Įkraunama...
Įkraunama...

Dauno sindromas

sveikutes ,sutinku trude ir as su sviesia spalva,juk vaikams ne visi zmones patinka,mes su Justu dabar vaikstom pas logopede,ji nieko nemoko tik ziuri ka darys ir vis nu kodel jie visi viska meto doh.gif o vakar buvo psichologe jis net figureles sudejo ir ziedus move,tai va ka daro pasitikejimas zmogumu
Atsakyti
Sutinku ir as su mamytem 4u.gif Musu zuikiai labai jaucia zmones. Jeigu aukletoja dirba nenuosirdziai, ju reakcija buna visiskai kitokia. Mano mazoji jau seniai namuose vaiksciojo, o kai nueidavo i darzeli nei zingsnio viena nedarydavo doh.gif Net aukletoja manim netikejo, kad pati vaiksto doh.gif
Atsakyti
kaip sekasi Būtybe? Kaip Gretutė?Gal jau kalbat kiek nors? Ką mokat?
Trude, nenoriu skleisti demagogijos, bet mane neapleidžia jausmas, kad nėra labai gerai Gabytei ten. Labai norėčiau klysti... gal yra kokia galimybė pakeisti grupę, ar net darželį?
Mes morališkai ruošiamės į darželį, bet realiai neįsivaizduoju kaip ten bus, nes nieko dar nemokam blush2.gif . Nei apsirengt, nei nusirengt, dar gyvenam su pampersais ir tik pradedam valgyti patys. Viliuosi ten daug ko išmokti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Butybė @ 2009 02 11, 22:24)
Sutinku ir as su mamytem  4u.gif Musu zuikiai labai jaucia zmones. Jeigu aukletoja dirba nenuosirdziai, ju reakcija buna visiskai kitokia. Mano mazoji jau seniai namuose vaiksciojo, o kai nueidavo i darzeli nei zingsnio viena nedarydavo  doh.gif  Net aukletoja manim netikejo, kad pati vaiksto  doh.gif

Nu ir aš jaučiuosi lyg meluodama doh.gif nesąmones kalbėdama.
O dėl darželio, tai jau giriamas yra labai. Del aukletojų tai kazkaip ir atrodo nuoširdžios g.gif Gabytė kartais nenori eit namo, apsikabinus jas ir tik atėjus rankas tiesia į jas unsure.gif Esu pasimetus. O kas liečia kalbą tai tikrai nelabai kas juda. Bet logopede man atrodo tokia per rimta. Nu ta prasme gal kontakto su vaikais tokiais pipiriukais nesuranda. jai pažangą daro tik tas vaikas, kuris jau ir taip kalba ir supranta žodinius jos reikalavimus. g.gif
Atsakyti
dėl tos kalbos tai čia nepaskubinsi smile.gif , ateis laikas ir kalbės. Aišku, stengtis, lavinti reikia tik kiekvienam tai labai individualu. Va Toniukas išėjo į daržiuką ir prakalbo thumbup.gif , Gabytė dar jaunesnė, nors čia kiekvienam kitaip būna. Mūsų vaikučiams nepasakysi kada, jie padaro savaip.
Neimk labai į galvą Trude, tu pati geriausiai žinai ir matai kiek ji sugeba ir kiek daro.
O žmones tai jie labai jaučia. Mano žiogas labai ožius pradėjo rodyt. Užsispiria ir viskas, niekaip neprikalbėsi ką daryti ar kaip elgtis. Ir matau, kad suvokia ir puikiausiai supranta ko noriu, užsispiria ir nors tu ką doh.gif .
Atsakyti
QUOTE(saulesmamyte @ 2009 02 09, 22:28)
Siandien Toniukas mane labai nudziugino thumbup.gif  Mes turim tokia knygute Timo raidynelis ir Toniukas beveik visas raideles man aiskiai ir gerai pasake thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif Ir jis toks patenkintas buvo thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

wub.gif thumbup.gif oi, kaip šaunu... Ir vilties mums, kad ir mes gal mokėsim pasakyti raideles... blush2.gif

