Įkraunama...
Įkraunama...

Dauno sindromas

4u.gif Labukas visiems
Ziurejau nuotraukytes musu vaikuciu visi tokie gražuoliukai.Fainuoliai thumbup.gif
Tikiuos kad musu maziukas taip daznai nebesirgines.Labai susilpnejo per tas visas ligas.

trude,labai noreciau susitikti. bigsmile.gif
Atsakyti
sveikutes. wub.gif
saules mamyte as ir taip manau, kai prades brolis vaikscioti, tuomet ir titas prades eiti.kai ateis laikas jam eiti tuomet ir prades, taip manau, nes kaip ir visiems vaikas, manau turi ateiti savas laikas.
Atsakyti
QUOTE(2saulytes @ 2009 04 21, 18:30)
trude,labai noreciau susitikti. bigsmile.gif

O kur jūs gyvenat? Kur patogų būtų susitikti ir kada? Siaip aš dirbu iki 16 val. O mažylė darželyje iki 17 val. Kokia jūsų dienotvarkė. O gal kokį savaitgalį? g.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
nezinau ar as teisi,bet manau maytes kurios turi po daugiau nei viena vaikuty yra daug lengviau psichologiskai,ir aplamai...Nes daznai kopijuoja musu vaikuciai ka daro broliukas,ar seuste...Ir viduje manau daug lengviau nes yra sveikas brolis ar sese ,kurie gali pasirupinti,kartu eiti i kiema,ar zaisti,ir gal ramiau tokiom mamom del vaikuciu ateities... unsure.gif cia siaip parasiau kas man buvo ant sirdies siandien...
Atsakyti
QUOTE(rokucio mamyte78 @ 2009 04 22, 18:35)
nezinau ar as teisi,bet manau maytes kurios turi po daugiau nei viena vaikuty yra daug lengviau psichologiskai,ir aplamai...Nes daznai kopijuoja musu vaikuciai ka daro broliukas,ar seuste...Ir viduje manau daug lengviau nes yra sveikas brolis ar sese ,kurie gali pasirupinti,kartu eiti i kiema,ar zaisti,ir gal ramiau tokiom mamom del vaikuciu ateities... unsure.gif cia siaip parasiau kas man buvo ant sirdies siandien...

sveikutes,na man ne kiek neramiau kad turiu dvi sveikas mergytes,dabar tokie laikai kad nezinai kas bus,todel ir neatmeciau galimybes kad reikia dar vieno vaikiuko,Justuliui bus lengviau mokytis ir augti su mazesniu vaiku,nes seses dideles ir jos jau nori i lauka vienos eit,o jei ir vedasi Justa tai tik tada kai nera draugiu ar jau labai reikia man kur pavaziuot ar ka padaryt,tik as tikiuos kad Justulis ir pats sau ras gyvenime vieta,juk viltis mirsta paskutine,tai tikimes kad musu vaikuciai issilavins labiau nei kiti galvoja 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*zuikulis* @ 2009 04 22, 19:13)
sveikutes,na man ne kiek neramiau kad turiu dvi sveikas mergytes,dabar tokie laikai kad nezinai kas bus,todel ir neatmeciau galimybes kad reikia dar vieno vaikiuko,Justuliui bus lengviau mokytis ir augti su mazesniu vaiku,nes seses dideles ir jos jau nori i lauka vienos eit,o jei ir vedasi Justa tai tik tada kai nera draugiu ar jau labai reikia man kur pavaziuot ar ka padaryt,tik as tikiuos kad Justulis ir pats sau ras gyvenime vieta,juk viltis mirsta paskutine,tai tikimes kad musu vaikuciai issilavins labiau nei kiti galvoja  4u.gif

pritariu tau zuikuli, as manau, kad musu titulis sugebes gyventi vienas ar tures seima, ir pasirupins savimi pats. o is broliuko manau kai paaugs jis daug ka ismokys mano saulyte.
Atsakyti
Manau,kad yra siek tiek privalumu,kai seimoje yra daugiau vaikiuku.Kiekvienam vaikui lengviau kai jis yra ne vienturtis.
As manau kad netokie ligoti musu vaikiukai,kad negaletu ateityje savimi pasirupinti.As pilna optimizmo apie savo maziuko ateitį.Juk jis turi aplink save daug ji mylinciu zmoniu.
Pritariu ausra123 ir zuikiulis.

zuikulis is jusu pokalbio supratau kad laukiates PAGRANDUKO. noriu paklausti jusu?ar daretes kokius genetinius tyrimus?jei daret tai kokius.
Atsakyti
QUOTE(2saulytes @ 2009 04 23, 12:48)
Manau,kad yra siek tiek privalumu,kai seimoje yra daugiau vaikiuku.Kiekvienam vaikui lengviau kai jis yra ne vienturtis.
As manau kad netokie ligoti musu vaikiukai,kad negaletu ateityje savimi pasirupinti.As pilna optimizmo apie savo maziuko ateitį.Juk jis turi aplink save daug ji mylinciu zmoniu.
Pritariu ausra123 ir zuikiulis.

