Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 14 tema

Oi, Sadi, Peperoni, labai aciu, kad mane palaikot ir paskatinat, bet jus net neisivaizduojat, kokia as zalia, is visu zaliu pati zaliausia... Man reiketu ne cia dalyvauti, o atsidaryti savo tema "Parengiamasis kursas i pradziamoksli". biggrin.gif As va ka tik nauja fotika nusipirkau, skaitau instrukcija kaip didziausia stebukla... Teorijos zinios is viso nulines. schmoll.gif Tiesiog pasirode idomiau zaisti su islaikymu, o ne nuosekliai mokytis nuo paprasciausiu dalyku, kuriu vis dar nemoku. blush2.gif O ir laiko fotografijai galiu skirti minimaliai. Na, bet viskam savas laikas. Dabar jusu nuotraukom pasigroziu. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 02 10, 16:31)
O as komentuodama ir skaitydama komentarus supratau,kad jei zmogus idejo sita is daug,daug kadru atrinkta foto,tai ji jam kazkuo ipatinga ir reikia gerbti jo pasirinkima.As nieko pries, pasakyti,kad per tamsu,per sviesu,tas taskiukas maiso,gal isklonuok,viskas cia gerai.Bet kai pasakoma,kad as statyciau ten,apzsviesciau taip,pakirpciau anaip,tai juk visiskai kitoks varijantas gaunasi,kuri beje,sekmingai gali nupiskinti ir patekti kaip savo nuotrauka komentuojantis zmogus.

esmę supratau pioneer.gif bet kardinaliai pasikeisti nepažadu, nes pvz daugumos mėgiamas pasakymas yra "pakirpčiau", o ne "pakirpk" mirksiukas.gif man tai kaip tik švelniau skamba, nes tas "pakirpk" kaip liepiamoji forma gaunasi g.gif ai, čia jau filosofijos ir žodžių žaismas irnesakyk.gif
Atsakyti
su trim daiktais trečio niekaip nepadarau sad.gif

o su baltu tai ką reiškia "custom"

kuris čia ?
Atsakyti
neprieik pora valandu, tai vel kiek prirasyta doh.gif

aha lasiukuose yra fotkiu visai nepakomentuotu unsure.gif

QUOTE(liamuna @ 2009 02 10, 15:26)
o man antroje vidury kaip ir vezliukas vaidenasi  blush2.gif

bigsmile.gif 4u.gif
QUOTE(Teira @ 2009 02 10, 16:17)
Nerealu wub.gif  thumbup.gif Ir dar su muiline, nu sakes, negalvojau kad taip imanoma bigsmile.gif

imanoma imanoma blush2.gif netycia gaunasi cool.gif

Ruste, custum, tai rankinis baltos spalvos balanso nustatymas, bet abejoju ar pas tave bus, mano muilinej tai nera schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Nikkė @ 2009 02 10, 17:11)
Oi, Sadi, Peperoni, labai aciu, kad mane palaikot ir paskatinat, bet jus net neisivaizduojat, kokia as zalia, is visu zaliu pati zaliausia... Man reiketu ne cia dalyvauti, o atsidaryti savo tema "Parengiamasis kursas i pradziamoksli".  biggrin.gif As va ka tik nauja fotika nusipirkau, skaitau instrukcija kaip didziausia stebukla... Teorijos zinios is viso nulines.  schmoll.gif Tiesiog pasirode idomiau zaisti su islaikymu, o ne nuosekliai mokytis nuo paprasciausiu dalyku, kuriu vis dar nemoku.  blush2.gif O ir laiko fotografijai galiu skirti minimaliai. Na, bet viskam savas laikas. Dabar jusu nuotraukom pasigroziu.  biggrin.gif

oi Nikke, visai sumenkinai čia save be reikalo smile.gif . Tavo meškinas liuks. Kažkaip niekur apie tokį fotografavimą nebuvau užtikus. Jau esiu ir aš bandyti. O gal net visai nebloga tema būtų ND
Atsakyti
QUOTE(Valetta @ 2009 02 10, 17:41)
Ruste, custum, tai rankinis baltos spalvos balanso nustatymas, bet abejoju ar pas tave bus, mano muilinej tai nera  schmoll.gif

rankinis yra, reikia pabandyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2009 02 10, 17:59)
rankinis yra, reikia pabandyti smile.gif

Tai ne tokia prasta tavo muilinė smile.gif Mano senojoje tai rankinio WB nustatymo nebuvo.
Atsakyti
Cia kazkas i lasu tema biggrin.gif bet fokusas ne i lasus verysad.gif

user posted image

reik kazkada nunesti matrica isvalyti, nes nervuoja plaukas ir juodas taskas doh.gif
Atsakyti
Jau lašai užkniso tai bandžiau dūmus gaudyt. biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Viskas nebegaliu, noriu pamatyti jūsų lašiukus. wub.gif Ryt darbuosimės.
Šiandien pas mane buvo fotostudija. biggrin.gif
Užsidėjom ant durų baltą paklodę, kad fonas vienspalvis būtų. biggrin.gif
Bet nerodysiu tų, nes kokybės visišiai nėra. doh.gif
O fotoaparate visai neblogai atrodė.
šitoj nuotraukoj irgi ta kokybė bloga. Ir fokusas ne ten kur tūrėtų būti.
Tačiau šeip gal ir neblogai gavosi.
Man patinka kairės merginos (Agnietės) ranka. : }
Tačiau labai nepatinka mano rankos. Kažkaip durnai sudėtos.
Bet be visų šitų nesklandumu, foto man patinka. blush2.gif

user posted image

Tik gal truputį per tamsi, bet norėjau, kad kuo mažiau matytųsi fonas. Kad juodas būtų. Bet vistiek matosi biški.

lamella, O geras, man patinka. wub.gif
Atsakyti
Duoma, a ko taip viska suspaudei? draugei galva i ranka nukapojai, sau ranka doh.gif biggrin.gif siaip pozuot tai mokat, mokat, negali sakyt biggrin.gif ale fotkinima tai reiktu pakartot smile.gif

Lamella, dumai visai patinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Duoma @ 2009 02 10, 20:19)

Šita nuotrauka man ir man atrodo įdomi drinks_cheers.gif
Atsakyti