sveikutės
aš vakar buvau labai nusiminusi

Pasiimdama Gabytę pakalbėjau su auklėtoją, tai mane nuliūdino. Sakė, kad Gabytė jokios pažangos nedaro yra užsipyrusi ir nieko nenori daryti

Aš kazkaip namie matau daug dalykų, kuriuos ji naujai pradeda daryti. namie aš jos jau senai nemaitinu, valgo pati, o darželyje sako, kad labai prastai valgo. Nesimauna batų, tačiau namie pati kuo puikiausiai ji apsimauna ir batus ir kepurę užsideda. Tai ką sako darželyje nedaro, man namie kuo puikiausiai padaro.
Buvo čia toks pavyzdys su liežuviu. Logopedė sakė, kad labai nejudrus liezuvis, ji nemoka pajudinti nei į vieną pusę. Aš namie ją pasisodinau ant kelių, veidu prieš save ir sukynėju liezuvį į visas puses. Ji stebėjo, stebėjo ir pradėjo pati savo liezuvį sukinti. jei ta logopede prašo jos pasukti liezuvį į kairę ir į dešinę, ir pati nerodo, tai ji aišku ir nesupranta ką turi daryti ir nedaro. Mūsų vaikelių yra vaizdinė atmintis stipresnė, todėl jiems reikia viską rodyti
Ištiesų kartais man labai liudna pasidaro dėl tos pažangos

Nors su Gabyte dirba kasdien, bet ji kurkas daugiau išmokdavo kai eidavom į korekcijos centrą porą ar vieną kartą per savaitę