o aš šiuo metu atradusi šį SkinPep kremą: http://biovaistine.l...spf30-quot-7-ml Mano riebokai odai, kuri šiuo metu yra išsausėjusi, labai patinka. Nelieka jokio riebumo jausmo, oda sudrekinta. Gaila tik, kad brangokas, tai taupiai labai naudoju.
Esu labai patenkinta kremu veidui iš Mad Hippie su SPF 30+. Apsauga plataus spektro, tiek nuo UVA, tiek nuo UVB. Nors apsaugą suteikianti medžiaga yra cinko oksidas, nelieka balto šydo kaip kartais būna su kitomis priemonėmis.
QUOTE(MarijaBing @ 2016 05 06, 01:54)
Esu labai patenkinta kremu veidui iš Mad Hippie su SPF 30+. Apsauga plataus spektro, tiek nuo UVA, tiek nuo UVB. Nors apsaugą suteikianti medžiaga yra cinko oksidas, nelieka balto šydo kaip kartais būna su kitomis priemonėmis.
Kokia jusu oda?
Man sitas Anna Lotan kremas su atspalviu ir apsauga kol kas tikras atradimas Kadangi turiu strazdanų ir nenoriu jų turėti dar daugiau, su pavasariu pradėjau naudoti Exuviance pudrą su SPF, o praeitą savaitę gavau mėginėlį šiо kremo. Pradžiai maniau, kad čia vyresnei odai (man 33), bet patiko labai. Veidas visą dieną sudrėkintas, atspalvis lengvas, puikiai išsilaiko, na, ir plisu apsauga, jaučiuosi ramiai lauke
Pliusas didziausias, kad nekemsa poru. Jauciasi, kad turi sudety rugsciu, pagrauzia sausesnes vietas ar spuogelius. Gerai susigeria, neblizga veidas, nera lipnumo pojucio. Taigi teigiamu savybiu nemazai.
Tik kad uzkliuvo, pasirode nepakankama apsauga per pora valandu netiesioginej saulej pasvilau skruostus. Su kai kuriais kremais man taip nutinka. Viena tepi viskas gerai, o su kitais "pasvylu". Nors mano oda nera jautri saulei.
Superinis kremas (ir dar su atspalviu, kuris labai gražiai susilieja su oda)
Clinique SUPER CITY BLOCK OIL FREE DAILY FACE PROTECTOR SPF 40
Mane priskiria prie šviesiodžių, kai parinkinėja pvz. BB kremus, tada Light. Jei krempudras, šiek tiek tamsesnius, ne pirmuosius atspalvius. Bet vasarą aš šiek tiek įdedu veidą, nevaikštau balta kaip sūris (o ir norisi to sveiko subtilaus vos vos įdegio).
Tai va tokiai odai tas veido kremas idealus.
Išbandytas prieš gerą savaitę net Sicilijoje. Ten dar nėra karšta, panašiai kaip pas mus, netgi apie 20-21 laipsn. tebuvo. Bet saulė pikta, antrą dieną per nepilną pusdienį ir ne pliaže pečius iki vėžio raudonumo ir skausmo nudegiau ir paskui jau visą laiką juos turėjau dangstyti ar pasitepti kremu (bet vistiek po savaitės nusilupau). Nudegiau, nes nebuvau jų pasitepusi kremu nuo saulės ir nedangsčiau. Tai va prie tokios popiktės saulės tas Clinique man puikiai veidą apsaugojo. Įdegiau, bet labai švelniai.
Maniškė oda mišri, vasarą išriebėja. Su šituo matinė irgi nebūna, bet nebūna matinė vasarą nė su vienu kremu dieniniu, kokius betepčiau. O ta spalva netgi vos vos pamaskuoja kokius nelygumus, aš jį drąsiai prilyginčiau kokiam BB ar CC kremui.
Porų, kaip suprantat turbūt, nekemša (kitaip jo nerekomenduočiau). Taip, mano pačios poros irgi linkusios kimštis, užtai kosmetiką veidui renkuosi itin preciziškai.
Mane priskiria prie šviesiodžių, kai parinkinėja pvz. BB kremus, tada Light. Jei krempudras, šiek tiek tamsesnius, ne pirmuosius atspalvius. Bet vasarą aš šiek tiek įdedu veidą, nevaikštau balta kaip sūris (o ir norisi to sveiko subtilaus vos vos įdegio).
Tai va tokiai odai tas veido kremas idealus.
Išbandytas prieš gerą savaitę net Sicilijoje. Ten dar nėra karšta, panašiai kaip pas mus, netgi apie 20-21 laipsn. tebuvo. Bet saulė pikta, antrą dieną per nepilną pusdienį ir ne pliaže pečius iki vėžio raudonumo ir skausmo nudegiau ir paskui jau visą laiką juos turėjau dangstyti ar pasitepti kremu (bet vistiek po savaitės nusilupau). Nudegiau, nes nebuvau jų pasitepusi kremu nuo saulės ir nedangsčiau. Tai va prie tokios popiktės saulės tas Clinique man puikiai veidą apsaugojo. Įdegiau, bet labai švelniai.
Maniškė oda mišri, vasarą išriebėja. Su šituo matinė irgi nebūna, bet nebūna matinė vasarą nė su vienu kremu dieniniu, kokius betepčiau. O ta spalva netgi vos vos pamaskuoja kokius nelygumus, aš jį drąsiai prilyginčiau kokiam BB ar CC kremui.
Porų, kaip suprantat turbūt, nekemša (kitaip jo nerekomenduočiau). Taip, mano pačios poros irgi linkusios kimštis, užtai kosmetiką veidui renkuosi itin preciziškai.
