip lengva igyvendinti savo idejas, kadangi neturiu net elementariausio apsvietimo, isskyrus dienos sviesa o ir modeliu truksta, MB net i fotiko puse paziuret negali, nebent pirmas jei pafotkint ka reikia
O jeigu dar diena pasiniaukusi, tai gali net nebandyt fotkint...
Mes irgi šiandien po namus su staline lempa lankstėm. ; D
Su pozuotojais tai tikrai sunkiai...
Mano brolis irgi nuo fotoaparato bėga.
mėginu rodytis,
pirmas automatas, antras lemputė, trečias rankinis. jei ne taip supratau užduotį, rašykit.
apšvietimas kambario lempa, be blykstės (natūralaus, ryt dieną ieškosiu)
Nu ką..bandau...trečia foto šiaip man ji kokybės atžvilgiu ne itin, bet pati tinkamiausia serijai užbaigt...ruoniai išeina..pasirodymas baigtas visi renkasi savo "šmutkes" (kopėčias )
QUOTE(Loreli @ 2009 02 10, 17:56)
oi Nikke, visai sumenkinai čia save be reikalo . Tavo meškinas liuks. Kažkaip niekur apie tokį fotografavimą nebuvau užtikus. Jau esiu ir aš bandyti. O gal net visai nebloga tema būtų ND
man irgi idomu butu pabandyti, bet deja mano muilinukei truksta siek tiek funkciju sitam reikalui igivendint
QUOTE(lamella @ 2009 02 10, 18:58)
gerai gavosi, lyg sokancia ilgaplauke...
QUOTE(Peperoni @ 2009 02 10, 20:10)
nzn kaip as taip matau... man va tokius dalykus iseina fotkint, o va tokiu kaip Stikline - nea... o noreciau... reik matyt praktikos...
na kiekvienas mato savaip, tuo ir yra isskirtinis, pavydziu baltai, zaviuosi ne tik tokiu matymu bet ir gebejimu tai padaryti/nufotografuoti/pateikti.
Papildyta:
QUOTE(Rustė @ 2009 02 10, 20:51)
mėginu rodytis,
pirmas automatas, antras lemputė, trečias rankinis. jei ne taip supratau užduotį, rašykit.
apšvietimas kambario lempa, be blykstės (natūralaus, ryt dieną ieškosiu)
pagal viska turetu but atvirksciai,
naturaliausia spalva turetu but prie rankinio.
QUOTE(liamuna @ 2009 02 10, 20:55)
pagal viska turetu but atvirksciai,
o kodėl man taip gavosi
su mano krūtu fotiku, viskas kitaip
QUOTE(Duoma @ 2009 02 10, 20:48)
O jeigu dar diena pasiniaukusi, tai gali net nebandyt fotkint...
tu nors staline lempa turi, o as jokios, tik tos kuriuos lubose kabo turejau nebloga halogenine pastatoma, taciau ji kazkokius stebuklingu budu suluzo ir teko ismesti
labas vakarelis,
oi tik speju paskaitinet ir tai ne viska , o apie fotografavima net kalbu nera O taip norisi. Dabar siaip ne taip atradau laisva minutele, pabandziau vandeni pafotkint, tai fantazijos nulis. Ale pakisau antina po vandeniu.
oi tik speju paskaitinet ir tai ne viska , o apie fotografavima net kalbu nera O taip norisi. Dabar siaip ne taip atradau laisva minutele, pabandziau vandeni pafotkint, tai fantazijos nulis. Ale pakisau antina po vandeniu.
QUOTE(Rustė @ 2009 02 10, 20:56)
Manau todel,kad ten kazkaip blogai jau tas rankinis nustatytas.Pas mane pvz.automatinis vos,vos skiriasi nuo rankinio.Manau,kad tau dar reikia pati aparata patyrineti
QUOTE(Stikline @ 2009 02 10, 20:51)
Nu ką..bandau...trečia foto šiaip man ji kokybės atžvilgiu ne itin, bet pati tinkamiausia serijai užbaigt...ruoniai išeina..pasirodymas baigtas visi renkasi savo "šmutkes" (kopėčias )
nu gerai tu cia zurnalistine tokia serija gavos - man patinka - ypac tas leeeeeedas
Ruste - turejo but atvirksciai bet klausimas, kaip tam fotike tie dalykai reguliuojas...