Įkraunama...
Įkraunama...

Geras kremas su didele spf apsauga

QUOTE(edituke 1976 @ 2010 01 18, 17:26)
Kadangi as sviesiaplauke ir pakankamai sviesiaode man spf30 per mazai veidukui.Pastebejau po visu Egipto ir Turkijos saules voniu atsirado pigmentiniu demeliu ant veido.Kad to isvengti ir pasirinkau si produkta,tai man labai gerai.Gal tamsiaplaukem ir per stipri priemone smile.gif

bet nieko neidegat?aisku,jeigu jau pastebejot,tai,geriau pasisaugot
Atsakyti
QUOTE(vetruze @ 2010 01 18, 18:35)
bet nieko neidegat?aisku,jeigu jau pastebejot,tai,geriau pasisaugot

Idegt tai idegu,taip pat kaip be kremo,tik pasitepus nei veido traukia,nei raudonai.Cia kad spf50-tai ryte pasitepu ir visa diena ramu,nebent maudausi,tai ir dar kart pasitepu.Kuo didesnis spf ,tuo ilgiau ant saulutes gali buti smile.gif vacation4.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo edituke 1976: 18 sausio 2010 - 17:35
QUOTE(edituke 1976 @ 2010 01 18, 18:33)
Idegt tai idegu,taip pat kaip be kremo,tik pasitepus  nei veido traukia,nei raudonai.Cia kad spf50-tai ryte pasitepu ir visa diena ramu,nebent maudausi,tai ir dar kart pasitepu.Kuo didesnis spf ,tuo ilgiau ant saulutes gali buti smile.gif  vacation4.gif

na,siltuose krastuose as vistiek naudoju nedideli SPF,nes visada degu rudai,neraudonuoju,bet SPF50,tai gana didele apsauga ir idegat taip pat kaip be kremo g.gif ,bet kiekvienam pagal pasirinkima
Atsakyti
QUOTE(vetruze @ 2010 01 18, 19:47)
na,siltuose krastuose as vistiek naudoju nedideli SPF,nes visada degu rudai,neraudonuoju,bet SPF50,tai gana didele apsauga ir idegat taip pat kaip be kremo g.gif ,bet kiekvienam pagal pasirinkima

As be kremo tai susvilciau negyvai smile.gif ,dar,kai su kremais deginuosi nei lupuosi,nei tinstu ir idegis labai ilgai nenusiplauna.Jums gerai kad rudai degat,bet vistiek gi kazka tepates 4u.gif
Atsakyti
naudoju žiemą iwostin wub.gif su apsauga spf 20. Nelieka jokio riebumo pojūčio, nejuntamas ant odos, nuostabus kremukas wub.gif kol kas patenkinta, nors neseniai įsigijau.... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(SiVidz @ 2010 01 19, 00:12)
naudoju žiemą iwostin  wub.gif  su apsauga spf 20. Nelieka jokio riebumo pojūčio, nejuntamas ant odos, nuostabus kremukas wub.gif kol kas patenkinta, nors neseniai įsigijau....  4u.gif

gal galima foto kaip atrodo? 4u.gif
Atsakyti
As ir noreciau daugiau suzinot apie ta Iwostin kremuka cool.gif
Atsakyti
user posted image

labai didelis paveiksliukas, bet aiškesnio neradau.... blush2.gif iš tiesų tai norėjau apsauginio odai su išsiplėtusiais kapiliarais iš iwostin, maniau, kad bent jau sudėtis geresnė turėtų būti (neseniai esu tik po šiokių tokių procedūrų), bet neradusi vaistinėje nieko geresnio, prigriebiau šį mirksiukas.gif kol kas esu labai patenkinta. Prieš tai naudojau vichy stipriai drėkinantį, tačiau pastarasis be spf buvo blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SiVidz: 19 sausio 2010 - 11:29
QUOTE(SiVidz @ 2010 01 19, 12:27)
labai didelis paveiksliukas, bet aiškesnio neradau....  blush2.gif iš tiesų tai norėjau apsauginio odai su išsiplėtusiais kapiliarais iš iwostin, maniau, kad bent jau sudėtis geresnė turėtų būti (neseniai esu tik po šiokių tokių procedūrų), bet neradusi vaistinėje nieko geresnio, prigriebiau šį  mirksiukas.gif  kol kas esu labai patenkinta. Prieš tai naudojau vichy stipriai drėkinantį, tačiau pastarasis be spf buvo  blush2.gif

idomu ar tiktu misriai odai ar nekemsa poru? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vai2lka @ 2010 01 19, 14:38)
idomu ar tiktu misriai odai ar nekemsa poru?  smile.gif

dėl mišrios negaliu pasakyti. Asmeniškai aš abejoju....., nes mano oda jautri į sausumą, tai labai maitina,porų nekemša, o mišriai gal tiktų tuomet, jei odelė būtų labiau į sausesnę pusę. Tai tik mano nuomonė, reiktų pabandyti mirksiukas.gif
Atsakyti
Arteja vasara ir pavasarine saulute vis labiau sildo.. kokius kremus su spf naudokat kasdieniniai pireziurai? bigsmile.gif Iwostin kremukas zinau, bet gal zinot koki krema, kur galima butu ant bet kokio kremo uztept, tiesiog kaip spf apsauga? g.gif
Atsakyti
kad nekimstu poru ir butu didelis spf.... manau tam tinkamiausi Bioderma produktai
http://www.bioderma....ategory/99.html

user posted image

ir kunui, ir veidui

user posted image

tik veidui, ir lyg mattifying..smile.gif
Atsakyti