Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 14 tema

Sveikos merginos!
Esu naujoke tarp supermama.gif skaitineju, vaisktineju, ziurineju...
Noreciau paklausti, kaip galima butu prisijungti prie jusu, domiuosi fotografija ir pati retkarciais pafotografuoju. Butu idomu paziureti jusu darbelius, pasimokyti, gal ka nors ir is savu parodyti...
beje, kalbat apie nuotraukytes, o as niekaip nerandu, kur jas apziureti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(man-patinka-tyla @ 2009 02 10, 21:32)
Sveikos merginos!
Esu naujoke tarp supermama.gif skaitineju, vaisktineju, ziurineju...
Noreciau paklausti, kaip galima butu prisijungti prie jusu, domiuosi fotografija ir pati retkarciais pafotografuoju. Butu idomu paziureti jusu darbelius, pasimokyti, gal ka nors ir is savu parodyti...
beje, kalbat apie nuotraukytes, o as niekaip nerandu, kur jas apziureti blush2.gif

sveika prisijungusi! 4u.gif
Skaityk pirma zinute ir viska suprasi. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Duoma @ 2009 02 10, 20:32)
Jetau, Almante K, ačiū tau.  4u.gif  4u.gif
Kas iš tų idėju, kai nėra techninio pasiruošimo. ; )
O tu gyvendink tas idėjas ir viskas, o ar išėjo, ar neišejo, pagalvosi kai persikelsi į kompiuterį. Kai suprasi kas blogai, perfotkinsi ir viskas. Įdėja bus įgyvendinta.  4u.gif

patikek, pavydziu zmonems su fantazija, o siokiu tokiu techniniu igudziu galima igyti cia, SM smile.gif o man irgi ner taip lengva igyvendinti savo idejas, kadangi neturiu net elementariausio apsvietimo, isskyrus dienos sviesa biggrin.gif o ir modeliu truksta, MB net i fotiko puse paziuret negali, nebent pirmas jei pafotkint ka reikia smile.gif
Atsakyti
O jeigu dar diena pasiniaukusi, tai gali net nebandyt fotkint... doh.gif
Mes irgi šiandien po namus su staline lempa lankstėm. ; D
Su pozuotojais tai tikrai sunkiai... schmoll.gif
Mano brolis irgi nuo fotoaparato bėga.
biggrin.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image
user posted image

mėginu rodytis,
pirmas automatas, antras lemputė, trečias rankinis. jei ne taip supratau užduotį, rašykit. blush2.gif

apšvietimas kambario lempa, be blykstės (natūralaus, ryt dieną ieškosiu)
Atsakyti
Nu ką..bandau...trečia foto biggrin.gif šiaip man ji kokybės atžvilgiu ne itin, bet pati tinkamiausia serijai užbaigt...ruoniai išeina..pasirodymas baigtas biggrin.gif visi renkasi savo "šmutkes" (kopėčias lotuliukas.gif )

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Loreli @ 2009 02 10, 17:56)
oi Nikke, visai sumenkinai čia save be reikalo  smile.gif . Tavo meškinas liuks. Kažkaip niekur apie tokį fotografavimą nebuvau užtikus. Jau esiu ir aš bandyti. O gal net visai nebloga tema būtų ND

man irgi idomu butu pabandyti, bet deja mano muilinukei truksta siek tiek funkciju sitam reikalui igivendint blush2.gif

QUOTE(lamella @ 2009 02 10, 18:58)
Jau lašai užkniso tai bandžiau dūmus gaudyt. biggrin.gif

gerai gavosi, lyg sokancia ilgaplauke... rolleyes.gif

QUOTE(Peperoni @ 2009 02 10, 20:10)

nzn kaip as taip matau...  g.gif  man va tokius dalykus iseina fotkint, o va tokiu kaip Stikline - nea...  unsure.gif  o noreciau...  wub.gif  reik matyt praktikos...  g.gif

na kiekvienas mato savaip, tuo ir yra isskirtinis, pavydziu baltai, zaviuosi ne tik tokiu matymu bet ir gebejimu tai padaryti/nufotografuoti/pateikti. wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Rustė @ 2009 02 10, 20:51)

mėginu rodytis,
pirmas automatas, antras lemputė, trečias rankinis. jei ne taip supratau užduotį, rašykit. blush2.gif 

apšvietimas kambario lempa, be blykstės (natūralaus, ryt dieną ieškosiu)

pagal viska turetu but atvirksciai, g.gif
naturaliausia spalva turetu but prie rankinio. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(liamuna @ 2009 02 10, 20:55)
pagal viska turetu but atvirksciai,  g.gif
naturaliausia spalva turetu but prie rankinio.  smile.gif

o kodėl man taip gavosi g.gif

su mano krūtu new_russian.gif fotiku, viskas kitaip doh.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Duoma @ 2009 02 10, 20:48)
O jeigu dar diena pasiniaukusi, tai gali net nebandyt fotkint...  doh.gif
Mes irgi šiandien po namus su staline lempa lankstėm. ; D
Su pozuotojais tai tikrai sunkiai...  schmoll.gif
Mano brolis irgi nuo fotoaparato bėga.
biggrin.gif

tu nors staline lempa turi, o as jokios, tik tos kuriuos lubose kabo biggrin.gif turejau nebloga halogenine pastatoma, taciau ji kazkokius stebuklingu budu suluzo ir teko ismesti sad.gif
Atsakyti
labas vakarelis,

oi tik speju paskaitinet ir tai ne viska blush2.gif , o apie fotografavima net kalbu nera doh.gif O taip norisi. Dabar siaip ne taip atradau laisva minutele, pabandziau vandeni pafotkint, tai fantazijos nulis. Ale pakisau antina po vandeniu. blush2.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2009 02 10, 20:56)
o kodėl man taip gavosi  g.gif

su mano krūtu new_russian.gif fotiku, viskas kitaip doh.gif  blink.gif

Manau todel,kad ten kazkaip blogai jau tas rankinis nustatytas.Pas mane pvz.automatinis vos,vos skiriasi nuo rankinio.Manau,kad tau dar reikia pati aparata patyrineti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Stikline @ 2009 02 10, 20:51)
Nu ką..bandau...trečia foto biggrin.gif šiaip man ji kokybės atžvilgiu ne itin, bet pati tinkamiausia serijai užbaigt...ruoniai išeina..pasirodymas baigtas  biggrin.gif visi renkasi savo "šmutkes" (kopėčias  lotuliukas.gif )

nu gerai tu cia biggrin.gif thumbup.gif zurnalistine tokia serija gavos - man patinka - ypac tas leeeeeedas smile.gif wub.gif

Ruste - turejo but atvirksciai smile.gif bet klausimas, kaip tam fotike tie dalykai reguliuojas... g.gif
Atsakyti