Įkraunama...
Įkraunama...

Geras kremas su didele spf apsauga

QUOTE(Meskala @ 2010 04 12, 16:31)
kad nekimstu poru ir butu didelis spf....

Bet 40 biski per daug.. Lietuvoj nemanau, kad reik tokio auksto g.gif nes ir kaina manau didesne kai didelis spf g.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 04 12, 16:34)
Bet 40 biski per daug.. Lietuvoj nemanau, kad reik tokio auksto  g.gif nes ir kaina manau didesne kai didelis spf g.gif  4u.gif

Jų visi produktai apie 50 litų kainuoja ax.gif čia tuo pačiu ir nuo spuogelių ir matiškumo suteikia ax.gif riebiai/mišriai odai
Atsakyti
QUOTE(Kissable_lips @ 2010 04 12, 19:04)
Jų visi produktai apie 50 litų kainuoja  ax.gif  čia tuo pačiu ir nuo spuogelių ir matiškumo suteikia  ax.gif  riebiai/mišriai odai

A.. tai man netinka unsure.gif man reik sausai odai 4u.gif
Atsakyti
bioderma kremai su UVA SPF

yra ir kitu apsciai - tik issirink smile.gif kadangi parasyta, kad nekimstu poru...tai sumeciau, kad riebesnei ar misriai odelei smile.gif sausiaodes paprastai tokiu bedu lyg neturi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Meskala @ 2010 04 13, 13:14)
yra ir kitu apsciai - tik issirink smile.gif kadangi parasyta, kad nekimstu poru...tai sumeciau, kad riebesnei ar misriai odelei smile.gif sausiaodes paprastai tokiu bedu lyg neturi smile.gif

Aaaa.. jus cia pagal temos pavadinima atsaket, as galvojau, kad man biggrin.gif p.s as zinokit sausaode, bet poras turiu gan nemazas ir besikemsancias.. doh.gif buna ir taip 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusele @ 2009 03 17, 17:57)
Iwostin drekinamasis labai lengvas ir su SPF20 4u.gif

To kremo sudėtyje yra parafinum lipidum(mineral oil), tai ar porų nekemša g.gif
Atsakyti
nežinau, ar čia kreipiuosi, bet gal kas žinot, ką reiškia ant kosmetikos priemonių toks ženkliukas, panašus į apvalų indelį atidarytą, o jo viduje būna užrašyta 6M, 12M, 18M? Ar čia kiek laiko galima naudotis kremu nuo jo atidarymo mėnesiais?
Atsakyti
QUOTE(muvija @ 2010 04 13, 16:28)
nežinau, ar čia kreipiuosi, bet gal kas žinot, ką reiškia ant kosmetikos priemonių toks ženkliukas, panašus į apvalų indelį atidarytą, o jo viduje būna užrašyta 6M, 12M, 18M? Ar čia kiek laiko galima naudotis kremu nuo jo atidarymo mėnesiais?

taip, tie skaičiukai nurodo kiek laiko (mėnesių) nuo atidarimo pradžios galima naudoti tą produktą
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 04 13, 12:18)
Aaaa.. jus cia pagal temos pavadinima atsaket, as galvojau, kad man  biggrin.gif p.s as zinokit sausaode, bet poras turiu gan nemazas ir besikemsancias..  doh.gif buna ir taip 4u.gif

nebuna taip ax.gif jusu oda tada dehidratuota bet ne sausa.
Atsakyti
QUOTE(begike @ 2010 04 13, 18:20)
nebuna taip  ax.gif  jusu oda tada dehidratuota bet ne sausa.

Turbut jus teisi 4u.gif bet seip dehidratuota gali but ir misri ir riebi.. o pas mane visose vietose praktiskai pleiskanoja, sausa, tik palei nosi poros.. tai nzn kokia cia skaitos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 04 12, 15:00)
Arteja vasara ir pavasarine saulute vis labiau sildo.. kokius kremus su spf naudokat kasdieniniai pireziurai?  bigsmile.gif Iwostin kremukas zinau, bet gal zinot koki krema, kur galima butu ant bet kokio kremo uztept, tiesiog kaip spf apsauga?  g.gif

vishy normaderm kremukas riebiai problemiskai odai su spf 15 mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 04 13, 19:32)
Turbut jus teisi  4u.gif bet seip dehidratuota gali but ir misri ir riebi.. o pas mane visose vietose praktiskai pleiskanoja, sausa, tik palei nosi poros.. tai nzn kokia cia skaitos  4u.gif

Tada galima tept Rasos maitinamąjį jautriai odai, bet atskirai jau priemonę su spf turėtum naudot, man asmeniškai gera priemonė Avon magix makiažo bazė,ją galima naudoti ir kaip drėkinamąjį kremą, o su spf 20, tai aš ją naudosiu saulėtomis dienomis šiltuoju sezonu ax.gif
Atsakyti