QUOTE(bytte @ 2011 04 10, 12:04)
Pažiūrėjau tavo bloge aprašymą biodermos 50+... kiek suprantu (o suprantu nelabai ką) tai sudėtyje neradau nieko kemšančio poras, be to drėkinantis jis ar ne? man kažkada senei senei dermatologe aiškino, kad būtent mano odos problema - nepakanka drėkinimo, paskui ir visos kitos problemos seka. Nors neatrodo jinai man sausa, nei riebi,bet poras kemša dažniausiai nuo daugelio kremų,o apsauginiai ypač, o dar jei su didesniu SPF
... tai šitas turėtų tikt tikriausiai?... alergijų ar įpatingų jautrumų nesu niekam pastebėjus, tik dažnai blogai įsigeria kremas, galim sakyt plėvele pasidengia daugumas kremukų, tiek sintetiniai, tiek visokie naturalūs
Merginos, o jūs prieš apsauginį kremą tepat dar kokį dieninį, ar tik vakare odą pamaitinat?
Jei apie šitą kalbi
Bioderma Photoderm Max SPF 50. Tai labai jis nepridrėkins, nes turėtų būti labai skystas ir lengvas. Porų neturėtų kimšti, nebent tavo oda į cheminius filtrus reaguoja.
Jei kremai poras kemša ir trūksta drėkinimo, pabandyk serumus, ypač vandeningus, su hialuronu. Turėtų nekimšti ir giliai drėkinti.
Mano oda kadangi normali/ riebi, prieš apsauginį kremą nieko netepu (nebent kažką matizuojančio), nes kitaip apsiriebaluoju visa. Bet galima tepti, jei drėkinimo trūksta, nuo odos juk priklauso.
Papildyta:
QUOTE(bytte @ 2011 04 10, 13:54)
aš tai tepu kremą... tada dantis išsivalau ir tepu apsaugą nuo saulės. Galim sakyt be
aš irgi ryte šuniuką vedu... ne visad manau spėja tos 30 min. praeit
Ne visiems kremams nuo saulės tų 30 minučių reikia. Jei kremas su titanu ir cinku, laukti nereikia, nes jie sudaro barjerą ir atspindi saulę. Cheminiai filtrai sugeria spindulius, tad jiems reikia laiko sureaguoti su oda, dėl to rekomenduojama jais teptis gerokai prieš einant į lauką.