Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 14 tema

QUOTE(Rustė @ 2009 02 10, 20:49)
ok, nieko nedaryta, tiesiog pyškinta,  apšvietimas buvo žydras - lemputės po vandeniu.  doh.gif

Man spalvos gražios ax.gif
Atsakyti
QUOTE(almantė_k @ 2009 02 10, 19:56)
didesne fotke daug geriau ziurisi bigsmile.gif as irgi kai neturiu ideju, tai fotkinu bileka. pazaidziu su nuotraukos gyliais, pvz atsidarau diafragma ir fokusuoju i kojos pirsta, kad daiktai uz jo butu issilieje biggrin.gif kartais tokia praktika buna naudinga smile.gif

didesnė daug geriau atrodo.
čia mėginau rasos lašus, bet irgi kažkas ne taip su fokusais doh.gif

http://i23.photobuck...as/PIC_5630.jpg

juolab su blykste čia, be jos būtų kažkaip gal gražiau.

ainu baltų daiktų fotkyt pioneer.gif
Atsakyti
QUOTE(almantė_k @ 2009 02 10, 20:56)
pvz atsidarau diafragma ir fokusuoju i kojos pirsta, kad daiktai uz jo butu issilieje biggrin.gif kartais tokia praktika buna naudinga smile.gif

lotuliukas.gif Ir aš taip darau doh.gif
Atsakyti
Peperoni, fotoaparato nepadėk nei sekudnei į šalį smile.gif super tau išeina. Aš tai baltu pavydu pavydžiu žmonėm su tokiu matymo kampu, ir pastebėk tu man taip ir išjausk ir dar perteik smile.gif Matai, kiek visoms merginoms darbo davei smile.gif aš iš pradžių irgi nesupratau kas ten prie ko smile.gif bet kadras tai labai gražus ir spalvos labai tinkamos. 4u.gif

Duoma, perfotografuot tikrai teks smile.gif mintis nebloga, bet galvų ir galūnių nekapok, geriau jau knygų pamažink smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Almante K, baccardi, Nu žiūrėsim, jei bus dar tokių fotosesijų, reiks bandyt perfotografuot. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Baccardi @ 2009 02 10, 20:00)
Peperoni, fotoaparato nepadėk nei sekudnei į šalį smile.gif super tau išeina. Aš tai baltu pavydu pavydžiu žmonėm su tokiu matymo kampu, ir pastebėk tu man taip ir išjausk ir dar perteik smile.gif Matai, kiek visoms merginoms darbo davei smile.gif aš iš pradžių irgi nesupratau kas ten prie ko smile.gif bet kadras tai labai gražus ir spalvos labai tinkamos.  4u.gif

4u.gif
stengiuos nepadet... blush2.gif smile.gif aciu smile.gif nzn kaip as taip matau... g.gif man va tokius dalykus iseina fotkint, o va tokiu kaip Stikline - nea... unsure.gif o noreciau... wub.gif reik matyt praktikos... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Duoma @ 2009 02 10, 20:44)
va, draugei galvos nenukirst neišejo.  verysad.gif
Nes tada knygos visiškai nebesimatytų.
Alkūnės ir taip buvo galiukas nukąstas, todėl dar biški pakirpau.  ax.gif 
O patraukt fotoaparato atgal neišėjo, nes jau siena buvo. ;/

tai fotoaparata padek vertikaliai smile.gif tada tilps ir drauge ir knygos. smile.gif arba sudeliok kitaip knygas wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Duoma @ 2009 02 10, 20:08)
Almante K, baccardi, Nu žiūrėsim, jei bus dar tokių fotosesijų, reiks bandyt perfotografuot.  4u.gif

tu esi SAUNUOLE kad tiek ideju turi, ir kad bandai jas igynendint, ne taip kaip as, kitu fotkes komentuoju o savo nesugebu net nufotkint smile.gif

Ruste, tavo rasos lasiukai tikrai faini, tokie ryskus smile.gif
Atsakyti
Ačiu tau, stebukle. 4u.gif
Atsakyti
dar norejau paklaust, ar bus ND tema autoprotretas? man atrodo turiu nebloga ideja blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(almantė_k @ 2009 02 10, 20:26)
Ruste, tavo rasos lasiukai tikrai faini, tokie ryskus smile.gif

dėkui, bandysiu, stengiuos ir kitaip ką nors smile.gif

regis baltus padariau, dirbtinėj kambario šviesoj bigsmile.gif

jei teisingai supratau užduotį g.gif
Atsakyti
Jetau, Almante K, ačiū tau. 4u.gif 4u.gif
Kas iš tų idėju, kai nėra techninio pasiruošimo. ; )
O tu gyvendink tas idėjas ir viskas, o ar išėjo, ar neišejo, pagalvosi kai persikelsi į kompiuterį. Kai suprasi kas blogai, perfotkinsi ir viskas. Įdėja bus įgyvendinta. 4u.gif
Atsakyti