QUOTE(litlestar @ 2011 06 16, 23:01)
Sveikos, matau jau seniai niekas nesilanko sioje temoje. Tai va siandien su dukrtyte nunesem atestata i VDG, tai ji labai jaudinasi ar priims ar ne nes jos vidurkis 7,6 tai sunkokai, jai labai sunkiai sekasi kalbos, ji daugiau prie meno, matematika irgi neblogai kerta, fizika-7 chemija-7, as irgi jaudinuosi, man nelabai patinka kad ji taip mokslus atleido, nes mes su vyru buvo visus metus isvazeve i airija dirbti nes cia lietuvoje neimanoma. tai ji gyveno kaime ir ejo i to kaimo mokykla, niekas jos nespaude ant mokslu turbut pajuto laisve. tai dabar nezinom kaip ar priims su tokiu vidurkiu ar ne. apie mokykla girdejau nemazai geru atsiliepimu tai ji man patiko tik dukrele labai bijo eiti, nes nauja klase, galvoja kad nepritaps... O ka jus manot ar priims su tokiu vidurkiu ar ne. dar galvojam eiti i eduardo balsio menu gimnazija.
Na ar priims priklausys kiek mokinių bus norinčiu į šią mokyklą ir kiek klasių formuos. Mano dukra baigė I klasę gimnazijos šioje mokykloje tai labai patenkinta, klasė stipri visi stengiasi mokytis taigi yra kur temtis. Ir šiaip mokytojai man patinka šioje mokykloe, labai patenkinta, kad mokosi būtent šioje mokykloje.