QUOTE(zomša @ 2016 06 12, 13:03)
Cheminiai filtrai turbūt. Jei jie netinka odai, tai įprastai būtent paakius ir graužia (kur oda ploniausia).
Aš pati mineralinių filtrų negaliu pakęsti, nors sako, kad jie tobulėja, bet vis tiek visi palieka tokią pobjaurę baltą plėvelę... Fu.
Man Clinique City Block'as (SPF 40) irgi patinka (patiko?), nors va kažkas skundėsi, kad nuo jo dėl spalvos oda atrodo kaip purvina.

Labai gali būti, nes tepti visgi ne taip ir mažai reikia.
Tai turbūt, kad cheminiai

Nes jei būtų tie baltieji, na... tada spalva turbūt tokia graži neatrodytų ir bent jau nesiteptų taip lengvai

(esu turėjusi kremų ir su mineraliniais, bet aš juos ir naudodavau labiau kaip apsaugai, o ne daugiafunkciniam efektui). Plius mineralinius aš labiau mėgstu kūnui, veidui... nežinau. Reiškia, mano oda tuos cheminius gerai toleruoja

Nors ir yra jautri, dirgli. Bent kažką toleruoja
Dėl spalvos, tai gal kaip kam. Mano odos atspalviui jis tinka idealiai. Turiu į pabaigą einančią pakuotę, tai taip patiko, kad dar dvi tokias pat nusipirkau
Beje, kodėl tepti ne taip ir mažai? Bent jau man jis laabai gerai įsigeria ir pasiskirsto. Ne taip, kaip daugelis BB/CC kremų (su kuriais padirbėti reikia, kad atspalvis būtų tikrai vienodas).O kadangi nesu porcelianinio baltumo, tai spalvos net ir taikyti nereikia, idealiai susilieja su oda (bent dabar, kai esu švelniai įdegusi). Labai šviesiaodėms gal ir reikia tepant priderinti tą spalvą, nežinau
Kas dar gerai - jis skirtas visiems odos tipams, bet kartu yra oil-free. Tai va mano vasarą išsiriebėjusios odos neriebina. Bet išeitų, kad ir rudenį/žiemą jį dar galėsiu naudoti tiesiai ant odos, be jokių papildomų drėkinimų, manau
Pvz. lyginau kaip tik šiomis dienomis su Estee Lauder DayWear SPF 15 . Tai nea... EL ir spalva kažkur pradingsta be ženklo visai, ir apsauga, aišku, mažesnė, na ir veidas taip gražiai neatrodo, blizgesio pats kremas iš savęs priduoda (o Clinique efektas man matinis). O ir kaina EL žymiai didesnė. Žodžiu, EL visai nieko gero už brangiai...