QUOTE(Jokubauskaite @ 2016 05 30, 20:33)
Nesuprantu koncepcijoa tokios - rugstinis kremas, bet dar su spf... Diena vengiu naudot rugstis apskritai. Vien nakti jas naudojant, o diena atskira spf - tikimybe pigmentacijai atsirast.
Aš tai turiu įtarimų, kad toks tiktų žiemą, kada tos saulės labai mažai. Ar rudenį vėlyvą, ankstyvą pavasarį, kada ji nėra kaitri.
Papildyta:
QUOTE(Miaška @ 2016 05 30, 20:38)
Mano oda pigmentuota, tai ryte apsiriboju BB kremu su SPF30, o jau įdienojus ant viršaus tepu ką nors su SPF50. Vis dar ieškau kažko universalaus, kas būtų ir dieninis kremas, ir turėtų stiprų SPF, ir kiek pamaskuotų.
Jei pigmentuota, reik suprasti, gal jautresnė saulei Gal tada ir maskavimo didesnio norisi. Tada gali ir neužtekti Clinique, neįsivaizduoju (nes mano oda LT sąlygomis saulei nėra jautri, tfu tfu tfu).
Ir be SPF kartais išeinu (jei neketinu ilgai lauke būti), ir mažesnį panaudoju, miesto sąlygomis man praktiškai ir SPF15 užtenka (va nebent nosis greičiau įdega su tuo silpnesniu , tas Clinique tai ir Sicilijoje stebuklingai mano nosį nuo nudegimo įdegimo sugebėjo apsaugoti ).