Įkraunama...
Įkraunama...

Balsuojam ir nutariam dėl balsavimo trukmės

Apklausa: Kiek dienų užtenka balsavimui? (182 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
Pabalsavau už 5 dienas, manau, kas domisi konkursu, tiems pakanka šio termino, o kas netyčia atklysta, nepakaks nė 10 dienų
Atsakyti
Aš balsuoju už 7 dienas mirksiukas.gif
Atsakyti
5 dienu pakankamai. 2\3 mamu pabalsuoja jau pirma diena, ar net pirma nakti biggrin.gif . Letesniu apsuku zmonems ir "leciau virskinantiems" kaip kazkas rase, tai dar 4 papildomos dienos manau sociai. O kas nenori balsuot, kam konkursai neidomu, tai nesulauksim ju ir menesi laukdami schmoll.gif
Atsakyti
5 dienos pats tas 4u.gif
Atsakyti
as ir uz 5 thumbup.gif vistiek kasdien ziurima ar nera nauju nuotrauku ir tikrai uztenka apsisprendimui 4u.gif
Atsakyti
5 dienų tikrai užtektų clap.gif
Atsakyti
na, matau, atsakymai aiškūs smile.gif
5 balsai +/- 2 priklausomai nuo švenčių, savaitės dienų ir pačio konkurso smile.gif

luktelkim daugiau balsų smile.gif

gal kas pasiūlys dar geresnį variantą smile.gif
Atsakyti
man ir 5 dienų užtenka.
nes jei išpuola savaitgalis (kada prie pc nebūnu) vistiek būna dar diena po savaitgalio.

Tik labai gera idėja, kad paskelbus konkursą, kaip Ruste ir darei šį kart, įdėti skelbimus į bendraminčių skyrelį, nes galima ir pražiopsot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2009 02 09, 23:28)
man ir 5 dienų užtenka.
nes jei išpuola savaitgalis (kada prie pc nebūnu) vistiek būna dar diena po savaitgalio.

Tik labai gera idėja, kad paskelbus konkursą, kaip Ruste ir darei šį kart, įdėti skelbimus į bendraminčių skyrelį, nes galima ir pražiopsot  biggrin.gif

įdėta į daug daugiau skyrelių smile.gif
pamaniau, kad būtų visai neblogai informuoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aidulia @ 2009 02 09, 20:04)
Pabalsavau už 5 dienas, manau, kas domisi konkursu, tiems pakanka šio termino, o kas netyčia atklysta, nepakaks nė 10 dienų

drinks_cheers.gif

Balsavau uz 5 d., kaip ir dauguma, nors manau sociai ir 3 pakaktu mirksiukas.gif
Atsakyti
5 pats tas thumbup.gif
Atsakyti
Balsavau už tris dienas mirksiukas.gif
Atsakyti