Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos gimnazijos

Sveikutės 4u.gif
Šiandien visą nakty beveik manoji nemiegojo,ryte drebedama išėjo.Irgi sakiau,gal einam kartu,bet pasižiūrėjo savo tokiu žvilgsniu,tai suprask:mama,ką tu čia nusišneki. blink.gif
Parėjus tokia sako:"ten visi tokie drąsūs,visi su draugais,o aš kaip "grybė" viena."Vargšas mano vaikas.Bet atrodo laiminga,klasė visai nebloga atrodo,pasakojo,kad bernų gražių yra doh.gif lotuliukas.gif .Dabar dėl rytojaus dreba.
Bialetti,Juračiuks,kaip jusiškėms sekėsi? 4u.gif

Mes tai į pirmą C.O jūs?

Sekmės visoms pirmokams wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulyte;) @ 2009 09 01, 22:37)
Sveikutės 4u.gif
Šiandien visą nakty beveik manoji nemiegojo,ryte drebedama išėjo.Irgi sakiau,gal einam kartu,bet pasižiūrėjo savo tokiu žvilgsniu,tai suprask:mama,ką tu čia nusišneki. blink.gif
Parėjus tokia sako:"ten visi tokie drąsūs,visi su draugais,o aš kaip "grybė" viena."Vargšas mano vaikas.Bet atrodo laiminga,klasė visai nebloga atrodo,pasakojo,kad bernų gražių yra doh.gif  lotuliukas.gif .Dabar dėl rytojaus dreba.
Bialetti,Juračiuks,kaip jusiškėms sekėsi? 4u.gif

Mes tai į pirmą C.O jūs?

Sekmės visoms pirmokams wub.gif

Nenusimink, viskas bus gerai.Pradzia juk kiekvienam sunki.Tiek suaugusiam kokiam naujam darbe, tiek vaikams.Vieniem lengviau praeina tas adaptacijos periodas, kitiems-truputi sunkiau.Juk tik pirmos dienos mokykloje.
Na mano vaikui, tai viskas gerai.Ji 1f.Aukletoja sake grieztoka, bet ir gera.Eina noriai i mokykla, viskas gerai.Rugsejo 1-aja jaudnosi, dabar jau nebe.
Atsakyti
Bialetti-šaunuolė tavo dukrytė wub.gif
Džiugu,kad taip greitai prisitaikė.Patiko jai klasė? ax.gif
P.S.mano dukra pažįsta ąžuolynietes iš 1 f.tai gal mūsiškės pažįstamos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulyte;) @ 2009 09 03, 13:04)
Bialetti-šaunuolė tavo dukrytė wub.gif
Džiugu,kad taip greitai prisitaikė.Patiko jai klasė? ax.gif
P.S.mano dukra pažįsta ąžuolynietes iš 1 f.tai gal mūsiškės pažįstamos 4u.gif

na gal ir pažistamos, as nežinau.Na sakė, kad klasė normali, viskas gerai.
Atsakyti
Sveikos, mes papuolėme i "b" klasę. Nežinau, manoji labai uždara,mažai ką pasakojo, bet lyg ir nieko. Na ,ačiū dievui tą pirmą dieną atlaikė, o kaip bus toliau ,matysim... Dabar pyksta, kad pamokų nėra lotuliukas.gif ir jie remontus mokykloje turi daryti blink.gif . Šiandien iš klasių daiktus nešiojo į palėpes, o rytoj valys kažką blink.gif . Na, taip suprantu visi skuba , įtraukti ir mokiniai, ir statybininkai lotuliukas.gif , kad greičiau pamokos prasidėtų. Tai va, lauksim toliau kas bus. Visoms sėkmės 4u.gif
Atsakyti
Na ,mamos kur dingusios? Kaip sekasi jūsų merginoms? Na , mums ,rodos, neblogai, bent jau kol kas. smile.gif Tai labai tikuosi, kad taip bus ir toliau biggrin.gif .Iki kito susirašymo, sėkmės 4u.gif
Atsakyti
Na mums tai jaučiasi krūvis, pamoku daugiau užduoda ir jau jaučiasi, kad sunkiau.Na kaip nors, eisim po truputi i prieki.
Atsakyti
aš bent kol kas nematau skirtumo,matysim toliau smile.gif
Atsakyti
Na , mamos , baigėsi mokslo metai smile.gif . Ir kokie įspūdžiai mokykloje? unsure.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Laimės pilnos kelnės,kad atostogos prasidėjo biggrin.gif Mokslo metai sunkūs buvo,pergyveno,kad pažymiai nusmuko pirmam semestre,bet kai antram pakilo,tai neatsidžiaugė ax.gif Kaip jums mokslo metai prabėgo?Kaip klasė,kokie įspūdžiai? 4u.gif
Atsakyti
Viskas gerai thumbup.gif , laukėm atostogų - sulaukėm, dabar ilsisi merginos, susitinka su klasiokėm, tai matyt viskas gerai smile.gif . Geros vasaros jums visoms , nes jau ji beveik įpusėjo mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos, matau jau seniai niekas nesilanko sioje temoje. Tai va siandien su dukrtyte nunesem atestata i VDG, tai ji labai jaudinasi ar priims ar ne nes jos vidurkis 7,6 tai sunkokai, jai labai sunkiai sekasi kalbos, ji daugiau prie meno, matematika irgi neblogai kerta, fizika-7 chemija-7, as irgi jaudinuosi, man nelabai patinka kad ji taip mokslus atleido, nes mes su vyru buvo visus metus isvazeve i airija dirbti nes cia lietuvoje neimanoma. schmoll.gif tai ji gyveno kaime ir ejo i to kaimo mokykla, niekas jos nespaude ant mokslu turbut pajuto laisve. tai dabar nezinom kaip ar priims su tokiu vidurkiu ar ne. apie mokykla girdejau nemazai geru atsiliepimu tai ji man patiko smile.gif tik dukrele labai bijo eiti, nes nauja klase, galvoja kad nepritaps... O ka jus manot ar priims su tokiu vidurkiu ar ne. dar galvojam eiti i eduardo balsio menu gimnazija.
Atsakyti