Įkraunama...
Įkraunama...

Geras kremas su didele spf apsauga

QUOTE(popelka @ 2011 04 06, 11:59)
1. Aš pudros naudoju kasdien panašiai kaip ir kremo, kartais net daugiau.  smile.gif  Tuo labiau tas veido vietas kurias labiausiai reikia saugot nuo saulės natūraliai pamaskuoju gausiau ir kruopščiau, tai mano atveju net labai pasiteisintu. mirksiukas.gif  Be to, kadangi naudoju priemones su mineraliniais filtrais (kaip jie veikia jau parašiau anksčiau) tai kaip minėjau, jei jie būtų pudroje čia būtų tik pliusas. O saugot man aktualu būtent tik veidą, nei ausų, nei kaklo, nei kūno eidama į darbą apsauginiais kremais netepu, nebent važiuodama atostogaut ar poilsio dienomis kai organizmui nusimato aktyvios saulės vonios. 4u.gif

O šiaip, manau kad filtrai SPF 15, SPF 20 nėra didelė apsauga kaip skelbiama šios temos antraštėje. smile.gif

1. O kodel aktualu tik veida saugot? Juk saulute vienodai veikia oda tiek ant veido, tiek ant kuno ir jei atvira oda saulei, tai suagot ir reikia. Ir ausu netept irgi klaida - juk jos irgi atviros kaip ir veidukas, tad sualute gali rimtai ikast... Na o del pudros, tai jeigu biri pudra ar tikrai jos tiek kiek reikia tepat? Ar tikrai visur uzeina tiek, kiek reikia? Su skysta manau tas pats - nors sita labiau matosi kaip paskirstyta, tai turbut daugiau gaunasi tos apsaugos. Bet vistiek nemanau, kad kosmetines priemones jos pakankamai duoda.

Del SPF sutinku, 15 ar 20 tikrai nera daug - tai daugiau eilinis skaicius, t.y. toks, kad ir pvz ziema su tokiu spf reiketu priemones naudot. Vasara vistik reiketu daugiau. Nors su visais idegio kultais tas sunkiai suderinama, nes gi kaip cia teptis kremu nuo saules, juk neidegsi ir pan doh.gif Mane kazkada nustebino vienas skelbimas cia SM'e, kur ieskojo kremo nuo saules, bet norejo itin mazo spf, nes (cia netiksliai parasysiu, bet mazdaug taip ir skambejo) spf yra blogai, bet nuo saules nori saugotis, tai kuo mazesnio, kad maziau kenktu... doh.gif

QUOTE(bytte @ 2011 04 06, 13:23)
Beje pavojingesni yra UVA spinduliai, kurių apsaugos SPF nenurodo. Turi būt papildomas žymėjimas...  4u.gif

Aš neradau ant jūsų paminėtos priemonės pažymėta UVA apsugos... Gal ant buteliuko yra?

Yra tiek ant buteliuko, tiek aprasyme parasyta 'UVB/UVA Protection' wink.gif

UVA apsauga berods nurodo zymejimas 'PA' ir pliusai ar kazka maisau? g.gif Bet tokiu priemoniu mazai... Dior turi su didele apsauga, bet jau ne naturalus.... ax.gif

Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2011 04 06, 16:21)
UVA apsauga berods nurodo zymejimas 'PA' ir pliusai ar kazka maisau?  g.gif Bet tokiu priemoniu mazai... Dior turi su didele apsauga, bet jau ne naturalus.... ax.gif

Nežinau tiksliai... ES tai lygtais tiesiog aukštas, vidutinis ir žemas pridedama prie UVA apsaugos ... čia kiek aš užtikau...
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2011 04 06, 13:31)
Nežinau tiksliai... ES tai lygtais tiesiog aukštas, vidutinis ir žemas pridedama prie UVA apsaugos ... čia kiek aš užtikau...

Taip, ES toks žymėjimas, bet ne visur jis naudojamas, nes neprivalomas, kiek žinau. Tik Japonijoje naudojamas tas PA ir pliusai. Gaila, kad labai nedaug valstybių turi privalomą UVA žymėjimo reitingą. Būtų žymiai patogiau vartotojams.
Atsakyti
QUOTE(Belle Du Jour @ 2011 04 05, 16:05)
tai gal jusu nelabai problematiska oda,nesman su problematiska beveik visi oil free ir misriai riebiai odai atseit tinkantys kremai labai kemsa poras ypac tie kurei turi bent kiek didesni SPF:) kas tinka jums,nebutinai tinka visiems mirksiukas.gif