zuikulis is jusu pokalbio supratau kad laukiates PAGRANDUKO. noriu paklausti jusu?ar daretes kokius genetinius tyrimus?jei daret tai kokius.

nieko nesidariau,su mb nusprendem ,kad ir kas bebutu augintume ir kitoki vaikuti,juk viena auginam,tai jei kas butu ,vistiek negaleciau nutraukt nestumo,bet manom viskas bus gerai ir turesim dar viena leliuka bigsmile.gif
Atsakyti
labutis 4u.gif

Saunuole Zuikulis thumbup.gif

Mes einam i Siauliu VILTI,siandien ten bus svente.Metu ataskaitinis ir mamos dienos proga truputi atsvesim.Man ten labai patinka,mamos visos tokios fainos ir stiprios.o vaikiukai labai mylimi.Kai pareinu is susitikimu su mamomis jauciu toki palengvejima.
Ir su jumis smagu pabendrauti wub.gif Gailiuosi kad ilgai delsiau kol prisijungiau prie jusu.Skausmas ir slogi nuotaika buvo is pradziu.Bet dabar jauciuosi labai gerai.Juk mano maziukas toks ypatyngas,mielas ir grazus.
Vakar vyresnelis maziuko nenusaugojo,iskrito is lovos.Kaktoje didziulis guzas ir melyne.Mazajam daug asaru buvo,o mums strioko.Cia jau antras krikstas nuo brolio rolleyes.gif Nieko nepadarysi juk nei vienas neuzaugom be gumbo kaktoje. smile.gif
Atsakyti

Sveikos, mamytės. Su artėjančia švente sveikinu jus visas 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Ieškom kompanijos sanatorijoje: liepos mėnesį vyksim į Palangos "Gintarą" clap.gif, jau suderinom su šeimos gydytoja. Kas su mumis? group.gif
Esu dėkinga svetainės mamytėms, nes tik iš jūsų sužinojau, kad mums priklauso sanatorija, o prisiklausiusi gerų kalbų apie "Gintarą", nusprendžiau vykti ten.
Tik dar vienas klausimas: ar neprailgs mums ten visas mėnuo?

Dvisaulytės, užjaučiu tavo mažiuką, kaip skaudėjo jam. Pati užvakar įsistačiau gumbą, vos neapsiverkiau- seniai taip skaudėjo wacko.gif

Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

2saulytes vargsiukas maziukas console.gif Viskas praeis ir greitai pasimirs.Teisingai sakai,kad niekas be guzu neuzauga 4u.gif Saunuole,kad priklausai Vilciai ir kad bendrauji su mamytem ir kad smagiai leidziat laika thumbup.gif

medeta o mes i Palangos Gintara isvaziuojam pirmadieni ir ten dar teks susitikti su valerijonu.Labai laukiu susitikimo thumbup.gif medeta susirasi ten mamyciu ir su jom susidraugausi ir laikas tikrai neprailgs.O kas liepos men vaziuos i sanatorija,tai nezinau. 4u.gif Saunuole,kad nusprendei vaziuoti i sanatorija thumbup.gif Sustipresit ir pailsesit thumbup.gif

Atsakyti
2saulytes,koks vyras be melyniu ir guzu ax.gif visi vaikystej ju turejom,ir vaikai ju turi smile.gif maniskis vargsiukas bevaiksciodamas aplink lovyte irgi susidauze,tai melyne buvo ooo,bet kiek musu vaikiukai ju tures pradeja vaiksciot....mano pacios vaikystej pamenu rankos ,kojos buvo melynem nusietos,o nubrozdinimu....orai nuostabus manau mamytes su vaikuciais daug laiko ore dabar maziau be susirasysim forume,tai iskart visas pasveikint noreciau su artejancia MAMOS svente,visoms kantrybes,uzsispyrimo,optimizmo,silumos is aplinkiniu!!!artejant vasarai tikiuos ir vaikuciai maziau besirgs,ir lauksiu kada nuspresit padaryti susitikima rumsisikese,butu miela sudalyvaut,jei tik galimybes leis.
ZUIKULI,kaip smagu kad pasiryzot turet dar broliuka ar sesute :)zaviuosi tokiais tevais,kurie nepaisant visko pasiryze myleti vaikiuka ,toki koks jis gims...kad daugiau tokiu ryztingu ir mylinciu seimu
NEZINAU AR MUSU FORUMA skaito saules vaikuciu TECIAI ,bet noreciau juos pagirt kad liko kartu su seimomis,ir myli saules vaikucius,ir nepabugo kad jie kitokie,ypatingi savaip...ir kad palaiko savo mylimas moteris,buna salia!!!jie tikri VYRAI...laimingos mamos ir vaikuciai pas ka pilnos seimos,ta prasme teciai nepabugo ir liko kartu...Bet ir mes kas likome vienos nenusiminkime,turim nuostabius vaikucius,tik kartais buna sunku but dvigubai stipresniomis,kadangi turime atstoti abu tevus...na ir prirasiau sy karta blush2.gif
Atsakyti