Įkraunama...
Įkraunama...

Dauno sindromas

labuka 4u.gif

mamytukes, kas čia per liūdesio simfonijos? g.gif Pavasaris toks už lango. Ir lietutis palijo. Pas mus kaip žalia thumbup.gif , už lango liepa tokia žalia, kad net akys atsigauna(nuo kompo išvarvėjusios lotuliukas.gif )
Trūksta visom vitaminų. Marš svogūnų laiškų valgyti. Labai dar padeda blogą nuotaiką įveikti B grupės vitaminų kompleksas(pasirinkit pagal skonį, nesu farmacininkė neproteguosiu konkrečių), aišku, jei ne alergiškos.
Aušra123, jei maitini irgi atrodo nelabai pataria, bet tom kur nemaitina krūtim ir nealergiškos, nėščiom irgi nelabai tinka, nes gali vaikiukui išsivystyti alergija, tai labai super. Pavartokit kokia savaitę, pamatysit koks efektas. Man tai iš kart akys prašviesėja. Aušra, viskas praeis labai persitempusi esi, stenkis daugiau pamiegoti, tetuką labiau įkinkyk vaikinukus prižiūrėt, save patausok, tu gi vienintelė jų dama, pasibrangink truputį mirksiukas.gif ir viskas bus ok.

Na jau Coliukės Andrėjos grožis, na gyva lėlytė. Norėčiau tokios marčios... blush2.gif ax.gif wub.gif

Agnyteee, na ne visi gi poetais ir diktoriais, aktoriais turi būti ax.gif , tik tu nepergyvenk. Kas liečia aktorinius sugebėjimus, tai maniškis seniai lenkia sesę biggrin.gif . O šiaip tai jis bus tau toks balzamas dūšiai, kad tu sakysi kokia buvau išsigandusi ir kaip be reikalo griaužiausi. Patikėk. Aš jau taip savuoju džiaugiuosi.

Giedre 10 - kantrybės. Viskas bus gerai. Daugiau gulėkit ant pilvuko, jei širdutė leidžia. Ir masažuokitės kiek galit dėl širdutės. Viską puikiai darot, viskas gerai. Viska pasieksit ir pasivysit ir pralenksit. O jei atvirai, tai o kur skubat? Neturit laiko?(nesupyk tik, aš čia šmaikščiai norėjau blush2.gif )
Neskaičiuokit dienų ir minučių, džiaukitės kiekviena diena, kiekviena minute, nes rytoj tai bus jau praeitis. Jie taip greit išaugai iš kūdikiukų amžiaus... Tas laikas jau daugiau nepasikartos. Mėgaukitės kiekviena akimirka.
Aš taip norėčiau vėl kūdikiuko...
Maniškiui dabar jau pirmoji paauglystė, trečių metų krizė. Viskas yra - NEAAAAA lotuliukas.gif
Neliūdėkit, geros nuotaikos visoms.
Trude, smagių įsikūrimo akimirkų.

Zuikuli, kaip tu jautiesi?
Atsakyti
sveikutes,ausra pavargai ,reik poilsio ir vitaminu aisku
jauciuosi puikiai,sveikata gera,Justas ir kai reikia ka daryt saukia ne
Atsakyti
QUOTE(ausra123 @ 2009 05 07, 11:53)
coliuke, o jau tavo merguzeles grazumas wub.gif

QUOTE(sviesi spalva @ 2009 05 07, 16:22)
Na jau Coliukės Andrėjos grožis, na gyva lėlytė. Norėčiau tokios marčios... blush2.gif  ax.gif  wub.gif

wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
smagu Zuikuli, kad gerai jautiesi, taip ir toliau jauskis thumbup.gif wub.gif

Dar negaliu atsižavėti Babulkos Benuku wub.gif . Kataloginiai vaikai wub.gif . Garbės žodis. Tikri modeliukai. Babulka labai graži, Benukas labai panašus į mamytę.
Savo Liną irgi dažnai randu užmigusį tarp žaislų, kaip benukas nuotraukoj lotuliukas.gif