QUOTE(trude @ 2009 02 11, 17:58)
sveikutės 4u.gif
aš vakar buvau labai nusiminusi

trude, bet juk pati sakai, kad Gabytė rodo pažangą thumbup.gif vadinasi, reikia namie daugiau su ja užsiimti... O į darželį žiūrėk atlaidžiau, jeigu jauti, kad auklėtojos geros ir darželis geras, tai gal mergytei aplinka netinkama, reikia ilgesnio laiko atsiskleisti, mamos trūksta ir pan... Vis tiek vaikui daugiausia duoda namai...

o mūsų mažoji pagaliau krikščionė thumbup.gif šeštadienį pakrikštijome, papietavome restorane - visur mažė buvo tikra šaunuolė wub.gif Pagaminau saldainių su mažosios foto - visus dalyvaujančius pavaišinome ax.gif Dar krikšto tėveliams įrėminau dešimt įsakymų... Dabar jau po švenčių skambinam į Vilnių, tikiuos, baigsis karantinas ir... operuos... Smagu, giedre10, kad jūs jau po visko 4u.gif
Atsakyti
Sveikinam Hermita Tavo mažylę gavus krikštą wub.gif
Kokia Tu išradinga thumbup.gif : saldainiai su foto, (beje o kaip ir kur galima jų užsisakyti, noriu padaryti staigmeną savo vyresnėlei? parašyk į asmenines žinutes, jei nesunku ax.gif ) įsakai krikštatėviams thumbup.gif wub.gif ...
Sėkmės jums operuojantis. Kad viskas labai gerai pasisektų.
Toniukas tai pas mus šaunuolis, aš jau nebespėju jo girti.
O dėl ateities, tai ne tik skaityti mokėsim, draugė pasakojo mačiusi laidą per televiziją apie vaikiną su DS, kuris - dirigentas(ne Lietuvoj, kažkur užsienyje)!!! Aš buvau šoke iš nuostabos. Va jums ir galimybės thumbup.gif ...
Atsakyti
labukas 4u.gif

Aciu sviesi spalva uz tokais vilties suteikiancias zinutes,as tai vis paskaitineju apie Toniuko sugebejimus,ir kazkaip ramiau pasidaro.Aisku ateis laikas ir kas jam bus skirta ta ir darys.Bet as negaliu atsidziaugti ziuredama,kad Dangis jau vaiksto,ir kasdien vis mandresnis,ir mes puikai susisnekam su jo mimikom,ir keliais garsais.Na o nuo kovo 1 eisim i darzeli,tikiuos gerai seksis.Nepatikesit,as kokia valanda pas direktore kabinete klausiaus smegenu plovimo,kaip jam bus blogai sveiku vaiku darzeli.Bet ji negali pasakyt,kad nepriims.Istatymai musu puseje.Pabandysiu gal patiks vaikui,juolab,kad brolis i ta pati eina.O dar viena bobse ilindus i kabineta sako,ojei tas vaikas juk atsoja 4 vaikus.Va tau ir issilavine pedagogai,nepaziures kaip jam geriau padet,bet geraiu nuo saves kratysis doh.gif .

sekmes hermita vilniuje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(hermita @ 2009 02 12, 16:30)
wub.gif  thumbup.gif oi, kaip šaunu... Ir vilties mums, kad ir mes gal mokėsim pasakyti raideles... blush2.gif 
trude, bet juk pati sakai, kad Gabytė rodo pažangą  thumbup.gif vadinasi, reikia namie daugiau su ja užsiimti... O į darželį žiūrėk atlaidžiau, jeigu jauti, kad auklėtojos geros ir darželis geras, tai gal mergytei aplinka netinkama, reikia ilgesnio laiko atsiskleisti, mamos trūksta ir pan... Vis tiek vaikui daugiausia duoda namai... 
o mūsų mažoji pagaliau krikščionė thumbup.gif šeštadienį pakrikštijome, papietavome restorane - visur mažė buvo tikra šaunuolė wub.gif Pagaminau saldainių su mažosios foto - visus dalyvaujančius pavaišinome ax.gif Dar krikšto tėveliams įrėminau dešimt įsakymų... Dabar jau po švenčių skambinam į Vilnių, tikiuos, baigsis karantinas ir... operuos... Smagu, giedre10, kad jūs jau po visko 4u.gif

