Įkraunama...
Įkraunama...

Geras kremas su didele spf apsauga

QUOTE(Vai2lka @ 2009 05 22, 06:56)
idomu galima su juo degintis?  g.gif  ar idegciau nors kazkiek? nes ieskau kokio kremuko veidui su apsauga bet kad nebutu per riebus ir galeciau kazkiek idegti  smile.gif

ne nu kaip jums dar sauna i galva deginti veida gi kas is jusu odos liks po tu deginimusi.labai geras kremas noah +60 spf uav. didele bonkute kaina 80lt
Atsakyti
QUOTE(Pulsatilla @ 2010 04 30, 14:02)
O aš norėčiau kokios matinės emulsijos ar fluido mišriai riebiai odai su spf, bet nieko panašaus nerandu doh.gif Norisi labai lengvo ir kad blizgesio nebūtų rolleyes.gif

yra labai gera apsauga nuo saules Soladerm:
Pirmoji saulės apsaugos linija su trigubu poveikiu:

Stipri apsauga nuo UVA/UVB dėka specialaus mineralinių ir organinių filtrų komplekso.
DNR apsauga dėka patentuoto Cellul Protect komplekso.
Odos drėkinimas ir komfortas dėka makadamijos riešutų ekstrakto.

yra su spf 30, ir 50+. taip pat 50+ yra su atspalviu, todel viskas viename: drekinantis kremas, maskuojantis kremas bei apsauga no saules 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bartuke5 @ 2010 06 19, 21:09)
yra labai gera apsauga nuo saules Soladerm:
Pirmoji saulės apsaugos linija su trigubu poveikiu:

Stipri apsauga nuo UVA/UVB dėka specialaus mineralinių ir organinių filtrų komplekso.
DNR apsauga dėka patentuoto Cellul Protect komplekso.
Odos drėkinimas ir komfortas dėka makadamijos riešutų ekstrakto.
yra su spf 30, ir 50+. taip pat 50+ yra su atspalviu, todel viskas viename: drekinantis kremas, maskuojantis kremas bei apsauga no saules 4u.gif

Gal galetumet parasyti,kiek kainuoja sis kremas g.gif
Atsakyti
Aš niekaip nerandu sau tinkančio kremo, visi jie man kemša poras. O gal tiesiog neįsigeria ir sudarydami "plėvelę" taip reikalą gadiną... Bandžiau ir Iwostin, ir AVON, ir dar daug kitų verysad.gif .
Radau tokį kremą, aprašymas nelabai išsamus, bet kažko užkabino. Gal kas ką nors apie jį galėtumėt parašyt?
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2010 08 10, 15:16)
Aš niekaip nerandu sau tinkančio kremo, visi jie man kemša poras. O gal tiesiog neįsigeria ir sudarydami "plėvelę" taip reikalą gadiną... Bandžiau ir Iwostin, ir AVON, ir dar daug kitų  verysad.gif .
Radau tokį kremą, aprašymas nelabai išsamus, bet kažko užkabino. Gal kas ką nors apie jį galėtumėt parašyt?

Aprasymas sudomino,tik neradau kas gamintojas g.gif
Atsakyti
kiek matau, tai rašo, kad Frezyderm smile.gif tai graikų kompanija, tačiau šio kremo sudėties kaip ir nesimato ir gamintojas savo puslapyje nenurodo g.gif

skamba kaip ir visur viskas - labai gražiai biggrin.gif tik įdomi sudėtis blush2.gif tuomet būtų galima bent jau daugiau numatyti šio kremo būsimos naudos/žalos biggrin.gif
Atsakyti
Ar tiesa, jei naudoju krema/losjona su spf ir po to tepu pudra ir kt. kosmetines priemones be spf, tai galutiniam rezultate gaunasi,kad oda neapsaugota nuo saules?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maserati.: 03 vasario 2011 - 14:05
QUOTE(Maserati. @ 2011 02 03, 07:05)
Ar tiesa, jei naudoju krema/losjona su spf ir po to tepu pudra ir kt. kosmetines priemones be spf, tai galutiniam rezultate gaunasi,kad oda neapsaugota nuo saules?

Netiesa. Bet idealiai, norint, kad priemonė nuo saulės būtų efektyviausia, reiktų ją ant odos tepti paskutinę. Tad makiažą tepti reiktų švelniai, baisiai netrinant odos, kad kuo mažiau priemonė su SPF būtų judinama.
Pvz., cheminiai filtrai kaip avobenzonas sureaguoja su oda ir apsaugo nuo saulės tik po 20 min nuo užtepimo, tad geriau būtų gerokai palaukti prieš naudojant makiažą. Titano dioksidas ir cinko oksidas apsaugo iškart.
Atsakyti
QUOTE(whocares @ 2009 05 23, 10:49)
Bioderma Photoderm AKN Mat spf 40, specialiai riebiai odai su matiniu efektu ir nekemsantis poru smile.gif

Turiu klausima toms, kas naudoja Bioderma kremus nuo saules - ar TIKRAI nekemsa poru? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mintee @ 2011 03 21, 23:59)
Turiu klausima toms, kas naudoja Bioderma kremus nuo saules - ar TIKRAI nekemsa poru?  ax.gif

asmeniskai man kimso doh.gif
Atsakyti
Gal kas ilgeliau yra naudojes Olay drekinanti krema su spf15. Kaip jis? Ar kemsa ilgiau panaudojus? Bandziau meginuka-lyg ir patiko. Gundausi isigyti visa pakuote, bet neramu del kimsimo g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Typhoon Morakot: 22 kovo 2011 - 11:38
Pasiruošiau jau vasarai ir nusipirkau Biodermos photoderm bronz spf 15,bet manau kad man tik pusei vasaros jo užteks nes jau tokiaaa maža pakuotė...: D
Atsakyti