Aušros123 kokie vaikinai paūgėję, o kokie panašūs - kaip dvynukai wub.gif
Buvom dabar pasivaikščioti su Linuku. Apėjom visą rajoną be vežimo. Duoda rankytę ir gana paklusniai tepena šalia. Pavargo, bandė prašyt, kad neščiau, atsisakiau. Sakau tu didelis jau vyras, eik pats. Tu galėtum mane panešti. Tada jis pradeda juoktis ir eina toliau. Mato, kad mamka žiežula neneš lotuliukas.gif . Kiekvieną minutę bando išsimušti privilegijų. Ištisai, kol nemiega, bando iki kur galima. O gal suskys ir nusileis doh.gif . Žodžiu, laikau frontą, gerąja puse.
Atsakyti
4u.gif cia tau zuikuli,smagu ,kad nestumas einasi kaip is pypkes. smile.gif

Babulka aciu uz patarima del masazistes.Mes jau tvirtai nusprendem pasamdyti papildoma masaziste.atrodo ir poliklinikoje papiraginam visiems,bet manau privaciai daugiau naudos bus.Padesim savo ziogiukui kiek galesim.
Dabar einam pas studentus pasimankstinti,saunios jaunos merginos dirba su vaikais smagu ziureti.Reikai tik praktikos daugiau,tai va mes ir eisim pas merginas du kartus i savaite.Ir joms manau gerai ir mums neprosali,Ziogiukui manksta,man istrukimas is namu ir informacijos pasirinkimas.Daug jau ka patare kaip reikia padeti savo berniuko raumenukams.Ir gyre Mariuka sake nera jis toks jau ir silpnas.
Tikrai zinau,kad viskas bus gerai tik laiko reikia.Tik va kartais imu ir pasiduodu blogai nuotaikai. blush2.gif

4u.gif 4u.gif visiems gero ir silto pavasario 4u.gif 4u.gif
IR GEROS NUOTAIKOS thumbup.gif

Atsakyti
aciu visom uz paalikyma, svieis spalva aciu ntau uz patarima reikes isbandyti.
benukas man ir labai patiko wub.gif 4u.gif
titukas vedas uz rankos ir jau tolokai nueina, ismokau is taves svieis spalva, kad jis mane nestu ir as nenesu,o taip pasaku, truputi pazyzia, bet toliau einam, didziausias atstumas nueitas buvo iki mociutes, tada net pati nustebau kad neprase nei nesti. o ejo snekedamas.mano titui labai patinka sunys, tai jei pamatom, vejames keik igaledami, vos spek paskui tita, nes jis mano pirsto nepaleidzia, ndra nevaikstom be uz pirsto vedamas visur apeina.
Atsakyti
nepasiduok, 2saulytes blogai nuotaikai mirksiukas.gif . Nosytes aukštyn ir pirmyn. Mes juk SURERMAMOS(kaip supermenai lotuliukas.gif ) thumbup.gif
Tuoj lakstys tavo bičas Aušra 123. Nepagausi. O kai abu pradės. Patikėk, ne be reikalo klausinėju kaip sekasi su dviem susitvarkyti biggrin.gif . Turiu patirties.
Girdėtumėt kas dabar pas mane Jų kambary dedasi doh.gif doh.gif doh.gif ." Galvom eina". O krykštimas koks. Tai čia vyresnėlė nuėjo miegoti. Kol neapibari - nenusiramina.
Bet šiaip tai labai smagu. Jie draugai. Pešasi aišku per diena 20 kartų, bet jau pradeda rasti ir bendrų užsiiėmimų.
Labanakt
Bėgu žiūrėt, o tai namus sugriaus lotuliukas.gif
Atsakyti
Labutis.Mums isdygo pirmas dantis, kiek visiems laimes buvo.Vakar buvon brolio sventej mokykloj,bijojau vestis i vidu, galvojau issigas triuksmo, garsios muzikos.Nieko jis nebijojo, oi kai brolis ant scenos sake eilerasti,tai pradejo sneket, muistytis, pazino.pasidarem kraujo tyrima, idealus, tai po geros savaites, trauksim i sostine.Noreciau paklaust, ar jusu vaikuciai buvo linke i springima.Maniskis anksciau, tai dazniau springdavo. visiems geros dienos. ar man leisit pasiziuret albumeli. aciu
Atsakyti
QUOTE(giedre10 @ 2009 05 08, 10:38)
. ar man leisit pasiziuret albumeli. aciu

