Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 14 tema

QUOTE(inesaS @ 2009 02 10, 16:43)
Verta mirksiukas.gif Mergaites,kurioj temoj nepamenu ir kuri pazengusi mums irode,kad galima ir su muiliniu muiline ir kava nufotkinti ir tris daiktus?

dėl trijų daiktų tai įsitikinau, kad du tai tikrai įmanoma, bet va su kitais... g.gif
baltos spalvos balansas derinasi, ekpozametras keičiasi, ryškumas (nežinau ar tiksliai išverčiau, rusiškai "rezkost" vadinasi) irgi keičiasi.
zoomas, kas be ko, artuminis fotografavimas yra.

nepabėgsiu jei pasižadėsite labai manęs nebarti už nekokybę blush2.gif

o jei kas tuoj visas užbaninsiu new_russian.gif

juokaju gi ax.gif nekreipkit dėmesio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 02 10, 16:43)
Verta mirksiukas.gif Mergaites,kurioj temoj nepamenu ir kuri pazengusi mums irode,kad galima ir su muiliniu muiline ir kava nufotkinti ir tris daiktus?

Dejavu rode - berods antroj ar trecioj temoj mirksiukas.gif

------------

Beje, mergaites, a kur jus grazios moters kune istvirkima randat biggrin.gif tongue.gif gausit lupt uz toki poziuri biggrin.gif nono.gif
Papildyta:
QUOTE(Rustė @ 2009 02 10, 16:47)

o jei kas tuoj visas užbaninsiu new_russian.gif

juokaju gi  ax.gif  nekreipkit dėmesio  4u.gif

tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 02 10, 16:46)
o vilties isgyti nauja - turbut nrlabai yra?  unsure.gif  g.gif

eina eina, bet be galo myliu šitą fotiką, nu nėra jos toks kaka kaip atrodo...

su geru apšvietimu gaunasi visai baika (tik ne iki galo neatsidariusio objektyvo nepastebėjau doh.gif )

http://i23.photobuck...is/PIC_5693.jpg

man reikia susikaupti naujam daiktui... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2009 02 10, 17:50)

Patiesinus horizontą visai nieko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Peledike @ 2009 02 10, 16:24)
o kas trukdo komentuoti  cool.gif
aš per kiaušų ND jaučiu per daug prisikabinėjau, šiokį tokį kompleksą (kad man viskas negerai) įsivariau ir pasižadėjau sau per šiuos ND truputį valdytis  blush2.gif 

bet kaip sunku bus vertinti  doh.gif  su kiaušais kažkaip paprasčiau buvo  doh.gif

As pvz bijau nukomentuoti i lankas.. dar baisu supainioti terminus ir t.t.. tokiu budu suklaidinti zmogu blush2.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2009 02 10, 16:50)

su geru apšvietimu gaunasi visai baika (tik ne iki galo neatsidariusio objektyvo nepastebėjau doh.gif )

thumbup.gif thumbup.gif

QUOTE(boruzka @ 2009 02 10, 16:53)
As pvz bijau nukomentuoti i lankas.. dar baisu supainioti terminus ir t.t.. tokiu budu suklaidinti zmogu  blush2.gif  unsure.gif

nieko - ir gimsta esme gi klaidose, gincuose mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Stikline @ 2009 02 10, 16:51)
Patiesinus horizontą visai nieko biggrin.gif

ot ir nepastebėjau... doh.gif doh.gif

vienžo einu mūčysiu ką nors gal padarysiu aš su ta savo muilinių muiline tongue.gif
Atsakyti
Ruste - visai nieko gi thumbup.gif

o cia mes greit tau padesim susikaupt tam naujam daiktui biggrin.gif tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 10 vasario 2009 - 16:58
QUOTE(Peperoni @ 2009 02 10, 16:58)
Ruste - visai nieko gi  thumbup.gif

o cia mes greit tau padesim susikaupt tam naujam daiktui  biggrin.gif  tongue.gif

finansiškai irgi tongue.gif

juokaju tongue.gif

(suplanuota pirkti indaplovė...siaubekas, išsiplėšiu dabar dėl dviejų daiktų...MB tai nieko nesakys, ale šiaip...)

šiaip reikia pabandyti ką ta mano muilinė moka, nes tikiu, kad gal ir aš ką jum čia parodysiu gero, tinkamo ir kokybiško smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaktuke @ 2009 02 10, 14:32)

Vakar portretus kūdroj bežiūrinėdama toooookį portretą pamačiau, nu ilgai išsižiojus ilgai sėdėjau ir miegoti jis man nedavė. Apdirbimas nerealus, vis masčiau kaip taip padaryti, idėja superinė, modelis pasiruošęs preciziškai, fotografas padirbėjo iš širdies. Kaip norėčiau tokio portreto.

aha man irgi sis portretas labai krito i aki,dar kuri keleta min.galvojau.kad senovinis blush2.gif labai suzavejo modelio veido israiska ir aisku apdirbimas

QUOTE(Peperoni @ 2009 02 10, 14:39)
Merginos cia gi musu Saules Pugos proseneles auto  biggrin.gif

taip ir itariau rolleyes.gif labai jau israiskingas modelis wub.gif

QUOTE(Nikkė @ 2009 02 10, 14:56)
Kas nors gelbekit padekit! scare.gif Mane isdure! fear.gif Niekas neperspejo, kad pries ieinant I ND albuma butina pasikonsultuoti su gydytoju arba vaistininku doctor.gif , antraip gali kilti stiprus pasalinis poveikis sveikatai! wacko.gif Jusu nuotrauku perziurejimas buvo akivaizdus smugis mano psichinei ir fizinei sveikatai. Reikalauju atimti is manes pswd ir uzblokuoti mano priejima prie sios temos! swoon.gif

lotuliukas.gif oi kaip tave suprantu lotuliukas.gif mane kas kart apima sokas t.p. cool.gif

QUOTE(Rico @ 2009 02 10, 16:59)
Laba diena, ir as noreciau jungtis  4u.gif kadangi kaip tik dar naujokiu atsirado, tai kartu drasiau jungtis, nes anksciau kiek skaitinejau buvo nedrasu i jusu pokalbius jungtis  ax.gif

sveikute prisijungusi mirksiukas.gif

QUOTE(Rustė @ 2009 02 10, 17:56)

vienžo einu mūčysiu ką nors gal padarysiu aš su ta savo muilinių muiline tongue.gif

thumbup.gif poziuris mirksiukas.gif pamatysi ir ismucysi mirksiukas.gif
Atsakyti
As vel prie to pacio, sakau gal ir mano muiline pagerinta g.gif ? Kaip cia suzinoti, kas turi buti pagerintoje? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2009 02 10, 16:50)
eina eina, bet be galo myliu šitą fotiką, nu nėra jos toks kaka kaip atrodo...

visai fainos spalvos sitoj fotkej, tik kreivas horizontas vercia galva pakreipti smile.gif
Atsakyti