Įkraunama...
Įkraunama...

Geras kremas su didele spf apsauga

QUOTE(Krisanta @ 2011 04 08, 17:20)
Domina Dior ir Chanel kainos?
Tekstūra. Ar nekiša porų?
ax.gif

Kaina apie 180lt.Brangoka,bet uztenka ilgam smile.gif Tekstura Chanel truputi tankesne nei Dior.Poru nekemsa,neleidzia atsirasti pigmentinems demems.Chanel truputi balina veiduka,bet jei stipri saulute Turkijos,Ispanijos -pats tas smile.gif
Atsakyti
O sakykit kokio apsaugos faktoriaus užtenka renkantis dieninį veido kremuką artėjant šiltajam sezonui? Oda mano nėra jautri ar turinti specialių poreikių, tik va riebi.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(lady_m @ 2011 04 09, 15:42)
O sakykit kokio apsaugos faktoriaus užtenka renkantis dieninį veido kremuką  artėjant šiltajam sezonui? Oda mano nėra jautri ar turinti specialių poreikių, tik va riebi.. g.gif

Siaip rekomenduojama ne mazesni nei SPF15 kasdienai, siltajam sezonui sakyciau nereiketu bijot ir 20-30. Siuo metu pati SPF20 naudoju, bet karsciams pirksiu SPF45, nes naudoju ir balinancias priemones, tai saulutes labiau saugotis reikia.
Atsakyti
O man geriausias atrastas kremas nuo saules yra Spirig "Daylong Baby" SPF 30. http://www.hiperfarm...uct/20000125289
Naudoju veidui. Balta plevele palieka, nes jis su fiziniais (mineraliniais) filtrais, bet man tas odos pasviesejimas netgi patinka smile.gif
Oda, manau, apsaugo tikrai gerai ir "laikosi"/veikia visa diena.
Plius kaina tikrai prieinama blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(himalaia @ 2011 04 06, 21:11)
Patys saulės apsaugos ingredientai gali kimšti poras, tad riebiaodėms visada problematiška...
Gal iš Biodermos kas tiktų, kaip tik neseniai peržiūrėjau kelias neblogas priemonės riebiaodėms  ax.gif Jei cheminiai filtrai jums tinkami  4u.gif

Pažiūrėjau tavo bloge aprašymą biodermos 50+... kiek suprantu (o suprantu nelabai ką) tai sudėtyje neradau nieko kemšančio poras, be to drėkinantis jis ar ne? man kažkada senei senei dermatologe aiškino, kad būtent mano odos problema - nepakanka drėkinimo, paskui ir visos kitos problemos seka. Nors neatrodo jinai man sausa, nei riebi,bet poras kemša dažniausiai nuo daugelio kremų,o apsauginiai ypač, o dar jei su didesniu SPF doh.gif ... tai šitas turėtų tikt tikriausiai?... alergijų ar įpatingų jautrumų nesu niekam pastebėjus, tik dažnai blogai įsigeria kremas, galim sakyt plėvele pasidengia daugumas kremukų, tiek sintetiniai, tiek visokie naturalūs blush2.gif

Merginos, o jūs prieš apsauginį kremą tepat dar kokį dieninį, ar tik vakare odą pamaitinat?
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2011 04 10, 19:04)
Merginos, o jūs prieš apsauginį kremą tepat dar kokį dieninį, ar tik vakare odą pamaitinat?

As tepu, nors atrodo ir to nuo saules kremo pakanka, bet nenoriu rizikuot ilgainiui, nes oda mano sausa. Siaip ivairiai rkeomenduoja krema nuo saules naudot, t.y. vienur pries visa odos rutina, kitur po visko kaip galutini dalyka. Siaip pati dazniausiai pirma dalyka ka ryte padarau atsikelus, tai pasitepu kremu nuo saules, nes tenka vedziot suniuka, tai noriu, kad kuo greiciau prasidetu tas isigerimo laikas (t..y tos rekomenduojamos 30min pries ejima i lauka, kad pilnai suveiktu kremas). Na o grizus jau tepu paakiu ir veido kremus. Jei nereikia man vest suniuko, tai tada pradedu atvirksciai: tepu paakiu ir veido kremus, o krema nuo saules galiausiai - jei isvis tadien neinu is namu, tai krmeo nuo saules ir netepu.
Atsakyti
aš tai tepu kremą... tada dantis išsivalau ir tepu apsaugą nuo saulės. Galim sakyt be pertraukos, bet kažkaip man apsauginis geriau pasidengia po kremuko, tai galvoju ar gerai aš čia darau g.gif
aš irgi ryte šuniuką vedu... ne visad manau spėja tos 30 min. praeit ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2011 04 10, 20:54)
aš tai tepu kremą... tada dantis išsivalau ir tepu apsaugą nuo saulės. Galim sakyt be pertraukos, bet kažkaip man apsauginis geriau pasidengia po kremuko, tai galvoju ar gerai aš čia darau g.gif

Reiketu turbut pagooglint ta tema. Siaip kaip rasiau, yra ivairiu nuomoniu ir vienur vienaip raso, kitur kitaip. Na dar tokia kaip trecia nuomone yra kad kaip ir visas priemones tept pagal konsistencija, t.y. nuo skysciausios, lengviausios iki sunkiausios (tirsciausios) ir jau tada kremas nuo saules gali atsirast ir kazkur ne tik prieky ar gale, bet ir viduryje. Beje, dar teko viena straipsniuka skaityt, kur raso, kad priklausomai nuo kremo nuo saules sudeties, ji tepti arba pries viska, arba po (t..y vienos dalys turi gertis tiesiai i oda, kitos tik barjera sudaro, tai pilnai uztenka ant visu kitu priemoniu tepant).

