Įkraunama...
Įkraunama...

Geras kremas su didele spf apsauga

QUOTE(Jokubauskaite @ 2016 05 30, 20:33)

Nesuprantu koncepcijoa tokios - rugstinis kremas, bet dar su spf... Diena vengiu naudot rugstis apskritai. Vien nakti jas naudojant, o diena atskira spf - tikimybe pigmentacijai atsirast.

Aš tai turiu įtarimų, kad toks tiktų žiemą, kada tos saulės labai mažai. Ar rudenį vėlyvą, ankstyvą pavasarį, kada ji nėra kaitri.

Papildyta:
QUOTE(Miaška @ 2016 05 30, 20:38)

Mano oda pigmentuota, tai ryte apsiriboju BB kremu su SPF30, o jau įdienojus ant viršaus tepu ką nors su SPF50. Vis dar ieškau kažko universalaus, kas būtų ir dieninis kremas, ir turėtų stiprų SPF, ir kiek pamaskuotų.

Jei pigmentuota, reik suprasti, gal jautresnė saulei g.gif Gal tada ir maskavimo didesnio norisi. Tada gali ir neužtekti Clinique, neįsivaizduoju (nes mano oda LT sąlygomis saulei nėra jautri, tfu tfu tfu).
Ir be SPF kartais išeinu (jei neketinu ilgai lauke būti), ir mažesnį panaudoju, miesto sąlygomis man praktiškai ir SPF15 užtenka (va nebent nosis greičiau įdega su tuo silpnesniu , tas Clinique tai ir Sicilijoje stebuklingai mano nosį nuo nudegimo įdegimo sugebėjo apsaugoti smile.gif ).
Atsakyti
Anot kosmetologės, jei neleidžiant laiko ištisai lauke, Lietuvos sąlygomis SPF30 mano odai pakanka. Tokį tepa ir po rūgštinių procedūrų, apsaugai, kol pareinu namo.
Atsakyti
Isbandziau daba nauja academie krema veido anti age su 40spf. Tojs tirstas, bet uztepus neatrodo riebus. Patiko thumbup.gif kam reikia apsaugos stipresnes tikrai vertas demesio.
Atsakyti
QUOTE(baltagėlė @ 2016 04 24, 01:09)
Ieškau kremo veidui  su dideliu SPF ir akys užkliuvo už Eucerin produktų. Domina EUCERIN kreminis gelis veidui nuo saulės, SPF 50+ ir EUCERIN veido emulsija (fluidas) SUN, SPF 50. Gal kas naudojo ir galėtų palyginti juos. Būčiau labai dėkinga už pasidalintą patirtį  4u.gif

Kaip tik neseniai įsigijau Eucerin Sun Gel Cream Oil Control SPF 50+ - riebiai mišriai odai.
Šis yra skirtas pačiai riebiausiai odai, o tas fluidas labiau normaliai, tai čiupau šį, nes nors mano vietomis ir sausesnė oda, bet T zona 'plaukia' per karščius ir linkusios kimštis poros.
Na be galo aš juo patenkinta, kaina ne kosminė, atrodo gerai apsaugo - visą dieną vaikščiojau saulėj thumbup.gif

Užtepus veidas nėra toks visai matinis kaip žada, bet man su lengva pudra ant viršaus veidas nepradėjo blizgėt iki pat vakaro, be to parašyta, kad testuotas ir rekomenduojamas net tropikų klimatuose.
Nedirgino, negraužė. Palyginimui galiu pasakyti, kad man Bioderma Photoderm AR SPF 50+ kremas labai graužė ir degino paakius, neįmanoma buvo naudoti.
Labai pasiteisinęs šis Eucerin pirkinys.
Atsakyti
QUOTE(Estela_ @ 2016 06 03, 16:27)
Kaip tik neseniai įsigijau Eucerin Sun Gel Cream Oil Control SPF 50+ - riebiai mišriai odai.
Šis yra skirtas pačiai riebiausiai odai, o tas fluidas labiau normaliai, tai čiupau šį, nes nors mano vietomis ir sausesnė oda, bet T zona 'plaukia' per karščius ir linkusios kimštis poros.
Na be galo aš juo patenkinta, kaina ne kosminė, atrodo gerai apsaugo - visą dieną vaikščiojau saulėj  thumbup.gif

Užtepus veidas nėra toks visai matinis kaip žada, bet man su lengva pudra ant viršaus veidas nepradėjo blizgėt iki pat vakaro, be to parašyta, kad testuotas ir rekomenduojamas net tropikų klimatuose.
Nedirgino, negraužė. Palyginimui galiu pasakyti, kad man Bioderma Photoderm AR SPF 50+  kremas labai graužė ir degino paakius, neįmanoma buvo naudoti.