labutis.mums viskas labai blogai,pagavom vilniuj rotika, baigiam gydytis rotika, sirdis savo parode, neiseinam is savo miesti ligonines, priepuoliai, be deguonies, mesko gero jau patys neatvaziuosim, reiks su greitaja.
Atsakyti
QUOTE(dangire @ 2009 02 12, 22:13)
.Nepatikesit,as kokia valanda pas direktore kabinete klausiaus smegenu plovimo,kaip jam bus blogai sveiku vaiku darzeli.Bet ji negali pasakyt,kad nepriims.Istatymai musu puseje.Pabandysiu gal patiks vaikui,juolab,kad brolis i ta pati eina.O dar viena bobse ilindus i kabineta sako,ojei tas vaikas juk atsoja 4 vaikus.Va tau ir issilavine pedagogai,nepaziures kaip jam geriau padet,bet geraiu nuo saves kratysis doh.gif .

Neklausyk tu smegenu plovimu,nes cia jau neissilavine pedagogai,o nezinau kokio zodzio verti.Tik va paskui kad su tokiu ju poziuriu vaikas nekentetu.Mes kai ieskojom darzelio,tai irgi viename ta jau savininke tampesi,na zodziu nenorejo jinai mano vaiko priimti.Bet as kita susiradau ir esu labai patenkinta,nes mano Mikas labai laimingas su vaikais buna.Vienintelis toks vaikas tarp kitu.Ir mylimas ir isbuciuotas grizta.Irgi nemoka rengtis,su pampe dar,bet nesvarbu.Nes svarbiausia kad butu tarp kitu,bendrautu,zaistu,o ne paskui mano sijona visada lakstytu.
QUOTE(giedre10 @ 2009 02 13, 09:55)
labutis.mums viskas labai blogai,pagavom vilniuj rotika, baigiam gydytis rotika, sirdis savo parode, neiseinam is savo miesti ligonines, priepuoliai, be deguonies, mesko gero jau patys neatvaziuosim, reiks su greitaja.

Uzjauciu Giedre,o tai jus pas save miestelyje,grizote is Vilniaus?Linkiu pasveikti 4u.gif

Atsakyti
Giedre, stiprybes jums sveikstant ! 4u.gif Kad tik greiciau sirdele susitvarkytu...

Sakitau vis jusu pasisakymus, dziaugiuosi uz visus pasiekimus, liudziu su ligoniukais... wub.gif Tik parasau retai.

Mano tevai ziurejo rusu laida apie vaikucius su DS, ten rode vien progresyvius. Tai man pripasakojo.... thumbup.gif 14 metu - kalba 3 kalbomis ! kitas - baige universiteta.. Ir man tiek optimizmo ikvepe smile.gif Net nebeisskiriu as savojo vaikucio is kitu, t.y. sirdeleje nejauciu jokios nuoskaudos ar pan... O ir siaip, ne maziau kai kuriu vaiku tevai isgyvena jiems uzaugus ir darant nusikaltimus... manau tai dar baisesni isgyvenimai tevams, nei mums 4u.gif

Mums israse akinukus, gydysim savo zvairiuka lotuliukas.gif Bet kaip reikes priversti ji tuos akinukus nesioti - nezinau.....
Benuko gana nebloga stambioji motorija, stojasi, lipa, eina isikibes, uz vienos rankytes.. Tai labai tikiuosi gal pavasari ismoksim vaiksciot. Nesiojam namuose basutes su auksta pakulne. Auginam jau krumini danti... tai kartais apibara mus su teciu.. neitinkam.. matyt erzina tas dygimas. Kartoja kai kuriuos jam tinkancius zodzius: t.y. ate (ir ate, aciu reiskia) biggrin.gif - Ute (tetis ismoke mano mergautines pavardes gala doh.gif ) lotuliukas.gif Ba,
Tik labai dar burna aktyvi, t.y. visi zaislai i burna keliauja vis dar... smile.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif
Giedre10, tikiuosi jums pagaliau bus viskas gerai, linkiu sveikatytės ir kantrybės 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Man labai šilta pasidarė po jūsų tokių pasisakymų ir suteiktų vilčių biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti