Sveikutės
Šiandien visą nakty beveik manoji nemiegojo,ryte drebedama išėjo.Irgi sakiau,gal einam kartu,bet pasižiūrėjo savo tokiu žvilgsniu,tai suprask:mama,ką tu čia nusišneki.
Parėjus tokia sako:"ten visi tokie drąsūs,visi su draugais,o aš kaip "grybė" viena."Vargšas mano vaikas.Bet atrodo laiminga,klasė visai nebloga atrodo,pasakojo,kad bernų gražių yra .Dabar dėl rytojaus dreba.
Bialetti,Juračiuks,kaip jusiškėms sekėsi?
Mes tai į pirmą C.O jūs?
Sekmės visoms pirmokams
QUOTE(Saulyte;) @ 2009 09 01, 22:37)
Sveikutės
Šiandien visą nakty beveik manoji nemiegojo,ryte drebedama išėjo.Irgi sakiau,gal einam kartu,bet pasižiūrėjo savo tokiu žvilgsniu,tai suprask:mama,ką tu čia nusišneki.
Parėjus tokia sako:"ten visi tokie drąsūs,visi su draugais,o aš kaip "grybė" viena."Vargšas mano vaikas.Bet atrodo laiminga,klasė visai nebloga atrodo,pasakojo,kad bernų gražių yra .Dabar dėl rytojaus dreba.
Mes tai į pirmą C.O jūs?
Sekmės visoms pirmokams
Mes tai į pirmą C.O jūs?
Sekmės visoms pirmokams
Nenusimink, viskas bus gerai.Pradzia juk kiekvienam sunki.Tiek suaugusiam kokiam naujam darbe, tiek vaikams.Vieniem lengviau praeina tas adaptacijos periodas, kitiems-truputi sunkiau.Juk tik pirmos dienos mokykloje.
Na mano vaikui, tai viskas gerai.Ji 1f.Aukletoja sake grieztoka, bet ir gera.Eina noriai i mokykla, viskas gerai.Rugsejo 1-aja jaudnosi, dabar jau nebe.
QUOTE(Saulyte;) @ 2009 09 03, 13:04)
Bialetti-šaunuolė tavo dukrytė
Džiugu,kad taip greitai prisitaikė.Patiko jai klasė?
P.S.mano dukra pažįsta ąžuolynietes iš 1 f.tai gal mūsiškės pažįstamos
Džiugu,kad taip greitai prisitaikė.Patiko jai klasė?
P.S.mano dukra pažįsta ąžuolynietes iš 1 f.tai gal mūsiškės pažįstamos
na gal ir pažistamos, as nežinau.Na sakė, kad klasė normali, viskas gerai.
Sveikos, mes papuolėme i "b" klasę. Nežinau, manoji labai uždara,mažai ką pasakojo, bet lyg ir nieko. Na ,ačiū dievui tą pirmą dieną atlaikė, o kaip bus toliau ,matysim... Dabar pyksta, kad pamokų nėra ir jie remontus mokykloje turi daryti . Šiandien iš klasių daiktus nešiojo į palėpes, o rytoj valys kažką . Na, taip suprantu visi skuba , įtraukti ir mokiniai, ir statybininkai , kad greičiau pamokos prasidėtų. Tai va, lauksim toliau kas bus. Visoms sėkmės
Na ,mamos kur dingusios? Kaip sekasi jūsų merginoms? Na , mums ,rodos, neblogai, bent jau kol kas. Tai labai tikuosi, kad taip bus ir toliau .Iki kito susirašymo, sėkmės
aš bent kol kas nematau skirtumo,matysim toliau
Na , mamos , baigėsi mokslo metai . Ir kokie įspūdžiai mokykloje?
Viskas gerai , laukėm atostogų - sulaukėm, dabar ilsisi merginos, susitinka su klasiokėm, tai matyt viskas gerai . Geros vasaros jums visoms , nes jau ji beveik įpusėjo
Sveikos, matau jau seniai niekas nesilanko sioje temoje. Tai va siandien su dukrtyte nunesem atestata i VDG, tai ji labai jaudinasi ar priims ar ne nes jos vidurkis 7,6 tai sunkokai, jai labai sunkiai sekasi kalbos, ji daugiau prie meno, matematika irgi neblogai kerta, fizika-7 chemija-7, as irgi jaudinuosi, man nelabai patinka kad ji taip mokslus atleido, nes mes su vyru buvo visus metus isvazeve i airija dirbti nes cia lietuvoje neimanoma. tai ji gyveno kaime ir ejo i to kaimo mokykla, niekas jos nespaude ant mokslu turbut pajuto laisve. tai dabar nezinom kaip ar priims su tokiu vidurkiu ar ne. apie mokykla girdejau nemazai geru atsiliepimu tai ji man patiko tik dukrele labai bijo eiti, nes nauja klase, galvoja kad nepritaps... O ka jus manot ar priims su tokiu vidurkiu ar ne. dar galvojam eiti i eduardo balsio menu gimnazija.