Aš balsuoju už 7 dienas
5 dienu pakankamai. 2\3 mamu pabalsuoja jau pirma diena, ar net pirma nakti . Letesniu apsuku zmonems ir "leciau virskinantiems" kaip kazkas rase, tai dar 4 papildomos dienos manau sociai. O kas nenori balsuot, kam konkursai neidomu, tai nesulauksim ju ir menesi laukdami
as ir uz 5 vistiek kasdien ziurima ar nera nauju nuotrauku ir tikrai uztenka apsisprendimui
5 dienų tikrai užtektų
na, matau, atsakymai aiškūs
5 balsai +/- 2 priklausomai nuo švenčių, savaitės dienų ir pačio konkurso
luktelkim daugiau balsų
gal kas pasiūlys dar geresnį variantą
5 balsai +/- 2 priklausomai nuo švenčių, savaitės dienų ir pačio konkurso
luktelkim daugiau balsų
gal kas pasiūlys dar geresnį variantą
man ir 5 dienų užtenka.
nes jei išpuola savaitgalis (kada prie pc nebūnu) vistiek būna dar diena po savaitgalio.
Tik labai gera idėja, kad paskelbus konkursą, kaip Ruste ir darei šį kart, įdėti skelbimus į bendraminčių skyrelį, nes galima ir pražiopsot
nes jei išpuola savaitgalis (kada prie pc nebūnu) vistiek būna dar diena po savaitgalio.
Tik labai gera idėja, kad paskelbus konkursą, kaip Ruste ir darei šį kart, įdėti skelbimus į bendraminčių skyrelį, nes galima ir pražiopsot
QUOTE(grange @ 2009 02 09, 23:28)
man ir 5 dienų užtenka.
įdėta į daug daugiau skyrelių
pamaniau, kad būtų visai neblogai informuoti
QUOTE(Aidulia @ 2009 02 09, 20:04)
Pabalsavau už 5 dienas, manau, kas domisi konkursu, tiems pakanka šio termino, o kas netyčia atklysta, nepakaks nė 10 dienų
Balsavau uz 5 d., kaip ir dauguma, nors manau sociai ir 3 pakaktu
5 pats tas
Balsavau už tris dienas