sveikos
Koks šaunuolis Titukas

, Aušra 123

. Vaikštynė turi būti su daug ratukų ir kvadrato formos. Vieną turėjau dukrai, tai buvo vos vos į stačiakampio formą tai išsivertė. Gerai kad buvau šalia spėjau sugriebt, labai neužsigavo. Tai tą išmečiau ir pirkau naują, atrodo su 8 ratais, ar net daugiau

. Tada buvo gerai. Linui jau žinojau kokią pirkti.
Ir aš galvoju apie tą mūsų susitikimą. Šį kart jau tikrai trūks plyš, būsiu.
Aš asmeniškai norėčiau anksčiau. Gal birželio pradžioj. Vasarą visi išsivažinėsim, sunkiau bus susiderint. Man tinka visos dienos. Galiu ir paprastom, ir savaitgaliais. Galvoju, kad savaitgaly daugiau susirinku. Norėčiau ir vyresnių vaikiukų mamas pakviest. Anksčiau dar parašinėdavo, dabar jau nebematau(Daivuškė, Kristupėlio mama(nepamenu nico, atsiprašau). Ad 23 visai dingo

ir Vilte jau seniai maciau, Mirijem mus apleido. Atsiprašau jei kurios nepaminėjau. Šaunu būtų, jei laiks nuo laiko parašytumėt kaip laikotės, susitikt tai iš vis smagumėlis būtų
Mamos, nepradinkit. Įdomu apie kiekvieną išgirst ką. Mes juk (kaip) šeima
Šiaip tai to susitikimo autorinės teisės priklauso Saulės Mamytei, ji dabar Palangoj su Toniuku(linkėjimai į pajūrį

)bet men. gale grįš. Laukiam, nesulaukiam. Pailsėjusių, įdegusių
Mine, kur tu prapuolei?
Žodžiu, atsiliepkit visos kurias paminėjau ir kurių nepaminėjau (tikrai ne iš blogos valios).
SOS SOS SOS
Geros dienos visiem