Būtent šį gelį-kremą ir aš išsirinkau drinks_cheers.gif Naudoju jau kelias savaites ir taip pat esu patenkinta. Pritariu ir pasirašau po kiekvienu sakiniu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Estela_ @ 2016 06 03, 16:27)

QUOTE(baltagėlė @ 2016 06 04, 00:23)
Būtent šį gelį-kremą ir aš išsirinkau  drinks_cheers.gif Naudoju jau kelias savaites ir taip pat esu patenkinta. Pritariu ir pasirašau po kiekvienu sakiniu  mirksiukas.gif

thumbup.gif paskaiciusi jusu rekomendacijas nusiprkau ir as - labai patiko
Atsakyti
Na va, jau galiu pasisakyt apie DECLÉOR Fluid Daily Screen DD Daily Defense, SPF30.
Mano oda normali, tai teptis jį vieną nepakanka, tepu drėkinantį kremą, o tada jau tą fluidą - ant viršaus. Turi spalvą, bet tokią vos vos, permatomą kas man puikiai tinka. Krlias pastarąsias dienas buvo labai saulėta, o ir lauke buvau praktiškai visą laiką, tai kiek tepiausi - puikiai apsaugojo nuo saulės, pigmentacija neparyškėjo. Va tik eidama bėgiot jau tepu SPF50, bijau, kad prakaituojant tas fluidas bus per lengvas.
Minusas - kiek subėga į raukšles, vos vos prie akių ir prie nosies susirenka. Sausai odai, manau, netiktų visai.
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2016 05 30, 21:35)
Jei graužė, tai kažkas tame kreme alergizuoja ar dirgina, kažkuri iš sudedamųjų dalių. [...] O Clinique nemažai produktų esu naudojusi, kažkaip viskas daugmaž tinka.

Cheminiai filtrai turbūt. Jei jie netinka odai, tai įprastai būtent paakius ir graužia (kur oda ploniausia).
Aš pati mineralinių filtrų negaliu pakęsti, nors sako, kad jie tobulėja, bet vis tiek visi palieka tokią pobjaurę baltą plėvelę... Fu.

Man Clinique City Block'as (SPF 40) irgi patinka (patiko?), nors va kažkas skundėsi, kad nuo jo dėl spalvos oda atrodo kaip purvina.smile.gif Labai gali būti, nes tepti visgi ne taip ir mažai reikia.
Dabar naudoju bespalvį (baltas, geltonos spalvos pakuotė) Clinique kremą SPF 40, riebus, bet mano oda sausoka ir dar linkusi dehidratuoti, tai po šimto metų paieškų šituo negaliu atsidžiaugti. Kol kas lyg ir „draugauja“ su rūgštinėmis priemonėmis, negraužia odos.

QUOTE(Estela_ @ 2016 06 03, 17:27)
Na be galo aš juo patenkinta, kaina ne kosminė, atrodo gerai apsaugo - visą dieną vaikščiojau saulėj  thumbup.gif

Denatūruotas alkoholis sudėty. rolleyes.gif Tai čia iš vienos pusės odą saugo, iš kitos - pjauna.
Atsakyti
QUOTE(zomša @ 2016 06 12, 13:03)
Cheminiai filtrai turbūt. Jei jie netinka odai, tai įprastai būtent paakius ir graužia (kur oda ploniausia).
Aš pati mineralinių filtrų negaliu pakęsti, nors sako, kad jie tobulėja, bet vis tiek visi palieka tokią pobjaurę baltą plėvelę... Fu.

