Įkraunama...
Įkraunama...

Geras kremas su didele spf apsauga

QUOTE(ZBITKA @ 2010 04 13, 21:14)
vishy normaderm kremukas riebiai problemiskai odai su spf 15 mirksiukas.gif

Gal galima nuotraukytę, nes lyg ant pakuotės nėra nurodyta, kad su apsauga g.gif o gal aš kremus maišau g.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 04 13, 18:32)
Turbut jus teisi  4u.gif bet seip dehidratuota gali but ir misri ir riebi.. o pas mane visose vietose praktiskai pleiskanoja, sausa, tik palei nosi poros.. tai nzn kokia cia skaitos  4u.gif

O inkstiriuku yra ant nosies?

P.S. Kartais oda pleiskanoja ne del to kad sausa, o del pernelyg tausojancios prieziuros, t.y. per riebiu priemoniu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(begike @ 2010 04 14, 13:21)
O inkstiriuku yra ant nosies?
P.S. Kartais oda pleiskanoja ne del to kad sausa, o del pernelyg tausojancios prieziuros, t.y. per riebiu priemoniu  mirksiukas.gif

Juoduliuku tai yra, nes poros uzsikise 4u.gif bet sekmingai naikinu.. biggrin.gif pas mane tikrai dehidratuota oda, bet ne riebi ir ne misri manau, o i sausuma 4u.gif baigiam offtopic, nes gausim velniu biggrin.gif diskutuojam toliau apie kremus su spf thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amber123: 14 balandžio 2010 - 17:03
merginos o IWOSTIN su SPF 50 riebus? nepavyko gauti meginėliu, tad klausiu pas Jus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ZBITKA @ 2010 04 13, 21:14)
vishy normaderm kremukas riebiai problemiskai odai su spf 15 mirksiukas.gif

O man kazkaip kimso sis kremukas verysad.gif Turejau pernai Biodermos AKN Mat spf40, tai tikrai nekimso, bet kazkaip nemaloniai jautesi ant veido-tarsi kokia plevele uzdeta, o ir to mat efekto visai nebuvo schmoll.gif . Na, bet tas pleveles ir riebumo jausmas turbut visuose kremuose su didesniu nei 15spf yra g.gif
Atsakyti
Buvau ir as rimtose paieskose siu kremu....
Norejau Lirene spf 30,nu bet neradau verysad.gif
Pasiule man Garnier pieneli spf 30,sako,kaip ir geriau,skystesnis,lygiau tepasi....nu bet veidui kažkaip ant greicio nepagalvojau-ar ne kremas but geriau g.gif
Ar naudojat kuri toki?gal tik kunui ji pasilikt,o veidui kito ieskot...
Atsakyti
unsure.gif neaktuali tema?? unsure.gif
Atsakyti
na merginos pasisakykit, siandien kaip tik lekiu i vaistine kokio nors kremuko nusipirkti, noriu su sp 15-20, jautriai misriai odai, bet va kokios firmos neissirenku g.gif
Atsakyti
O as isigyjau Avon krema drekinanti su spf 15 4u.gif akcija db yra.. gerai bus vasarai 4u.gif ieskojau nebrangaus.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 04 30, 10:35)
O as isigyjau Avon krema drekinanti su spf 15 4u.gif akcija db yra.. gerai bus vasarai  4u.gif ieskojau nebrangaus.. 4u.gif

kazkaip Avon firma man nelabai ax.gif kokius seselius gal ir galima nusipirkti, bet turint tokia problemine oda man ta firma visiskai netinka doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sineja @ 2010 04 30, 10:41)
kazkaip Avon firma man nelabai  ax.gif  kokius seselius gal ir galima nusipirkti, bet turint tokia problemine oda man ta firma visiskai netinka  doh.gif

Nesigincysiu del to.. tikrai nera sueprinis brandas schmoll.gif 4u.gif bet mano odai kai tinka tai manau tiks biggrin.gif 4u.gif atitiko poreiki, kad butu kaina prieinama ir su spf smile.gif lengvas, vasarai
Atsakyti
O aš norėčiau kokios matinės emulsijos ar fluido mišriai riebiai odai su spf, bet nieko panašaus nerandu doh.gif Norisi labai lengvo ir kad blizgesio nebūtų rolleyes.gif
Atsakyti