Pati nematau skirtumo tepant pries ir po bei nejauciu skirtumo tepant makiaza. O vat pernai naudotas kremas nuo suales man buvo nelabai, nes kaip betepciau, makiazas ant jo negraziai gulejo....
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2011 04 10, 12:04)
Pažiūrėjau tavo bloge aprašymą biodermos 50+... kiek suprantu (o suprantu nelabai ką) tai sudėtyje neradau nieko kemšančio poras, be to drėkinantis jis ar ne? man kažkada senei senei dermatologe aiškino, kad būtent mano odos problema - nepakanka drėkinimo, paskui ir visos kitos problemos seka. Nors neatrodo jinai man sausa, nei riebi,bet poras kemša dažniausiai nuo daugelio kremų,o apsauginiai ypač, o dar jei su didesniu SPF doh.gif ... tai šitas turėtų tikt tikriausiai?... alergijų ar įpatingų jautrumų nesu niekam pastebėjus, tik dažnai blogai įsigeria kremas, galim sakyt plėvele pasidengia daugumas kremukų, tiek sintetiniai, tiek visokie naturalūs blush2.gif

Jei apie šitą kalbi Bioderma Photoderm Max SPF 50. Tai labai jis nepridrėkins, nes turėtų būti labai skystas ir lengvas. Porų neturėtų kimšti, nebent tavo oda į cheminius filtrus reaguoja.
Jei kremai poras kemša ir trūksta drėkinimo, pabandyk serumus, ypač vandeningus, su hialuronu. Turėtų nekimšti ir giliai drėkinti.

Mano oda kadangi normali/ riebi, prieš apsauginį kremą nieko netepu (nebent kažką matizuojančio), nes kitaip apsiriebaluoju visa. Bet galima tepti, jei drėkinimo trūksta, nuo odos juk priklauso.
Papildyta:
QUOTE(bytte @ 2011 04 10, 13:54)
aš tai tepu kremą... tada dantis išsivalau ir tepu apsaugą nuo saulės. Galim sakyt be

Ne visiems kremams nuo saulės tų 30 minučių reikia. Jei kremas su titanu ir cinku, laukti nereikia, nes jie sudaro barjerą ir atspindi saulę. Cheminiai filtrai sugeria spindulius, tad jiems reikia laiko sureaguoti su oda, dėl to rekomenduojama jais teptis gerokai prieš einant į lauką.
Atsakyti
QUOTE(himalaia @ 2011 04 10, 20:43)
Jei apie  šitą kalbi Bioderma Photoderm Max SPF 50. Tai labai jis nepridrėkins, nes turėtų būti labai skystas ir lengvas. Porų neturėtų kimšti, nebent tavo oda į cheminius filtrus reaguoja.

Aha, apie šitą ax.gif . Nesu pastebėjus ar reguoja g.gif
Jei kremai poras kemša ir trūksta drėkinimo, pabandyk serumus, ypač vandeningus,  su hialuronu. Turėtų nekimšti ir giliai drėkinti.

Jo, taip ir darau. Kartais dar hialurono kaukę užsisdedu...
Ne visiems kremams nuo saulės tų 30 minučių reikia. Jei kremas su titanu ir cinku, laukti nereikia, nes jie sudaro barjerą ir atspindi saulę. Cheminiai filtrai sugeria spindulius, tad jiems reikia laiko sureaguoti su oda, dėl to rekomenduojama jais teptis gerokai prieš einant į lauką.

geras... dabartinis apsauginis kremas su mineraliniais filtrais, bet ant rekomendacijos buvo parašyta kad prieš 15-20 min. einant į saulę ...
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2011 04 10, 15:43)
geras... dabartinis apsauginis kremas su mineraliniais filtrais, bet ant rekomendacijos buvo parašyta kad prieš 15-20 min. einant į saulę ...

Vien mineraliniai, nei vieno cheminio nėra?
Gali būti, kad gamintojas tiesiog apsidraudžia. Nes žmonės labai mėgsta nueiti į paplūdimį, pvz., ir tik tada apsaugos priemones išsitraukti ir teptis. Realiai mineraliniai filtrai saugo iškart patekę ant odos, nes jie veikia veidrodžio principu.
Atsakyti
QUOTE(himalaia @ 2011 04 10, 22:31)
Vien mineraliniai, nei vieno cheminio nėra?
Gali būti, kad gamintojas tiesiog apsidraudžia. Nes žmonės labai mėgsta nueiti į paplūdimį, pvz., ir tik tada apsaugos priemones išsitraukti ir teptis. Realiai mineraliniai filtrai saugo iškart patekę ant odos, nes jie veikia veidrodžio principu.

Tikriausiai dėl apsidraudimo biggrin.gif Yra dar ten vanduo, sezamo aliejus, morkų ekstraktas, titano dioksidas, alkoholis, glicerinas, taukmedžio sviestas, Edelweisų (Leontopodium alpinum) ekstraktas...
ir vaikų apsauginis mineralinis - irgi 15 min. parašyta... todėl kažkaip net nesusimąsčiau, nors žinojau kad mineraliniai filtrai atspindi, o cheminiai rezorbuoja (nežinau ar teisingai išsireiškiau)
Atsakyti