Sita dalyka su oil free as ir pati pastebejau-kemsa. O ir tie su didesne apsauga taip pat. Olay kremas su 15spf is pradziu visai nieko pasirodes ir gundes pirkti didesne pakuote, vistik prikele spuogu. Manau, kad butent jis, nes tik jis buvo naujai naudojamas produktas.
Kol kas pliusa galiu deti Christina Comodex Mattifying Sunscreen spf15. Tiesa, to Mattifying kaip ir nera, bet siaip veidas nebuna riebus ar blizgus, nepalieka pleveles, kremas toks lengvas, puikiai isigeria, gerai dengiasi tiek mineraline, tiek kremine pudra. Tik, galvoju, vasarai tu spf15 mazoka, bet su didesne apsauga gero kremo probleminei odai nerandu verysad.gif
Atsakyti
Patys saulės apsaugos ingredientai gali kimšti poras, tad riebiaodėms visada problematiška...

QUOTE(Typhoon Morakot @ 2011 04 06, 15:02)
Tik, galvoju, vasarai tu spf15 mazoka, bet su didesne apsauga gero kremo probleminei odai nerandu verysad.gif

Gal iš Biodermos kas tiktų, kaip tik neseniai peržiūrėjau kelias neblogas priemonės riebiaodėms ax.gif Jei cheminiai filtrai jums tinkami 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2011 04 06, 17:21)
Juk saulute vienodai veikia oda tiek ant veido, tiek ant kuno ir jei atvira oda saulei, tai suagot ir reikia.
Na o del pudros, tai jeigu biri pudra ar tikrai jos tiek kiek reikia tepat?
Bet vistiek nemanau, kad kosmetines priemones jos pakankamai duoda. 

Saugau ir kūna pagal poreikį, be abejo drinks_cheers.gif visada perku kremus ir visam kūnui. Tiesiog kol nėra karščių tai ir tos būtinybės kasdien tepti kūna apsauginiu kremu nejaučiu, kadangi nesu iš tų tikrų baltaodžių, kažkaip mano kūną nelabai griebia saulės spinduliai, oda parausta tik esant prie jūros ir neilgam, po to švelniai paruduoja. smile.gif O su veido oda tai čia jau visai kita istorija, jį aš turiu saugot nuo pat kovo pradžios kai dar su paltais visi vaikštom. smile.gif
Ten ne apie birią pudrą kalbėjau o apie skystą arba kreminę-kompaktinę. mirksiukas.gif
Neduoda, jeigu neturi sudėtyje stiprių SPF filtrų, pvz SPF 35 ar 50. Užtai ir noriu rasti tokią kuri tokius filtrus turėtų. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Typhoon Morakot @ 2011 04 06, 22:02)
Tik, galvoju, vasarai tu spf15 mazoka, bet su didesne apsauga gero kremo probleminei odai nerandu

Man tiko šis, irgi vargstu su porom bet su juo nepastebėjau kimšimosi 4u.gif
user posted image
AVENE Haute Protection Creme Minerale 50+SPF 50ml. Very High Protection of Intolerant Skin.
Bet jis palieka balzganą atspalvį, tai jeigu nenaudojat ant viršaus pudros gali matytis.
Atsakyti

as nusipirkau toki krema su 30+ apsauga riebiai odai. rytoj bandysiuMy Webpage
Atsakyti
Nusipirkau Dior capture totale UV PROTECT FPS 35SPF.
user posted image
Labai malonus kvapas,tepasi lengvai,tekstura kaip dulksnos su lengvu svytejimu,minkstina oda,zodziu ,superinis daiktas,pries tai turejau Chanel SPF 50,irgi labai patiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(edituke 1976 @ 2011 04 08, 13:15)

Domina Dior ir Chanel kainos?
Tekstūra. Ar nekiša porų?
ax.gif
Atsakyti
QUOTE(popelka @ 2011 04 07, 11:16)
Neduoda, jeigu neturi sudėtyje stiprių SPF filtrų, pvz SPF 35 ar 50. Užtai ir noriu rasti tokią kuri tokius filtrus turėtų. ax.gif

Jei suprantu teisingai ka norejot pasakyt, tai neteisinga ta nuomone, nes SPF nesidalina, t.y. nera taip, kad saukstelis SPF20 kremo atitinka puse saukstelio SPF40. Nesvarbu kokia apsauga (SPF), vistiek reikia naudot vienoda kieki, kad taip ir apsaugotu kaip turi. Kitu atveju nesigauna pilnas veikimas. Aisku geriau kudziau tepti didesni SPF nei mazesni, bet bet kuriuo atveju nebus tos tikrosios apsaugos....
Atsakyti
Gal kam naudinga bus, kiek birios pudros ant veido reikia prisipudrint, kad gautum ant pakuotės parašytą SPF
user posted image
(monetų skersmuo +-2 cm)
Atsakyti