Man Clinique City Block'as (SPF 40) irgi patinka (patiko?), nors va kažkas skundėsi, kad nuo jo dėl spalvos oda atrodo kaip purvina.smile.gif Labai gali būti, nes tepti visgi ne taip ir mažai reikia.

Tai turbūt, kad cheminiai g.gif Nes jei būtų tie baltieji, na... tada spalva turbūt tokia graži neatrodytų ir bent jau nesiteptų taip lengvai g.gif (esu turėjusi kremų ir su mineraliniais, bet aš juos ir naudodavau labiau kaip apsaugai, o ne daugiafunkciniam efektui). Plius mineralinius aš labiau mėgstu kūnui, veidui... nežinau. Reiškia, mano oda tuos cheminius gerai toleruoja g.gif Nors ir yra jautri, dirgli. Bent kažką toleruoja biggrin.gif

Dėl spalvos, tai gal kaip kam. Mano odos atspalviui jis tinka idealiai. Turiu į pabaigą einančią pakuotę, tai taip patiko, kad dar dvi tokias pat nusipirkau smile.gif blush2.gif

Beje, kodėl tepti ne taip ir mažai? Bent jau man jis laabai gerai įsigeria ir pasiskirsto. Ne taip, kaip daugelis BB/CC kremų (su kuriais padirbėti reikia, kad atspalvis būtų tikrai vienodas).O kadangi nesu porcelianinio baltumo, tai spalvos net ir taikyti nereikia, idealiai susilieja su oda (bent dabar, kai esu švelniai įdegusi). Labai šviesiaodėms gal ir reikia tepant priderinti tą spalvą, nežinau g.gif

Kas dar gerai - jis skirtas visiems odos tipams, bet kartu yra oil-free. Tai va mano vasarą išsiriebėjusios odos neriebina. Bet išeitų, kad ir rudenį/žiemą jį dar galėsiu naudoti tiesiai ant odos, be jokių papildomų drėkinimų, manau g.gif

Pvz. lyginau kaip tik šiomis dienomis su Estee Lauder DayWear SPF 15 . Tai nea... EL ir spalva kažkur pradingsta be ženklo visai, ir apsauga, aišku, mažesnė, na ir veidas taip gražiai neatrodo, blizgesio pats kremas iš savęs priduoda (o Clinique efektas man matinis). O ir kaina EL žymiai didesnė. Žodžiu, EL visai nieko gero už brangiai...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 12 birželio 2016 - 15:30
QUOTE(zomša @ 2016 06 12, 13:03)

Dabar naudoju bespalvį (baltas, geltonos spalvos pakuotė) Clinique kremą SPF 40, riebus, bet mano oda sausoka ir dar linkusi dehidratuoti, tai po šimto metų paieškų šituo negaliu atsidžiaugti. Kol kas lyg ir „draugauja“ su rūgštinėmis priemonėmis, negraužia odos.
Denatūruotas alkoholis sudėty.  rolleyes.gif Tai čia iš vienos pusės odą saugo, iš kitos - pjauna.

Balta syda palieka mineraliniai filtrai, cheminiai - ne:) bet cheminiai dazniau dirgina oda, tad visur yra pliusu ir minusu.
Atsakyti
Kažkaip anksčiau labai buvau nusistačiusi prieš cheminius filtrus, dabar į juos žiūriu ramiau.. Juolab ta balta plėvelė ir nuolatinis atnaujinimas (praktiškai su ta plėvele ir reikia būti...) nežavi manęs, o vaikai išvis atsisako teptis..

Parsisiunčiau sau Neutrogenos Age Shield face lotion broad spectrum spf 70. Pažiūrėsim, kaip čia bus. Sako, kad UVA gerai stabdo. Na, pabandysiu, niekad neturėjau nieko aukščiau spf 50 specialiai veidui (ir tas pats buvo Chanel CC kremas - su spalva).
Atsakyti
Mano mėgstamiausias kremas su SPF 30+ veidui yra iš Mad Hippie. Naudoju kiekvieną dieną ir esu tikrai labai patenkinta smile.gif Tik jaučiu, jog jis geriausiai tinka normaliai/sausai odai, jei turite labai riebią, gali būti per daug drėkinantis.

user posted image
Atsakyti