Atsakiau i AZ
Atsakyti
laba
sveikinam, Giedre10, tavo zuiki su pirmu dantuku 4u.gif wub.gif

Mano Linas springo. Ir karta labai stipriai uzspringo, visas buvo pameles. Jau maniau, kad pradau vaikeli, bet atkrapsciau kazkaip.
Mano ziniomis, musu vaikiukai linke springti.
Neseniai lankiau pirmos pagalbos vaikams kursus, tai sake, jokiu budu nekratyti jei uzsprings. Ir jokiu zemyn galva, ta prasme, uz koju pakelus zemyn galva, purtyti(anksciau taip liaudyje buvo priimta).
Reikia pirmiausia isvalyti burnos ertme, jei kliuties nematai, ji giliau, tada, jei tai kudikis, paguldyti KNIUBSCIA ant savo rankos dilbio, ar veiduku zemyn ant keliu ir tarpumentyje trinktelti 5 kartus delnu(ne kumsciu)
Didesniam vaikui(ar suaugusiam) reikia uzeiti uz nugaros, abiem rankom apglebti vaika(suaugusi), savo ranku riesu vidines puses uzdejus viena ant kitos, vaiko skrandzio duobutes srityje, stipriai spustelti vaika prie saves ir i virsu. Kartoti kelis kart, jei neisoka kliutis.
Mano mergaite buvo uzspringus saslyku, tai spustelejau taip ir atspringo. Saslykas isleke dar per beveik metra. Visa laime, kad susigaudziau staigiai kas atsitiko. Mokykloj mokytoja buvo paaiskinusi kaip parodyti, kad uzspringai(rankos plastaka, nykscio ir smiliaus tarpupirsciu baladoti sau i gerkle). Greit supratau kas atsitiko, buvau salia, ji sedejo ant kedes prie stalo, pripuoliau is nugaros, spustelejau ir viskas buvo gerai. Issoko tas saslykas. Po to maniau kad nualpsiu is isgascio. blink.gif verysad.gif
Viskas gerai, kas gerai baigiasi.
Bukit budrios, vaikai springsta ir suauge taip pat. Labai daug zinau atveju, kai zmones uzspringsta saslykais ir mirsta. Gal jei aplinkiniai butu sugebeje suteikt pirma pagalba, gal butu maziau liudnu atveju.

oi, kaip as cia liudnai nukrypau.
pas mus oras superinis thumbup.gif , saulute sviecia, silta, oras gaivus dar po lietucio, begu i lauka pas vaikus mirksiukas.gif
geros dieneles, visiem
4u.gif
Atsakyti
lLabai dekui , kad leidot nuotraukas paziuret, visos labai grazios, idomios.Ziuredama ieskai panasumu, bet visi labai skirtingi.Na nezinau kaip cia man seksis idet, nesu as tokia protinga su kompu. Siandien istojau i draugija,musu miesto saulytes su seimomis, ruosiasi vasara prie juros t. i Venspili vaziuoti. as labai noriu, bet priesaky operacija...
Atsakyti
QUOTE(giedre10 @ 2009 05 08, 15:28)
lLabai dekui , kad leidot nuotraukas paziuret, visos labai grazios, idomios.Ziuredama ieskai panasumu, bet visi labai skirtingi.Na nezinau kaip cia man seksis idet, nesu as tokia protinga su kompu. Siandien istojau i draugija,musu miesto saulytes su seimomis, ruosiasi vasara prie juros t. i Venspili vaziuoti. as labai noriu, bet priesaky operacija...

Taigi klausk,jei neiseis,paaiskinsim 4u.gif ,o jeigu ka rasyk,parasysiu tau savo skypa ar meila,pasiusi man ir sudesiu...
Atsakyti