QUOTE(Ingėnas @ 2016 05 30, 10:59)
Sudomino . Kur perkat šį kremą? Turbūt labiau apsimoka siųstis?
Nesu labai šviesios odos, kaip ta spalva, ar tokia "permatoma", ar vis tik liks matomas sluoksnis, jei neatitiks pilnai veido natūralaus atspalvio?
QUOTE(Ingėnas @ 2016 05 30, 09:59)
styti ar pasitepti kremu (bet vistiek po savaitės nusilupau).
styti ar pasitepti kremu (bet vistiek po savaitės nusilupau).
Mano nuomone priesinga, labai netiko jis. Kimso poras, nemalonus pojutis ant veido, aplink akis arciau jei pakliudavo - grauze. Oda misri, linkusi kimstis.
QUOTE(Miaška @ 2016 05 30, 13:22)
Sudomino . Kur perkat šį kremą? Turbūt labiau apsimoka siųstis?
Nesu labai šviesios odos, kaip ta spalva, ar tokia "permatoma", ar vis tik liks matomas sluoksnis, jei neatitiks pilnai veido natūralaus atspalvio?
Aš siunčiausi iš USA, bet dabar žiūriu, kad LT dar gal pigiau kainuoja eurais (Douglas). Labai padori kaina, manau, 24 EUR (kaip už vykusį daiktą). Amerikėj, pasitikrinau, 24 USD (jei be jokių akcijų atrakcijų), bet juk visokie siuntimai, tarpininkavimai ir t.t., ko pasekoje ta kaina verčiant į eurus padidėja.
https://www.douglas....ree-daily-face/
Juk ir išbandyti, manau, tikrai turės testerį Douglas. O jei yra tokia galimybė, tai ir reikia ja naudotis (spalvai, konsistencijai išbandyt).
O spalva tokia... na sunku nusakyt. Nėra ji permatoma, labiau kaip kokio BB lengesnės kosistencijos (būna juk BB kremų, kurie kaip krempudra maskuoja, bet čia ne toks, ne špaklius ). Šis labai lengvos konsistencijos, oil-free, labai lengvai užsitepa, nereikia spalvos atidžiai derint (kaip tepant rimtesnį BB kremą). Bet va spalvos truputį priduoda (arba sulygina jau esančią), gražiai ta spalva su oda susilieja. Žodžiu, sau aš su juo gražiau atrodau, nei su eiliniu kremu be SPF ir be spalvos Kaip tik kartais pakaitomis (pati nežinau kodėl , gal kad perdaug visko pradėto turiu ) pasiteplioju BIOK tos dermatologinės serijos kremu. Tai va Clinique man labiau patinka, geriau po jo oda žiūrisi.
QUOTE(Noir couture @ 2016 05 25, 08:42)
Pliusas didziausias, kad nekemsa poru. Jauciasi, kad turi sudety rugsciu, pagrauzia sausesnes vietas ar spuogelius. Gerai susigeria, neblizga veidas, nera lipnumo pojucio. Taigi teigiamu savybiu nemazai.
Tik kad uzkliuvo, pasirode nepakankama apsauga per pora valandu netiesioginej saulej pasvilau skruostus. Su kai kuriais kremais man taip nutinka. Viena tepi viskas gerai, o su kitais "pasvylu". Nors mano oda nera jautri saulei.
Tai reiskia neapsaugo, jei bent kiek idegat.
Nesuprantu koncepcijoa tokios - rugstinis kremas, bet dar su spf... Diena vengiu naudot rugstis apskritai. Vien nakti jas naudojant, o diena atskira spf - tikimybe pigmentacijai atsirast.
QUOTE(Jokubauskaite @ 2016 05 30, 20:31)
Mano nuomone priesinga, labai netiko jis. Kimso poras, nemalonus pojutis ant veido, aplink akis arciau jei pakliudavo - grauze. Oda misri, linkusi kimstis.
Na aiškiai jums netiko. O kaip jums su kitais Clinique produktais? Gal ne jūsų brandas tiesiog? Man taip su Vichy yra, ką bebandyčiau, nieks netinka.
Jei graužė, tai kažkas tame kreme alergizuoja ar dirgina, kažkuri iš sudedamųjų dalių. Mano oda jautri, linkusi ir į alergijas, su Lancome kokia nė neprasidedu, labiau į dermatologinę linkusi esu ar į kosmetiką jautriaodėms. O Clinique nemažai produktų esu naudojusi, kažkaip viskas daugmaž tinka.
Dėkui už nuomones
Kol kas laukiu DECLÉOR Fluid Daily Screen DD Daily Defense - geri atsiliepimai, pažiūrėsiu, kaip man jis, o Clinique įsirašau į sąrašiuką.
Mano oda pigmentuota, tai ryte apsiriboju BB kremu su SPF30, o jau įdienojus ant viršaus tepu ką nors su SPF50. Vis dar ieškau kažko universalaus, kas būtų ir dieninis kremas, ir turėtų stiprų SPF, ir kiek pamaskuotų.
Kol kas laukiu DECLÉOR Fluid Daily Screen DD Daily Defense - geri atsiliepimai, pažiūrėsiu, kaip man jis, o Clinique įsirašau į sąrašiuką.
Mano oda pigmentuota, tai ryte apsiriboju BB kremu su SPF30, o jau įdienojus ant viršaus tepu ką nors su SPF50. Vis dar ieškau kažko universalaus, kas būtų ir dieninis kremas, ir turėtų stiprų SPF, ir kiek pamaskuotų.