mamytukes, kas čia per liūdesio simfonijos?

Trūksta visom vitaminų. Marš svogūnų laiškų valgyti. Labai dar padeda blogą nuotaiką įveikti B grupės vitaminų kompleksas(pasirinkit pagal skonį, nesu farmacininkė neproteguosiu konkrečių), aišku, jei ne alergiškos.
Aušra123, jei maitini irgi atrodo nelabai pataria, bet tom kur nemaitina krūtim ir nealergiškos, nėščiom irgi nelabai tinka, nes gali vaikiukui išsivystyti alergija, tai labai super. Pavartokit kokia savaitę, pamatysit koks efektas. Man tai iš kart akys prašviesėja. Aušra, viskas praeis labai persitempusi esi, stenkis daugiau pamiegoti, tetuką labiau įkinkyk vaikinukus prižiūrėt, save patausok, tu gi vienintelė jų dama, pasibrangink truputį

Na jau Coliukės Andrėjos grožis, na gyva lėlytė. Norėčiau tokios marčios...

Agnyteee, na ne visi gi poetais ir diktoriais, aktoriais turi būti

Giedre 10 - kantrybės. Viskas bus gerai. Daugiau gulėkit ant pilvuko, jei širdutė leidžia. Ir masažuokitės kiek galit dėl širdutės. Viską puikiai darot, viskas gerai. Viska pasieksit ir pasivysit ir pralenksit. O jei atvirai, tai o kur skubat? Neturit laiko?(nesupyk tik, aš čia šmaikščiai norėjau

Neskaičiuokit dienų ir minučių, džiaukitės kiekviena diena, kiekviena minute, nes rytoj tai bus jau praeitis. Jie taip greit išaugai iš kūdikiukų amžiaus... Tas laikas jau daugiau nepasikartos. Mėgaukitės kiekviena akimirka.
Aš taip norėčiau vėl kūdikiuko...
Maniškiui dabar jau pirmoji paauglystė, trečių metų krizė. Viskas yra - NEAAAAA

Neliūdėkit, geros nuotaikos visoms.
Trude, smagių įsikūrimo akimirkų.
Zuikuli, kaip tu jautiesi?