Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 14 tema

QUOTE(Peledike @ 2009 02 10, 16:24)
o kas trukdo komentuoti  cool.gif
aš per kiaušų ND jaučiu per daug prisikabinėjau, šiokį tokį kompleksą (kad man viskas negerai) įsivariau ir pasižadėjau sau per šiuos ND truputį valdytis  blush2.gif 

bet kaip sunku bus vertinti  doh.gif  su kiaušais kažkaip paprasčiau buvo  doh.gif

O as komentuodama ir skaitydama komentarus supratau,kad jei zmogus idejo sita is daug,daug kadru atrinkta foto,tai ji jam kazkuo ipatinga ir reikia gerbti jo pasirinkima.As nieko pries, pasakyti,kad per tamsu,per sviesu,tas taskiukas maiso,gal isklonuok,viskas cia gerai.Bet kai pasakoma,kad as statyciau ten,apzsviesciau taip,pakirpciau anaip,tai juk visiskai kitoks varijantas gaunasi,kuri beje,sekmingai gali nupiskinti ir patekti kaip savo nuotrauka komentuojantis zmogus.
Atsakyti
QUOTE(Sadi @ 2009 02 10, 15:14)
nu jau muilinė..... ne muilinė, o PGM. Mano toks pats  mirksiukas.gif

Sveiki atvykę naujokai  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Dekui 4u.gif o jis veidrodinis? blush2.gif reiks ir man susirasti instrukcija ax.gif

QUOTE(inesaS @ 2009 02 10, 15:23)
Pagerinta Muiline mirksiukas.gif Pavydziu,kad jus atrandat,kad jusu fotikai ne tokie prasti.As pamenu,tai labai nusivyliau,kad pas mane ne veidrodinis doh.gif  lotuliukas.gif

As galvojau pusiau gera muiline blush2.gif
va, dabar jau galiuosi, kad nepirkau EOS, kur su prisukamu objektyvu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sadi @ 2009 02 10, 15:27)
hmmm, o kas tada SP kūdroj? galvojau kad ji ir yra blush2.gif

o man atrodo Daina B., gi po nuotrauka parašyta.

Nu Peperoni tai tiksliai galvosūkį uždavei su ta kompozicija, nu aš tai baisiai neištvirkus, nes ten kur krūtis, tai galvojau, kad petis doh.gif ilgai žiūrėjau kaip čia tas kūnas "sudėliotas" lotuliukas.gif
Atsakyti
va dabar poriėjau oprie išvados, kodėl taip ilgai delsiau sad.gif

pati pirma užduotis.. kaip atlikti, jei fotikas to nedaro?

1. Fotografuojam kokį nors daiktą nekeisdami atstumo iki objekto, nezūmindami, tik kaitaliodami diafragmą. Didžiausia, mažesnė, dar mažesnė... (Mažindami diafragmą didinkit iso).

nei ISO nenusistato, nei diafragma kaitaliojasi sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Rico @ 2009 02 10, 16:32)
Dekui  4u.gif o jis veidrodinis?  blush2.gif reiks ir man susirasti instrukcija  ax.gif
As galvojau pusiau gera muiline  blush2.gif
va, dabar jau galiuosi, kad nepirkau EOS, kur su prisukamu objektyvu  blush2.gif

Rico,skaudi tema,bet as save nuraminau,kad su pagerinta muikine nesugebu fotografuoti,ka jau cia veidrodinis.Ateis laikas ir jam,bet tada jau bent turesiu supratima kas ir su kuo valgoma mirksiukas.gif Is musu fotiku,daug ka galima isspausti.O beje jai kas nepavyksta,tai labai smagu pasakyti,kad cia ne as kalta o fotikas. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2009 02 10, 17:36)
va dabar poriėjau oprie išvados, kodėl taip ilgai delsiau sad.gif

pati pirma užduotis.. kaip atlikti, jei fotikas to nedaro?

1. Fotografuojam kokį nors daiktą nekeisdami atstumo iki objekto, nezūmindami, tik kaitaliodami diafragmą. Didžiausia, mažesnė, dar mažesnė... (Mažindami diafragmą didinkit iso).

nei ISO nenusistato, nei diafragma kaitaliojasi sad.gif

Uj tai pas tave nėra visai rankinio valdymo programų, tik auto smile.gif juoda juoda muilinė.
Atsakyti
inesaS, visumoj drinks_cheers.gif

nu jus duodat, as jokiu moterisku atributu toj foto nematau blink.gif is vis nikaip neatrinaku kas kur -net dabar, kai viskas susakyta blush2.gif blush2.gif zodziu, as dar labai toli blush2.gif lotuliukas.gif nu pagaliua iziurejau thumbup.gif nu sakes wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonda: 10 vasario 2009 - 16:38
QUOTE(Stikline @ 2009 02 10, 16:37)
Uj tai pas tave nėra visai rankinio valdymo programų, tik auto  smile.gif  juoda juoda muilinė.

sakiau... angel_sadangel.gif

net nežinau ar verta čia toliau kažką daryti sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2009 02 10, 16:39)
sakiau...  angel_sadangel.gif

Verta mirksiukas.gif Mergaites,kurioj temoj nepamenu ir kuri pazengusi mums irode,kad galima ir su muiliniu muiline ir kava nufotkinti ir tris daiktus?
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2009 02 10, 17:39)

Verta aišku smile.gif bet garantuoju, kad prireiks naujo fotiko greit biggrin.gif
Atsakyti

vis tiek bandyk smile.gif su diafragma tiesa, tikrai nesigaus... g.gif nors gali pabandyti isijungti portreto arba makro rezima... g.gif bat gali pavaiksciot arciau-toliau - tikrai turi gautis wink.gif

taip yra kompoziciniai dalykai, kas taipogi pagrazina foto smile.gif nenusimink labai ir nenuleisk ranku wink.gif

o vilties isgyti nauja - turbut nrlabai yra? unsure.gif g.gif
Atsakyti

verta tikrai mirksiukas.gif as ne taip senai irgi turejau tokio tipo olympusa -ir visai nieko buvo -imanoma isspaust kai ka tikrai imanoma...pvz lasai super ejos thumbup.gif
aisku, labai greit ir naujo uzsimanaiu blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonda: 10 vasario 2009 - 16:47